Portugese Schoenen Anmeldelser

4,8

De bestelling ging vlot en het telefonisch contact en de oplossing bij een klein probleempje is naar grote tevredenheid opgelost . Ik beveel deze online shop aan , geen stress en een vlotte afhandelin... Se mere

Fantastische schoentjes (maatje kleiner dan dat ik normaal heb) en een hele prettige klantenservice! Ik raad deze webshop aan.

Het was een fantastische ervaring. Ik had de verkeerde kleur schoenen geleverd gekregen en toen ik hierover belde, bood de man die ik sprak meteen zijn excuses aan en bood aan om mijn geld terug te s... Se mere

Goede ervaring met levering en wat betreft berichtgeving hierover. (Was ook al zo bij eerdere bestellingen). Scboentjes zijn heel makkelijk in het dragen. Goede service.

1. Skobutik
  2. også i
  3. Fodtøjsgrossist
  4. Ortopædisk skomager
  5. Skofabrik

Comfortabele Portugese schoenen – met liefde gemaakt, voor elke dag
Onze gebreide Portugese schoenen worden al meer dan 30 jaar met zorg en vakmanschap geproduceerd in een klein familiebedrijf in Pombal, Portugal. Deze schoenen combineren comfort, flexibiliteit en stijl op een manier die zelden te vinden is. Dankzij het zachte, elastische breisel passen de schoenen zich moeiteloos aan uw voeten aan, zonder drukpunten of knellingen. Of u nu thuis bent, op reis, herstellende van een ingreep of gewoon prettig wilt lopen – deze schoenen bieden ondersteuning waar het telt. Elke schoen bevat een uitneembare inlegzool die schokken opvangt en de druk op gewrichten verlicht. Gebruikt u eigen steunzolen? Dan kunt u onze zooltjes eenvoudig vervangen. De schoenen zijn licht, ademend en wasbaar in de wasmachine (zonder inlegzolen), wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Wij verzenden snel en betrouwbaar vanuit Assen en staan bekend om onze persoonlijke service. Twijfelt u over de maat of pasvorm? Dan denken we graag met u mee. Passen mag altijd – en retourneren is geen probleem. Kies voor kwaliteit en comfort met onze Portugese schoenen. Een vertrouwd product waar duizenden klanten inmiddels niet meer zonder willen.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

106 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Excellent products and service. Thank you.

I have been very impressed with the service of, and communications with, your company, and with the quality of your products. Dispatch of my order was also very swift. My dealings with the company, in the person of Robert Jan van Hoogdalem, have been excellent - both informative and friendly. Many thanks, and congratulations on the high standards you achieve and maintain.

26. maj 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Dear Anna, thank you very much for your kind words. I really appreciate your trust in our products and our company. Thank you for your business. - Robert Jan

zeer goede service,top communicatie…

zeer goede service,top communicatie supervriendelijk, vandaag besteld volgende dag in huis

6. maj 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Wat ontzettend leuk om te horen! We doen heel erg ons best en het is fijn dat dit opvalt! Hartelijk dank voor uw review! - Robert Jan

Snel en goed

Gewoon, snel. Niets mis mee

5. maj 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren, hier zijn we altijd blij mee! - Robert Jan

Prima

Goed en snel contact. Dacht dat ik gevoerde uitvoering had gekozen. Bleek niet zo te zijn. Kon zonder problemen geruild worden. Eerste gehouden en gevoerde erbij. Zitten lekker. Lijkt af en toe of je eruit glipt. Is niet zo.

5. maj 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw review en heel veel plezier met uw schoenen. - Robert Jan

Heel toegankelijk en super snel

Heel toegankelijk en supersnelle reacties voor vragen en oplossingen

30. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Bedankt voor de mooie review! We willen ook graag toegankelijk zijn als er vragen zijn. Bij ons geen AI chatbox en we zijn ook gewoon telefonisch bereikbaar voor mensen. - Robert Jan

Proficiat

Besteld 6 mei, geleverd 8 mei.

6. maj 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Wat fijn om te horen dat de schoentjes zo snel bij u in huis zijn geleverd! Hartelijk dank voor uw bestelling en veel loopplezier! - Robert Jan

is goed en betrouwbaar

goeie ervaring dag na de bestelling ,schoentjes al in huis prima geregeld.

28. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Kijk, dat vinden we mooi om te horen! Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. En DHL doet zijn werk ook goed, we zullen dat doorgeven aan onze collega's! Hartelijk dank voor de mooie review. - Robert Jan

Fijne schoenen

Fijne schoenen, lopen heerlijk, verkrijgbaar in veel leuke kleuren, snelle levering. Ben zeer tevreden.

30. april 2026

Wat fijn om te horen! We zijn heel blij met uw review! - Robert Jan

Prima schoenen

Prima schoenen, betrouwbare levering!

13. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw review en heel veel plezier met uw schoenen! - Robert Jan

Snelle verzending

Snelle verzending. Keurig verpakt. Mooie schoenen

13. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw mooie review, dit helpt ons enorm! - Robert Jan

Goed product

Goed product, lopen heerlijk, leuke kleuren, ruime keuze, snelle levering; aan te bevelen

9. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Dit vinden we ontzettend fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review en heel veel plezier met uw schoenen! - Robert Jan

Prima schoenen

Prima schoenen zeer snelle levering erg comfortabel blij mee tevreden dus.

8. april 2026

Besvarelse fra Portugese Schoenen

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat de schoenen u zo bevallen. Bedankt! - Robert Jan