Jeg skriver til jer med en klage
Jeg skriver til jer med en klage, der desværre ikke blot handler om dårlig service – men om en kulinarisk tragedie og en aften, vi sent vil glemme… af de helt forkerte grunde.
Det hele begyndte med, hvad vi troede, skulle være en hyggelig aften i godt selskab, lidt pool og en bid mad. Vi bestilte en toast – en simpel toast. Ikke nogen gastronomisk udfordring, men noget, man som gæst med rette forventer bliver serveret varm, sprød og spiselig.
Hvad vi fik, var en is-kold skuffelse. En frossen toast. Ikke lun. Ikke halvvarm. Ikke engang forsøgt opvarmet. Frossen. Den slags toast, man kun ellers møder i et mareridt i en discountfryser klokken tre om natten.
Som om det ikke var nok, måtte vi også vente i, hvad der føltes som en evighed. Timerne gik. Sekunderne sneg sig af sted. Vi kunne næsten høre toasten tø op i realtid – hvis altså nogen havde tænkt på at varme den op.
Ingen kom og undskyldte. Ingen tog ansvar. Vi sad tilbage med en ufærdig toast og en oplevelse, der fik os til at tvivle på både service, køkken og virkeligheden som vi kender den.
Dette er ikke, hvad man forventer af et sted, der inviterer folk indenfor til hygge og afslapning. Det blev i stedet til en aften præget af frustration, kulde – både i maden og i stemningen – og sult.
Vi forventer en undskyldning, og ærligt talt også en form for kompensation for en aften, der i stedet for at være en fornøjelse, blev et frysende kapitel i vores personlige restaurant-historie
22. august 2025
Uopfordret anmeldelse