Elendig kommunikation, manglende levering og fortsatte uretmæssige opkrævninger efter opsigelse.
Kommunikationen gik strygende, indtil vores første kampagne kørte. Herefter ophørte stort set alt kontakt, og vi står nu tilbage med oplevelsen af at have betalt for en service, der ikke er blevet leveret, og at vi er fanget uretmæssigt i et abonnement.
Vi har betalt samlet ca. 10.000 kr. for abonnement samt udsendelser, som efter vores overbevisning ikke er leveret som aftalt. Christian har flere gange lovet os bevis for udsendelse, men snart to måneder senere har vi (trods gentagne henvendelser) stadig ikke modtaget dokumentation for, at brevene overhovedet er afsendt.
Tværtimod har vi selv en betydelig mængde bevis for det modsatte (vores stikprøver nåede aldrig frem, nul besøgende på landingssiden, dashboards på Postbuddys egen side der eksplicit udtrykte, at der er afsendt 0 breve m.m.).
Samtidigt bliver vi stadig opkrævet for abonnementet, selvom jeg rettidigt både har afmeldt mig via deres hjemmeside og sendt en skriftlig afmeldelse til Christian. Postbuddys egne subscription terms angiver, at abonnementet kun løber til udgangen af den aktuelle betalingsperiode og uden binding. Der har ikke engang været knyttet et kort til vores profil siden vores afmelding.
Efter to måneders ihærdige forsøg på kontakt, hvor vores telefonopkald og mails er blevet ignoreret, og det møde, jeg forsøgte at booke, blev aflyst, har vi erkendt, at vi muligvis bliver nødt til at fortsætte sagen med en politianmeldelse.