Poo-Pourri.dk er flytte og hedder nu
Poo-Pourri.dk er flytte og hedder nu: cphbliss.dk. Besøg os gerne og nyd de skønne dufte af Poo-Pourri Toiletspray. Nu i nyt, flot design.
Med Duftende Dejlige hilsener fra Dit Poo Crew..
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Med Duftende Dejlige hilsener fra Dit Poo Crew..
Første gang, jeg bestilte, var det mest for sjov. Regnede ikke rigtigt med at produktet fungerede - men det gør det!
Nu har vi sprayflaskerne stående på begge badeværelser + i toilettaskerne. Det er især super, hvis man er på hotel, hvor lugten hurtigt spreder sig fra toilet til hotelværelset.
Bestilling er let og levering er hurtig og korrekt.
Jeg bestiller på deres hjemmeside, og får pakken dagen efter.
Fremragende service.
Jeg købte et par produkter fra hjemmesiden som supplerende sjove gaver til noget familie, bl.a. en lugtfjerner til sko! Produkterne er virksomme og sjove, og bestilling og levering fungerede upåklageligt.
Kan derfor anbefales.
Har handlet ved Poo-Pouri.dk siden september. Varerne kom hurtigt - og produkterne virker fantastisk. Når jeg skriver til firmaet får jeg hurtigt svar på mine spørgsmål.
Jeg har en lille håndtaske-forstøver, som jeg altid har med, og som jeg har været super glad for. Pumpen gik i stykker og jeg kan jo ikke undvære den! Jeg skrev til Poo-Pori og spurgte om jeg skulle sende den til reparation; 2 dage efter lå en helt ny forstøver i min postkasse!!! Se det kalder jeg "SERVICE"... Kan varmt anbefale at handle her...
Jeg læste om Poo-pourri og blev ærlig talt nysgerrig. Det lovede at fjerne lugtgener ifb. med toiletbesøg. Jeg bestilte 1 lille flaske poo-pourri original og den kom med posten dagen efter. Fragtprisen var rimelig.
Det interessante er at det holdt hvad det lovede.
Kan anbefales - især hvis der er mange om toilettet!