Jag vill göra en retur och har över en vecka kommunicerat via mejl och får svar att jag inte betalat fast jag skickat kopia på betalningen. Fortfarande ingen retursedel. Polisprylar säger att dom skic... Se mere

Trodde först att jag hade blivit lurad eftersom det var så svårt att få kontakt och svar via mail. Men jag blev inbjuden till den blivande butiken av ägaren. Han hade fullt upp med att bygga upp b... Se mere

Har köpt flera gånger från dem. Snabb leverans med bra produkter, under sommar tid tog det tyvärr för lång tid med svar från kundtjänst. Men det är förståligt att folket har semester. Dock hittade jag... Se mere

Handlat flera gånger från dom. Tycker allt fungerar smidigt. Vid nåt byte, så var det lite långsam svarstid då det jag skulle byta till var slut i lager. Men det är ändå förståeligt. Vissa skriver o... Se mere

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skapad av poliser för alla som arbetar inom ordningsmakten och försvarsmakten. Vi säljer utrustning inriktat till yrken som polis, militär, ordningsvakt, tull, väktare. Våra produkter passar även utmärkt till friluftsliv, jakt och fiske. Handla din nya utrustning idag.

3,9

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Beställde jacka Nordic army Tornado och Mil-Tec hoodie 3 kronor

Beställde jacka och tröja. Fick vänta ett bra tag efter ja la beställningen och fick ingen info att min jacka var slut i storlek och att det var därför dom inte hade skickat paketet. Men vid samtal via Mail så klarades allt upp och jag fick ett bra bemötande mycket nöjd med mina produkter. Även fast jag blev tvungen att skicka tillbaka jacka för att den var jätte stor så fick gå ner i en storlek på den. Men fem stjärnor är ni värd!!

2. oktober 2020

Hej på er

Hej på er!
Gillar era varor skarpt, varje gång jag har beställt har gått jätte bra o smidigt, ni svara väldigt fort om man har någon frågor. suveränt 👍 hur många kan bräda er på den snabbheten.. kul att ni säljer kläder/ saker..
Håller på verkligen alla er blåljus, kämpar
Var rädda om er alla..
Tack för mig.
Hälsningar
Maria

25. august 2020

Riktigt bra service

Superbra service trots lite krångel med min order, och en del detta krångel är på grund av mig! Dock var hölstret till ficklampan något sämre än vad jag önskat. Själva elastiska banden som ska hålla lampan på plats blev väldigt snabbt uttöjt och sitter numer slappt!

23. august 2020