DRAMAT !! Oszuści !! Pozytywne opinie to chyba sami sobie napisali !!! Wykupiłam usługę premium. Wykupiłam 500 follow premium. Po czym dostałam 200. Jak zaczęłam się dopominać to uzupełnili usługę jak... Se mere
Totalnie nie polecam, wykupiłam premium obserwujących, dostałam mnóstwo obserwacji od totalnie fake kont. Większość z nich pusta. Jak chcecie gówniane lajki albo gówniane follow to przynajmniej nie pr... Se mere
Wprawdzie nie miałem okazji skorzystać z usług tej firmy ale byłem zainteresowany pewną usługa. Pisałem do nich raz odpisali ale kiedy chciałem dowiedzieć się w jaki sposób jest realizowana tą usługa... Se mere
Nie wiem, skąd negatywne opinie. Wykupiłam na próbę 75 polskich lajkow i pojawiają się na koncie stopniowo, wszystko ok, uczciwie. Będę korzystać z tej strony.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Nie polecam oszuści i naciągacze
Nie polecam oszuści i naciągacze. Dziś straciłam 29,90 zł miało być 50 latków a nie ma nic .Uważajcie oszuści !!!!!
Ani jednego polskiego lajka
Ani jednego polskiego lajka! Same puste konta z dziwnymi nazwami. Jak napisałam do nich co to ma znaczyć to mnie zignorowali. Po zakupie napisałam do nich komentarz to go usunęli. Zwykli naciągacze! Zdecydowanie odradzam zakupy na polskielajki.pl
Wykupiona usługa szybkiej realizacji..
Wykupiona usługa szybkiej realizacji... dwie godziny później lajkow dalej nie ma...
Nie zrealizowali mojego zamówienia
Nie zrealizowali mojego zamówienia, to kłamstwo ta strona.
ZERO polskich laików na 500 kont które…
ZERO polskich laików na 500 kont które zamówiłem ani jedno nie jest z Polski. Masakra. Unikajcie
Stanowczo odradzam!
Myślałem że skoro serwis nazywa się POLSKIELAJKI to tak jak nazwa wskazuje oferujecie LAJKI Z POLSKI a nie afganistanu czy indii. Żenada ceny z kosmosu a konta utworzone w 10 minut. Musiałem usunąć post żeby pozbyć się tego syfu. 0/10.