Mærkerne er fine, og sidder fint fast på vores postkasse men det er vist lidt falsk markedføring at skrive 1-2 dages levering. Jeg bestilte og modtog 9 dage senere. Det var desuden som om klistermærke... Se mere
Jeg må sige, at jeg har oplevet en fremragende service hos firmaet: Hurtig svar på email, med dialog omkring hvad der vil passe til vores postkasse. - Derefter kom produktet efter 2 dage. Det kan... Se mere
Hurtigt levering kan de ikke beskyldes for. Bestilte for 1,5 uge siden og har stadig ikke set skyggen af vores stickers. Der gik over 4 hverdage før vi fik besked om at sticker var afleveret ved DAO... Se mere
Efter at have orienteret mig på forskellige hjemmesider med stickers, var det netop et design fra postkassestickers der bedst opfyldte mine ønsker. Men efter at have tjekket de forskellige sites... Se mere
Stort udvalg i postkassestickers. Vi har mange års erfaring med at lave postkassestickers til private og erhverv.
Hulvejen 11, 3400, Hillerød, Danmark
- kundeservice@postkassestickers.nu
- postkassestickers.nu
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig et flot produkt
Virkelig et flot produkt. Hurtig levering.
Handler der gerne igen.👍👍👍🐥🐣

Falsk hjemmeside???…
Bestilte den 31/12-25 og har ikke modtaget min ordre endnu. Det er falsk markedsføring at skrive hurtig levering på få hverdage. Havde valgt et andet sted hvis jeg vidste at der var så lang leveringstid.
Er spændt på om der overhovedet kommer noget eller om det er en falsk hjemmeside…

Varerne ankom hurtigt.
Meget hurtig betjening og kompetent vejledning mht montage. De bestilte varer ankom få dage efter bestillingen.
Fin enkelt sticker
Fin enkelt sticker, vi havde dog mange gode designs at vælge i mellem.
Lynhurtig levering.
instruktiv montagevejledning
nemt at vælge og bestille på hjemmesiden. God og instruktiv montagevejledning der gjorde det super let at sætte sticker på postkassen.
hurtig leverance
Det lille job tog alt
Det lille job tog alt, alt for lang tid! Man skulle tro det blev lavet i Kina

Hurtig levering m alt
Hurtig levering inkl. skraber og link til brugervejledning.
Så kan man vist ikke forlange mere.
Jo, jeg var nødt til at starte forfra et par gange, men også første besøg.
Hurtig levering inden jul
Hurtig levering inden jul. Let at sætte op
Med sådan et dyrt klistermærke
Med sådan et dyrt klistermærke, burde man tro at det virkelig kunne klistre.... Men nej ikke rigtig 😂 det sidder virkelig dårligt fast

Besvarelse fra Postkassestickers
Produktet er vanskeligt at få til at…
Produktet er vanskeligt at få til at klæbe på postkassen, trods det at man følger vejledningen slavisk.