Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Se mere
En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Se mere
Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Se mere
Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Se mere
Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.
Borggade 11, st. mf, 8000, Aarhus C, Danmark
- hello@popcultgang.dk
- popcultgang.dk
Skøn butik fem stjerner
Søde og velinformeret nørder, god service hele vejen rundt, jeg er blevet meget glad for mine køb hos dem , og følger med på hjemmesiden og Facebook.
Hjemmesiden er nem at bruge og flot sat op.
Utrolig dejlige mennesker
Utrolig dejlige mennesker. De både lod os rode i flere af deres kasser de havde på lager og venligheden er i top. Jeg kommer helt sikkert igen.
Købte et helt nyt Switchspil dernede
Købte et helt nyt Switchspil dernede, til en fin pris, men jeg er mest af alt vild med deres æstetik og nostalgiske sager. Kunne bruge timer på at gå og kigge ting igennem, og selvfølgelig ligge med det på gulvet og lege og sige slåsselyde med plasticmændene.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Er vild med at ting fra min ungdom bliver “bragt til live” i jeres butik. Købte nogle Beverly kort, og handlen foregik uden problemer. Hurtig levering og venlige svar. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen.
Mest charmerende butik i aarhus
Popcultgang er afgjort den mest charmerende butik i aarhus, og fangede mit blik da jeg var på shoppe tur med en god veninde!
Det jeg ikke havde forventet, var at finde nogle Disney klistermærker fra min mors ungdom, som hun engang havde malet til min storesøster og jeg, da vi blot var nogle små rollinger.
Ud over, at Popcultgang sørgede for, at vække en dyb, varm nostalgi i både min mor, min storesøster og mig selv, så er det også to af de sødeste og mest passionerede mennesker jeg længe har mødt, der har butikken, og webshoppen!
10/10 service, 10/10 produkter!
Utrolig søde og hjælpsomme
Jeg har besøgt Pop Cult Gang i Århus for første gang, men bestemt ikke sidste. Vi blev taget godt imod af Mathias og Amalie. Vi gik rundt og fik vækket alle barndomsminderne til live, og de var så søde til at hjælpe, hvis vi havde spørgsmål, eller finde noget frem, som de vurderede at vi ville være interesseret i, men helt uden noget pres om køb. Der var begejstring hele vejen rundt, mens vi snakkede om vores yndlingstegnefilm, hvilket legetøj vi havde haft, som børn, eller hvis vi fandt noget, som vi havde ønsket os, men aldrig fået.
Vi følte os meget velkomne og har helt sikkert planer om at vende tilbage.
Fed butik og webshop
Hyggelig butik med meget venlige ejere^^
Hyggelig butik med meget venlige ejere^^
Bedste butik i Danmark
Jeg har købt to gange i hjemmesiden og har haft en rigtig god oplevelse. De har den bedste butik i Danmark for mig (tror at alle os, der kan lide vintage legetøj og samler dem op, synes at de er fantastiske og at de laver en meget godt arbejde både fysisk i butikken i Århus og i deres web).
Jeg købte i webshoppen samme dag, den kom frem på nettet og fik et par power ranger figurer og et pokemon stickers bog. Alt var i orden og jeg elsker dem. Anden gang købte jeg The Simpsons Hit and Run video spil til PS2. Der var en sort "almindeligt" version og en platinum. Begge to var fine ifølge hjemmesiden, så jeg valgte den platinum version fordi den var lidt billigere og den var ok for mig. Inden de sendte den til mig, fandt de ud af den platinum version ikke var helt fint og så blev jeg positivt overrasket fordi Mathias skrev en sms til mig om den version var ikke ok, som de troede og de beklagede det. Jeg fik tilbudt af ham så den anden sort version til den billigere pris og den blev sendt til mig med det samme.
Jeg har intet negativt at sige. Helt ærligt må jeg sige, at jeg bliver meget glad, når noget nyt kommer på websiden (jeg kigger ind næsten hver dag) og glæder mig til når jeg kan tage en tur ind i butikken.
Til nostalgien og det indre barn
En fantastisk butik, med farverige gadgets og farverige ejere. Man kan ikke gå derind uden at få revet op i en masse gamle minder, i hvert fald ikke hvis man er 90'er barn :-).
Fantastisk shop med alt hvad et nørdet…
Fantastisk shop med alt hvad et nørdet hjerte kan ønske sig! Ikke sidste gang jeg bestiller fra webshoppen. Glæder mig til at besøge butikken! Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg købte 3 ting inde på deres…
Jeg købte 3 ting inde på deres hjemmeside og de var som de skulle være. Det er den bedste retro butik. 👍🏻
Nu har jeg haft den fornøjelse at…
Nu har jeg haft den fornøjelse at handle online hos Popcultgang tre gange vil jeg tro og alle gange har jeg vært fint tilfreds med den modtaget vare.
De har mange sjove ting og det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der...
En butik med de dejligste mennesker og…
En butik med de dejligste mennesker og den evige gode service
Max nostalgi
Super fed hjemmeside med alle former for nostalgiske ting der virkelig bringer minderne frem! Sødt og venligt personale som hurtigt svarer på henvendelser
Tak for jer!
Byen bedste butik!
Det er altid et rart sted at smutte forbi.
Ville ønske min økonomi tillod at jeg brugte flere penge der, men ender ofte med at stå midt i butikken og blive helt paf over at hele min barndom/pre-teen er samlet rundt om mig, det er som at få et nostalgisk kram. Tak!