Wielokrotnie korzystałam z usług zakupu like’ów podczas konkursu. Polubienia szybciej niż podany termin realizacji, profile polskie, nie fejkowe. Kontakt telefoniczny błyskawiczny, bardzo komunikatywn... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Firma reprezentowana przez profesjonalny zespół któremu zależy na dobrej i szybkiej realizacji zlecenia. Świetny kontakt nawet w dziwnych godzinach. Elastyczność w negocjacjach co było bardzo miłe i... Se mere
Korzystałam z usług Polubimy.pl i jestem bardzo zadowolona! Super kontakt – można bez problemu zadzwonić i wszystko dopytać, obsługa bardzo miła i pomocna. Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych... Se mere
Szybko sprawnie i na temat, usługa zrealizowana profesjonalne, polubienia tylko z polskich kont. Super naprawdę polecam
Poleciła mi znajoma, spróbowałem i nie żałuję, polubienia polskie pojawiły się pod postem w ciągu kilku godzin, polecam serdecznie
Jakość znakomita
Jakość znakomita, warto było wydać parę złotych, myślę że będę regularnie korzystać! Pozdrawiam
Kompletna porażka.
Kompletna porażka.. konta w większości puste o dziwnych nazwach, a jak już mają zdjęcia to są to turcy lub hindusi... nie polecam
Nie polecam tego sklepu
Nie polecam tego sklepu. Czas realizacji zamówienia był nieakceptowalny. Dodatkowo, usługi są niskiej jakości
Niestety
Niestety, muszę wystawić negatywną opinię firmie polubimy.pl. Przed zakupem wszystko wyglądało obiecująco, ale po transakcji okazało się, że zostałam oszukany. Zamiast polskich kont, otrzymałam azjatyckie konta, które są bezwartościowe. Nie polecam tej firmy.
Rzetelna usługa
Polecam, dobry kontakt z usługodawca, szybka na tyle ile było to możliwe realizacja💪
Profesjonalizm i zaangażowanie
Firma wykazała się ogromnym zaangażowaniem w powierzone zadania. Kontakt był doskonały, a usługa spełniła wszystkie oczekiwania. Gorąco polecam!
Najwyższa jakość usług na rynku
Najwyższa jakość usług na rynku, dziękuję raz jeszcze.
Pięknie dziękuję za szybką realizację…
Pięknie dziękuję za szybką realizację usługi.
Błyskawiczna realizacja zamówienia
Błyskawiczna realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z podanymi przeze mnie wytycznymi. Mogę polecić - zawodowy!
sprawna realizacia zamowienie
sprawna realizacia zamowienie, polecam
Ekspresowa realizacja oraz jakość pima…
Ekspresowa realizacja oraz jakość pima sort!! Polecam w 100%
Szybka realizacja zamówienia zgodnie z…
Szybka realizacja zamówienia zgodnie z wytycznymi!!
Zakupiłam 10 polubień pod postem
Zakupiłam 10 polubień pod postem, tego samego dnia była realizacja, polubienia pochodzą z Polski, polecam
Nie sądziłem że aż tak będę zadowolony
Nie sądziłem że aż tak będę zadowolony! Korzystałem z waszych usług kilkukrotnie i za każdym razem pełna profeska. Lajki utrzymują się, zero spadków, dobra jakość!
Jestem zadowolony
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie i zgodnie z oczekiwaniami, polecam! ☺️
Serwis polubimy.pl lekko mówiąc mnie…
Serwis polubimy.pl lekko mówiąc mnie rozczarował. Zapowiadało się dobrze, ładna strona super kontakt przed zakupem i obietnicie o polskich usługach a po wpłacie pieniędzy najgorsze azjatyckie konta. Szkoda,trudno.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.