Køb ikke ved dette svindlerfirma Er ikke sikker på at firmaet har nogle vare. Pengene blev opkrævet omgående, men men ingen vare ingen kontakt, firmaet svar ikke og der er aldrig kommet noget. Øv øv... Se mere
Jeg skal først starte med at sige at jeg HAR fået min vare. Hjemmesiden er på dansk med dansk domæne, betaling er med PayPal, hvilket var lidt underligt, men jeg har før brugt PayPal. De mails jeg f... Se mere
Hos Polara kan vi finde alt, hvad vi har brug for til vores hjem, sport, kæledyr og meget mere. God service.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Køb ikke ved dette svindlerfirma
Køb ikke ved dette svindlerfirma
Er ikke sikker på at firmaet har nogle vare. Pengene blev opkrævet omgående, men men ingen vare ingen kontakt, firmaet svar ikke og der er aldrig kommet noget. Øv øv håber ejeren af Polara ender sigen dage, ensom og med dårlig samtidighed over stjålent penge som forhåbentlig ikke giver glæde.
Fup og svindel
Fup og svindel - lad være med at bestille noget som helst i dette fup firma
Bestilte et armbånd
Bestilte et armbånd, d. 6/5-23
Og endnu ikke modtaget noget😡
Har skrevet til dem, men intet hørt eller fået mine penge tilbage, øv øv fup firma/side.
Og havde forsikring på.
Første gang man er blevet snydt.
Har bestilt 2 caps d
Har bestilt 2 caps d. 15/5 levering 21 dage.
Har intet hørt eller modtaget. Pengene er naturligvis trukket
Svindel firma
Ærgerligt at vi ikke læste trustpilot inden ordre.
Tyveknægte.
Polara er firma der lever af at snyde folk. Længere er den ikke. Deres kundeservice eksisterer ikke, ligeså vel som deres “telefon nr “. De tager dine penge, uden at sende noget. Brug dem ikke. Hvis det bare var lettere at lukke et firma, eller politianmelde dem. De har tilsyneladende kontor i Holland, så held og lykke.
Svindel tror jeg - vurder selv
Jeg vil bestemt ikke anbefale at købe herfra. Den 1. December 2022 købte jeg en “floppy fisk” til min kat, fordi at jeg har set disse over alt på nettet. For at få den billigst muligt købte jeg den over polara. Der er en grund til, at varerne er så billige. De første dage efter ordren gik det som forventet. Jeg troede at det var en meget venlig person som skrev fra kundeservice, at alt gik vel med min pakke. På grund af den venlige kundeservice blev jeg mere tålmodig. Det var en julegave til familiekatten. Men den kom dsv aldrig frem. Så ingen julegave det år, trods vi alle havde glædet os. Nu er det den 29. April 2023, og trods henvendelse til kundeservice, er der intet kommet. Intet svar fra “Freja” kundeservice eller nogen som helst pakke leveret, trods at jeg kunne følge min pakke helt til Danmark. Jeg har fuldt respekt for at der kan opstå fejl. Men det her virker bare for mistænkeligt.
Svindel firma Køb ikke hos dem da de…
Svindel firma Køb ikke hos dem da de kun trækker penge og vare komme ikke
Bestiller en dobbelt kattemadskål og…
Bestiller en dobbelt kattemadskål og kun skålene modtages og der er seriøst ingen kontakt til polara.dk
Hører intet fra dem. 250kr for to plastskåle. Ej i orden.
Jeg har bestilt en hvidløgsknuser med…
Jeg har bestilt en hvidløgsknuser med kort leveringstid. Modtager intet ud over leveringsperioden. En dag dukker der et spyd op jeg undre mig over, og først da jeg flere dage efter modtager en mail om at jeg har modtaget min hvidløgsknuser går sammenhængen op for mig.
Har skrevet og informeret om de må have forbyttet deres ordre men intet hørt tilbage.
Svært for ikke at sige umuligt at få kontrakt med dem.
Jeg bestilte en AirCap fordi jeg havde…
Jeg bestilte en AirCap fordi jeg havde en i forvejen som jeg har været glad for. Fik hurtigt svar med en rabatkode til et køb inden for 24 timer for tak fordi jeg handlede med Polara. Jeg bestilte så en mere. Jeg fik dem begge tilsendt i samme pakke ca. 14 dage efter. Det viste sig så at de har lavet kasketterne om så de nu er blevet for bløde, de holder ikke formen og sidder ikke godt på hoved. Jeg har ringet til dem “ nummeret eksistere ikke “ skrevet til dem på infopolara.dk flere gange men de svare ikke. Simpelthen for dårligt service. KAN IKKE ANBEFALE dette firma og jeg tør ikke at bestille vare fra det firma mere.
Ingen kundeservice
Mon 3. gang er lykkens gang? "Den bedste kundeservice" står der på deres side. Jeg har sendt 2 mails indenfor de sidste 7-8 dage og har aldrig fået svar. Nu er nummer 3 sendt afsted. Ingen vare fra den 25 juli ankommet endnu, men det kan da så nåes inden for de 10 dages leveringstid. Jeg skrev umiddelbart efter bestilling, at jeg gerne ville annullere med det samme. Det har de så valgt at ignorere. Nu bliver det så spændende at se, hvor besværlige de er med returnering, når de nu ikke gider svare på henvendelser? So far et plat og amatøragtigt discount-firma, som jeg aldrig kommer til at handle hos igen .
God service.
Jeg fik for 12 dage siden leveret 144…
Jeg fik for 12 dage siden leveret 144 stk plastre, til at fjerne brune pletter på huden, jeg har mange forskellige, lige fra små 3-4 millimeter til 10 millimeter, jeg bruger dem som beskrevet, og der er ikke sket en forandring overhovedet, intet, absolut intet.
Lad være med, at hoppe på den, det er ren bluf, pengene er ren spild. 😩😩😩 Mvh. Jens Jørgensen.
Polara plat og svindel Hold jer væk fra dette firma polara.dk…
Hold jer væk fra dette firma polara.dk de sender ikke dine varer, men trækker pengene. Frasiger sig ansvaret for levering. Plat og svindel
Svindel firma Polara.dk
Har bestilt en vare og de leverer ikke. Polara har trukket pengene.
Hold jer væk fra det svindel firma de vil ikke ta ansvar for deres transportør.
Kan desværre ikke give mindre end 1…
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne, for dette firma, de skulle have haft 0.
De produkter de har, er de samme produkter som er på Wish til en meget lavere pris eks. Planet armbånd, polara 150 kr der til kommer fragt, Wish 18 kr incl fragt.
Snyd og humbug.
aldrig mere Polara.dk…
for sen levering af elendigt og ubrugeligt produkt
Polara.dk svindel svindel svindel
Firmaet her postulerer de har sendt en vare som aldrig er kommet, derefter refunderer de mine penge minus fragt!!!!
Det kan kun beskrives med svindel svindel svindel!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!
Jeg har modtaget min pakke
Jeg har modtaget min pakke, men bestilte tilbuddet få 2 for 1 pris. idag modtog jeg kun 1.
dernæst finder jeg ud af at billederne på deres hjemmeside bliver brugt på wish og skriver til dem om min bekymring om at jeg IKKE vil have kinesiske produkter. De svar på engelsk at deres produkter kommer fra samarbejder de dagligt har kontaktet med, så ånder lidt op. Indtil jeg modtager pakken i dag..
Alt på pakken står på kinesiske så kan ikke læse hvad den indeholder. Dernæst opdager jeg at på nettet koster den langt under de 150 kr jeg har giver. Og på wish koster den sølle 28 kr.
Jeg har overhovedet ikke lyst til at tag det produkt på mit ansigt 😔
Jeg bestiller armbånd
Jeg bestiller armbånd, hvor man skulle få 1 ex med gratis... Det var bare ikke det der skete, jeg modtager 1 STK og ikke 1 ex. Som jeg har kvittering på.