Popperskopen Anmeldelser 219

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestel inmiddels al meerdere jaren bij hen en nog nooit problemen ondervinden (tijd voor een goede review dus). Goede prijzen, duidelijk site en je krijgt wat je besteld binnen de afgesproken tijd... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestel hier al jaren en de levering is altijd razend snel. Was vergeten het leveringsadres in te vullen, waar na ze mij persoonlijk benaderden over hoe en wat en wederom was deze levering er snel. Bed... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Recent voor de eerst keer een bestelling gedaan. Erg prettig dat je bij bestellen al kan kiezen voor een pakketautomaat om het pakketje op te halen. Je wil het tenslotte niet bij de buren laten bezo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb hier nu 2x wat besteld en beide keren helemaal top. De levering en hoe het pakketje verpakt was was in beide gevallen erg goed gedaan.

Virksomhedsoplysninger

1. Sexshop

Skrevet af virksomheden

Popperskopen.nl heeft mega groot Poppers Assortiment, tegen de laagste prijzen van Europa! De enige Poppers webshop die een laagste-prijsgarantie geeft. Dankzij onze hoge omloopsnelheid ben je ook direct verzekerd van ultra-verse Poppers. En dat is erg belangrijk omdat versheid mede de kracht bepaald. Wij leveren snel, alles uit voorraad en zelfs afhalen is mogelijk in onze erotiek shop: XTRM. Tevens kun je bij ons terecht voor diverse benodigdheden op erotisch vlak. Verder zijn wij met ons merk XTRM wereldleider als het gaat om ontwerp en verkoop van diverse Poppers Sniffers, Poppers accessoires en Fetishmaskers die allen van sublieme kwaliteit zijn. Het merk XTRM is inmiddels wereldberoemd en wij zijn er trots op dat wij de eerste fysieke winkel midden in Nederland kunnen openen. Hierdoor zijn we niet alleen Online, maar ook met onze fysieke winkel absoluut een bezoekje waard! Poppers Online kopen gaat bij ons 100% discreet. Popperskopen.nl is zeer betrouwbaar en heeft al vele jaren een goede reputatie. Onze professionele klantenservice is 7 dagen per week via whatsapp bereikbaar, waar de medewerkers iedereen vriendelijk en snel te woord staan. Ons motto is: "Een klant blijft bij ons klant als er geen reden meer is om weg te gaan" Wij zullen er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Vlot geleverd

Vlot geleverd, alleen was niet alles op voorraad, dit ivm toelevering waar ze geen grip op hebben, maar bij de aflevering zat een handgeschreven briefje dat ze verwachten dat betreffend artikel er weer is.
Maar al vaker besteld jij hen en altijd prima met alles, top dus

30. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

No delivery

This company doesn’t care to correct mistakes. Rude customer service. No delivery!!!

28. august 2025

Beste Pieter,
Ik sta voor mijn bedrijf en voor mijn medewerkers. Jouw gedrag is voor ons dusdanig onacceptabel, dat wij je om die reden niet meer als klant willen beleveren.
Begrijp goed dat dit een uiterst uitzonderlijke maatregel van een bedrijf is, aangezien we graag willen verkopen. Het zegt dus genoeg waarom we hiertoe overgaan.

Iedereen die bij ons een aankoop doet, is zich bewust van wetgeving, regels een voorwaarden. Wij laten klanten (ook jou) daar expliciet in de checkout akkoord voor geven.

Echter blijkt dat je jezelf niks aantrekt van de regels en voorwaarden en ons zelfs dwingt om mee te gaan in jouw eigen regels en visie. Dit wordt dan kracht bijgezet door asociaal en agressief taalgebruik, en dreigen tot het plaatsen van een slechte review. Laat het duidelijk zijn dat wij dergelijk gedrag niet kunnen accepteren en daarom de koop maar al te graag ontbinden. (Instructies heb je per mail ontvangen)
Er is dus geen sprake van dat een pakket niet geleverd zou zijn, of dat ons bedrijf een vreselijke klantenservice heeft... er is sprake van dat we je niet meer willen helpen vanwege de situatie die je zelf gecreëerd hebt, en dat is iets anders.
We zien het pakket vanzelf retour komen, waarna volledige refund volgt. En dan scheiden onze wegen.

WEITER SO!

Nach mehreren Bestellungen komme ich endlich dazu mein Lob auszusprechen.
Der schnelle kompetente freundliche Service - die schnelle sichere diskrete Lieferung & die überzeugende Qualität der Ware und die Preispolitik haben mich entschlossen zu diesem Shop zu wechseln.
Weiter so!

20. august 2025

Helemaal top

Ik heb hier nu meerdere keren iets besteld en zelf een keer een vraag gesteld als opmerking bij de bestelling. Ik kreeg bij mn bestelling een hand geschreven briefje met antwoord en tips. Super! Elke keer krijg je een persoonlijk berichtje erbij met een handtekening. Geeft een leuk persoonlijk gevoel.
Ze hebben aan mij zeker een vaste klant erbij gekregen. Ga zo door!

15. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laatst een eerste bestelling gedaan

Laatst een eerste bestelling gedaan. Alles snel en keurig geleverd. Nog een leuke extra erbij een een persoonlijk bedankje. Ik zal een volgende keer hier zeker weer bestellen.

16. august 2025

Besvarelse fra Popperskopen

Leuk om te horen Theo, dankjewel hoor! Goed weekend en graag tot de volgende keer

Perfecte site!!

Perfecte site!!
Snelle service, persoonlijk bedankje altijd leuk.

12. august 2025

Besvarelse fra Popperskopen

Dankjewel Melvin! Veel plezier en goed weekend!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

slechte service

De bestelling ging heel vlug maar de levering kwam niet, geen bericht van post nl, ben zelf moeten gaat zoeken waar mijn pakje was, kreeg geen hulp van het bedrijf zelf, ik kon zelf bij post nl gaan vragen waar mijn levering was.......uiteindelijk was het geleverd in een afhaalpunt ....zonder mij te verwittigen hoe en waar.....geen goeie service

Inderdaad niet voor iedereen begint de dag zonnig maar ook niet voor u. Normaal als er een bestelling gedaan wordt en gevraagd wordt of het leveringsadres hetzelfde is als fakturatieadres WAAROM dan in een afhaalpunt en steeds wordt men ervan verwittigd dat het geleverd is WAT NOG STTEDS NIET IS GEBEURD op de site is Pnl staat het zogezegde afhaalpunt...... gesloten
Ik bestel ergens anders wel

Ik heb nog steeds GEEN melding gekregen van post nl waar mijn bestelling is afgeleverd, de leverancier is mede verantwoordelijk dat de levering perfect terecht komt

Minder goeie kretiek wordt niet geaccepteerd, jullie schrijven in jullie mail dat ik bericht ging krijgen van post nl,niet gekregen en ook niet zitten slapen.... waar ik nog steeds op wacht.....kan in het afhaalpunt niet terecht omdat het gesloten is

14. august 2025

Beste Ronny,
Jouw schrijven staat haaks op de waarheid. Voor ons is het ook onbegrijpelijk dat je dit zo schrijft. Je mailde ons dat je geen track en trace nummer ontvangen had. Dat mailtje was op zich al apart, want dit was een REPLY op onze mail MET een track en trace nummer. Met koeienletters stond daar je track en trace nummer. Je replyt daarop met de melding: ik heb geen track en trace......????
Ik heb je direct binnen enkele minuten terug gemaild en gemeld dat je van zowel ons als postnl track en trace mails moet krijgen. En die van ons heb je gehad.
Ik heb hem nogmaals verstrekt en GEMELD dat hij al bij het postnl punt lag.
Ook heb ik je aangegeven goed je SPAM te checken, omdat we daar wel eens in belanden.
Die melding doen we ook in een groot pop-up scherm na het bestellen. Het is wel belangrijk dat je de informatie leest, we zeggen het allemaal immers niet voor niets.

Op mijn mailtje kwam geen reactie. De volgende ochtend heb ik je NOGMAALS een vriendelijke mail gestuurd met NOGMAALS de track en trace link, en gevraagd of het ging lukken? Hier kwam weer geen reactie op.

En dan nu deze review die dus precies 180 graden van de werkelijkheid af staat. Bovendien spreek je jezelf in de review behoorlijk tegen. Je stelt dat je nog steeds niet gehoord hebt waar je pakketje zich zou bevinden, terwijl je wel weet te vertellen dat het postnl punt gesloten is. ben je dan toch op de hoogte waar hij ligt? Buitengewoon rare manier van doen.

Ik begrijp dat niet iedere dag even zonnig gestart kan worden door iedereen, maar ik wil je wel vragen om alleen de waarheid te spreken en geen doelbewuste onwaarheden te verspreiden. Dat is niet zo netjes. Zeker als je jezelf bedenkt dat ons team iedere dag weer vroeg op staat om iedereen weer op een juiste manier te helpen en te woord te kunnen staan.
Ik heb jou zelf overigens net nog weer een uitgebreide mail gestuurd, doe er iets mee!

Fijne dag vandaag
M.v.g. Sander

Fijne service

Goede prijs, snel en persoonlijk. Ook de keuze voor het waar af te leveren is top.

28. juli 2025

Besvarelse fra Popperskopen

Goed om te horen, dankjewel! Graag tot de volgende keer. Goed weekend!

Top service

Top service! Dit bedrijf is echt nog klantvriendelijk. Niet meer verder zoeken en gewoon hier bestellen. Sander bedankt voor de service! Remco

6. august 2025

Besvarelse fra Popperskopen

Hoi Remco, super bedankt voor je mooie Review. Daar zijn we blij mee! Mocht er ooit een keer iets niet goed zijn, dan horen we het ook graag. Tot de volgende keer! Gr. sander

Læs mere om andre typer anmeldelser.