Pænt og hyggeligt, men sengen...
Værelset var pænt og hyggeligt og ligger i en bygning på den anden side gården. På billedet ser man en hyggelig seng, men den er for smal og dårlig at ligge i. Bortset fra det var det udmærket.
Vi besøgte dejlige Ribe og da det var frokost tid besøgte vi Postgården. Udadtil ser stedet spændende ud og vejret var fantastisk. Vi sad i gårdhaven og alt så lovende ud. Men vi fik bestilt.
Menukortet indikerer ved allergi spg personalet.
Fint umiddelbart godt sted for en der ikke kan tåle gluten.
Min mand bestilte en kylling sandwich og jeg en med laks. Glutenfri brød havde de ikke, men har tidligere oplevet at der kan deskes op med en lækker sandwich med salat.
Uha vi blev skuffet min sandwich bestod af iceberg salat med det der billige laks med den der brune kant og lidt dressing. Det var ikke lækkert.
Kyllinge sandwichen var ej heller noget at skrive hjem om. Kyllinge strimlerne var den billige fra Rema osv.
Det var virkelig en sløj omgang og dertil dyrt.
Vi vil ikke anbefale stedet til nogen.
Var helt tilfældigt forbi til lidt sent frokost. Bestilte en øl fra Ribe bryghus og en vand samt lidt mad til min kæreste og jeg. Halvejs henne i maden, kom servetrisen ned for at fortælle at hun har serveret mig en øl, som ikke var kølet nok ned. Da hun nævnte det, kunne man måske godt ønske at den havde været lidt køligere, men nu bar det hele jo næsten røget ned, men hun insisterede på, at servere en ny kold øl, på husets regning. Det er virkelig god service. .. og god mad i øvrigt :-)
I forbindelses med en tur gennem gågaden i hyggelige Ribe, ville vi fastholde den dejlige stemning, og bestilte to forskellige sandwich, en med roastbeef og en med pull pork, dertil nachos og salsa. Kort efter fik vi serveret to lækre sandwich af en smilende medarbejder.
Vi vil klart anbefale stedet.
Den tarveligste gløgg og æbleskiver. Hvorfor ikke bruge lidt tid på en signatur gløgg . Undskyld mig.....så blev de frosne æbleskiver sørme bare smidt en tur i mikroovnen......så tarveligt og uden kærlighed.......trist!
Godt sted hvor man føler sig velkommen og for god morgenmad.
Vores værelse var fint, men belysningen kunne gøres bedre. Sengelampen var alt for kraftig og helt ubrugeligt. Det ville også være rart med en kontakt til badeværelselyset nede ved badeværelset.
Og der manglede stikkontakter ved sengen.
Vi var på ferie nede af i landet og da vi besøgte Ribe kom vi fordi Postgaarden, da vi har et værtshus her i Hjørring med samme navn måtte vi lige ind og kigge. Vi endte ud med at spise der, de var rygende travlt og alligevel fik vi noget rigtig lækkert og indbydende at spise.
Lidt trængt derinde, men hyggelig lille sted!
Uforglemmeligt ophold. En helt fantastisk skøn hjertevarm service helt unik. Eminent himmelseng. Skønne, skønne omgivelser. Kommer helt sikkert igen. Mine aller aller bedste anbefalinger
Vi ankom og blev mødt af meget venligt personale - Coronapas osv i orden. Vi bla fik en dejlig oste pølse anretning, fremragende pølse og skøn ost. Virkelig lækkert, smukt anrettet og igen fin fin betjening.
Har haft en fantastisk god oplevelse på vores ophold: Værten selv viste os vores værelse og serverede morgenmad. Vi blev mødt med varme og glade smil ved ankomsten og dette fortsatte under vores ophold. Et hyggeligt og meget charmerende værelse, lige som vi forestillede os. Lækkert med morgenmads tallerken, når vi ikke var så mange på denne tid tid af ugen/året. Et stort plus for os, at der var fri kaffe/te samt øl/vinglas på værelset. Vores vært var en behagelig mand, som gerne fortalte om stedet og byen og historien der, fantastisk. Vi glæder os til at vende tilbage en anden gang.
Ved ankomst virker det som om at personalet skændes, der kommer dog en personale som viser os til rummet og fortæller om nøglesystemer.
Næste morgen er der morgenmad ? Brød og kaffe men ikke noget koldt at drikke, så hvis du er tørstig, må du tage en extra kop kaffe.
Betjeningen var ikke serviceminded, der kom først smil da vi skulle betale for værelset
Havde booket et ophold hos dem via booking.com, men måtte aflyse mit ophold, hvilket jeg gjorde 1,5 uge før mit planlagte ophold. De fik åbenbart aldrig aflysningen tilsendt, eller også røg mailen i spam eller hvad ved jeg, men enden på det blev at de ikke troede mig på mit ord, så jeg havde bare af at betale ved kasse 1.