Pokemonshop Anmeldelser

3,3

Ik heb zo,n 2 maanden geleden een aantal dingen besteld . Het zag er goed uit incl een leuk presentje erbij maar de bestelling was niet compleet er ontbraken sokken ,er zat een papiertje bij dat de na... Se mere

Ik heb meerdere kaarten besteld, er ontbraken kaarten en deze waren ineens 'uitverkocht' terwijl ze gewoon tekoop bleven op de website. Ik kreeg na 5 mailtjes eindelijk een reactie op een kaart van bi... Se mere

Na een x of 5 iets besteld te hebben hebben bij de PMS, kan ik niet anders dan concluderen dat deze mensen hun vak verstaan. Je wordt constant op de hoogte gehouden omtrent de status van je bestelling... Se mere

Heel tevreden van de site. Ik heb al enkele keren een bestelling geplaatst en elke keer was alles piekfijn in orde. De bestelling is compleet en zoals beschreven op de site. Snelle levering waarbij je... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mijn zoontje was helemaal in de wolken...

Afgelopen week via Bol.com een bestelling geplaatst en deze werd zeer netjes en binnen dagen bezorgd, zodat ik er meteen mijn volgende bestelling rechtstreeks heb geplaatst.
Inmiddels deze ook ontvangen en samen met de leuke extra's heb ik er mijn zoontje hier enorm blij gemaakt.
Dank jullie wel voor de leuke extra's en de mooie kaarten.

Wij gaan hier zeker meer bestellen.

19. juni 2021

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn bedrijf!
Al eerder een bestelling hier geplaatst. Wordt heel mooi verpakt en snelle levering. Echt een cadeautje! Door een fout van mezelf in het adres, werd het pakket deze keer niet geleverd. Ze stuurden me zonder problemen een nieuw pakket toe. Echt zeer te spreken over de service.
Een dikke aanrader!

11. juni 2021

Goede prijzen en uitstekende service

Onlangs voor de 3e keer bij de Pokemonshop.nl besteld en ze bieden telkens een fantastische service. Er was iets misgelopen met de sokken die we er besteld hadden, maar dat is meteen rechtgezet door hen. Ze maken er telkens een leuk pakket van met leuke extra's. Omdat we hier grote fans in huis hebben, gaan we er zeker nog bestellen.

30. maj 2021

Snel ontvangen

Snel ontvangen, leuke extra's bijverpakt, had voor de verjaardag van mijn zoon wat besteld en kreeg er pokemonstickers, ballonnen paar extra kaarten en een verjaardagskaart bij. Hij was helemaal blij!
Heel leuk en erg bedankt

23. april 2021

Hele fijne shop

Hele fijne shop. Alles zelfs eerder via de post mogen ontvangen dan aangegeven. En een lief extra’tje erbij. Dat zie ik nog weinig bij andere bedrijven. Hele aangename verrassing en de producten zien er ook nog eens super uit. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

15. april 2021

mooie kaartjes

mooie kaartjes, netjes verpakt. De verzending duurde wel iets langer maar er werd wel een klein extraatje in het pakketje gedaan.
Enkele losse kaartjes besteld en een bundel.

2. januar 2021

Er dette din virksomhed?