Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zes weken geleden heb ik een bestelling geplaatst van een Prismatic Evolutions Boosterbundel, een Prismatic Evolutions Elite Trainer Box en een Prismatic Evolutions Mini Tins 8-Pack (Costco Exclus... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Received ETBs that were damaged. Reach out to them to replace or return but no aftersales support or service. Nothing and no response via WhatsApp nor email - don’t recommend them

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pokemen ken ik al een tijdje en bestel af en toe wat leuks. Nog nooit minder dan 5 sterren producten en service ontvangen. Altijd snelle reactie bij vragen. Goede, prijzen, zeer prettige service en c... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Heb een booster bundle display (10 booster bundles dus) besteld. 2 weken voor release een mail gekregen dat ik maar één bundle zou krijgen en een refund zou krijgen voor de andere 9 door een te... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Legetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

PokeMen is een gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Enschede en Lochem. En verkoopt Trading Card Games en bijbehorende producten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levert niet en is onbereikbaar!

Zes weken geleden heb ik een bestelling geplaatst van een Prismatic Evolutions Boosterbundel, een Prismatic Evolutions Elite Trainer Box en een Prismatic Evolutions Mini Tins 8-Pack (Costco Exclusive).

Ondertussen heb ik drie e-mails gestuurd over de status, omdat er maar niets binnenkomt, maar daar wordt niet op gereageerd. Ik heb geen idee hoe ik contact kan krijgen met deze man... Volgens mij word je gewoon genegeerd.

Ik zie dat hier wél wordt gereageerd, dus als je dit leest: verzend de producten of stort het geld terug! Jammer dat het op deze manier moet…

24. februar 2026

Received ETBs that were damaged

13. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op: levering niet compleet en geen oplossing (NIET BESTELLEN!)

Ik heb een bestelling geplaatst bij TCGMen (Pokemen) als verjaardags­cadeau voor mijn zoon. Bij ontvangst bleek de bestelling incompleet.

Na e-mailcontact bevestigde Raphael dat de volgende artikelen ontbraken:
• 2x Prismatic Surprise Box
• 2x Toploaders
• 1x Prismatic ETB

De fout werd dus erkend. Vervolgens heb ik meerdere keren gevraagd om nalevering, mede omdat het om een verjaardags­cadeau ging. Vanaf dat moment bleef het volledig stil. Er wordt niet meer gereageerd op e-mails.

Wat ik hier ernstig aan vind, is dat een bedrijf een leveringsverplichting heeft. Wanneer een bestelling niet compleet wordt geleverd en dit ook nog eens wordt bevestigd, mag je verwachten dat dit netjes en binnen redelijke termijn wordt opgelost. Dat is hier niet gebeurd.

Het gaat mij niet alleen om de producten, maar om de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Een erkende fout zonder verdere opvolging en vervolgens radiostilte is simpelweg onprofessioneel.

Pas achteraf heb ik de reviews gelezen en zag ik dat meerdere klanten vergelijkbare ervaringen hebben met communicatie en levering. Dat baart zorgen.

Als influencer met een bereik van ruim 50.000 volgers vind ik het belangrijk om eerlijk te zijn over mijn ervaringen. Transparantie naar mijn community staat voorop. Op basis van deze ervaring kan ik dit bedrijf op dit moment niet aanbevelen.

Edit (na reactie op de review):

Na de publieke reactie van dit bedrijf, waarin werd gesteld dat mijn bestelling inmiddels verzonden zou zijn, heb ik direct gevraagd om een track & trace-code. Tot op heden is hier geen enkele reactie meer op gekomen.

Er wordt publiekelijk aangegeven dat producten “onderweg” zijn, maar wanneer om concreet bewijs van verzending wordt gevraagd, blijft het stil. Zonder verzendbevestiging of trackinginformatie kan niet worden vastgesteld of er daadwerkelijk iets is verzonden. Dit wekt de indruk dat er vooral gereageerd wordt om reputatieschade te beperken, terwijl er achter de schermen geen daadwerkelijke actie wordt ondernomen.

Het structureel uitblijven van communicatie en transparantie is zorgwekkend. Wanneer binnen korte termijn geen duidelijke trackinginformatie of passende oplossing (zoals terugbetaling) wordt verstrekt, zal ik verdere stappen overwegen.

Als influencer met een bereik van ruim 50.000 volgers vind ik het belangrijk om mijn community eerlijk en volledig te informeren. Indien deze situatie niet wordt opgelost, zal ik mijn ervaringen uitgebreider delen zodat anderen gewaarschuwd zijn.

13. februar 2026

Beste Brandon,

Ons bedrijf is tijdens carnaval enkele dagen gesloten geweest, waardoor de reactie op e-mails langer heeft geduurd dan normaal.

De ontbrekende producten zijn inmiddels verzonden en zijn onderweg naar je.

Mocht je vanwege de vertraging toch liever een terugbetaling willen ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen. Dat is uiteraard ook mogelijk.

Raphael Wajer

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De advertisement om je bestelling de…

De advertisement om je bestelling de volgende dag in huis te hebben als je voor 18:00 besteld is een leugen. Inmiddels 8 dagen verder en niks ontvangen. Ook geen reactie op emails of andere communicatie gekregen over de status van mijn bestelling. Aan de andere reviews te zien en eigen ervaring is Raphael Wajer (eigenaar) schijnbaar een oplichter. Nooit bestellen hier.

13. januar 2026

Goedemiddag,

Helaas is door de sneeuw en code oranje in Nederland PostNL niet gekomen een aantal dagen vorige week.

Uw bestelling is onderweg met PostNL.

Mocht u nog vragen hebben horen we het graag.

Weigert retour binnen 14 dagen periode

Ik heb via email laten weten dat ik mijn bestelling terug wilde sturen. Dit was binnen 14 dagen na mijn aankoop. Alles was ongeopend. Ik kreeg via de email gelijk te horen dat ze niks retour aannemen omdat ze de kwaliteit niet kunnen waarborgen. Ik gaf aan dat alles nog geseald was en ik het alsnog wilde terugsturen. Op de email kreeg ik geen antwoord meer. Toen via WhatsApp contact opgenomen. Na herhaaldelijk erop aan te sturen dat ik het wil terugsturen kwam na dagenlang wachten het bericht dat het misschien terugkon maar dat er eerst aan degene die erover ging gevraagd moest worden of dit mogelijk was. Dat was het laatste dat ik gehoord heb. Daarna is er via mail of WhatsApp niet meer gereageerd. Op WhatsApp staan de blauwe vinkjes dat het gelezen is.

28. november 2025

Dramatische ervaring

Waar moet ik beginnen? Er is zo veel fout gegaan bij mijn bestelling dat 1 ster nog te veel is.

Op 3 november had ik een pre order gedaan die in februari geleverd zou worden. 27 december kreeg ik bericht van de eigenaar dat van mijn bestelling maar een klein deel geleverd kon worden i.v.m. te weinig levering/voorraad. Dat is natuurlijk uit de macht van pokemen. Dus tot daar aan toe geen probleem. Ik zou een (flinke) terugbetaling ontvangen van het deel wat niet geleverd zou worden. Maar dat kwam helaas niet vanzelf. Ik heb meerdere keren/weken moeten mailen en appen om te vragen waar mijn terugbetaling bleef. Daarbij merkte ik al dat het contact erg stroef was. Soms zei hij dat hij het ging uitzoeken, maar liet daarna niks van zich horen en moest ik zelf achteraan. Het heeft uiteindelijk bijna een maand geduurd voordat ik de terugbetaling had ontvangen (22 januari).

Toen de dag aan was gebroken dat mijn bestelling op gestuurd zou worden kwam er niks. Geen mail, geen info, geen track&trace, geen pakket.
Dus weer mailen en appen. Het contact was wederom erg slecht. Toen hij eindelijk reageerde bleek dat mijn bestelling opeens nog minder producten zou bevatten. Er zouden 2 mini tins minder geleverd worden volgens zijn overzicht. Die 2 mini tins waren mee genomen in mijn eerdere terugbetaling. Maar dat was vanuit hem niet gecommuniceerd. Het was een (communicatie)fout en kon ik ze nog toevoegen aan mijn bestelling omdat ik er nog recht op had. Maar de grap was, dat de mini tins (waarvoor ik dus moest wachten tot februari) ook niet op voorraad waren. Ik wilde de mini tins wel graag hebben dus het was weer afwachten tot ze er weer op voorraad waren. Maar waarom mijn bestelling eerste instantie niet was verzonden, daar had ik nooit echt een verklaring van gekregen.

Maar na wederom kleine 2 weken wachten, steeds geen update krijgen en steeds zelf erachteraan moeten gaf ik het op. Ik zei dat mijn bestelling zonder de mini tins opgestuurd kon worden. Hij zei dat dat geregeld werd. Maar vanaf dat moment heeft het 1,5 week geduurd voordat ik eindelijk mijn bestelling kreeg. Ik had ook meerdere keren gebeld maar hij nam nóóit de telefoon op.

En dan komt het mooiste. Ik kreeg mijn bestelling ein-de-lijk, maar toen misten er ook nog eens 2 producten (ETB’s)!
Hoe is het mogelijk. Na zo veel contact(pogingen) en na dat er zoveel fout ging dan dat ook nog.
Ik was echt totaal verbaasd en gefrustreerd dat je zo met je klanten omgaat.
Hij wist niet wat er fout was gegaan maar hij ging het ‘uitzoeken’. Meneer zei dat hij lijntjes ging uitzetten want wederom waren die producten niet meer op voorraad. Ook zei hij dat hij klanten ging mailen met een soort gelijk bestelnummer die ik had. Om te kijken of zij die producten extra hadden gehad. Dat vond ik ook erg vreemd. Ik wilde echt heel graag die 2 missende producten (ETB’s). Dus wilde ik hier ook wel op wachten. Maar ook hierbij kreeg ik geen updates. Ik moest er zelf achteraan en daarbij hoorde ik bijna een maand helemaal niks terwijl ik zelf contact zocht via meerder kanalen.
Na een maand was ik er echt helemaal klaar mee. Ik had gemaild dat hij het kon terugbetalen. Toen reageerde hij binnen 5 minuten! (na dus een maand stilte) Erg bijzonder. Hij zei in de laatste mail dat hij het jammer vond dat ik niet wilde wachten… Ik was inmiddels al maanden bezig, maargoed dat is hem dan denk ik ontschoten?!?

Al met al vind ik dit bedrijf zéér onprofessioneel. Ik voelde me aan het lijntje gehouden/voor de gek gehouden en het contact is echt uitermate slecht. Ik zou nog meer in detail kunnen gaan maar dan wordt deze lap tekst nog langer.

Conclusie: slechtste ervaring ooit. Ik bestel hier nooit meer!

17. april 2025

Beste Irene,

Bedankt voor je uitgebreide review. We snappen goed dat je teleurgesteld bent en het spijt ons oprecht dat je bestelling niet is verlopen zoals je mocht verwachten. Toch willen we graag een paar dingen rechtzetten.

Het klopt dat er leveringsproblemen waren met je pre-order. Dat was buiten onze invloed, maar we hebben dit tijdig gecommuniceerd. De terugbetaling heeft helaas langer geduurd dan gewenst. Gezien het aantal terugbetalingen wat we die dag hadden verricht moesten we extra informatie aanleveren bij onze betaalprovider (STRIPE).

De verwarring rond de mini tins was een fout van onze kant, die we meteen hebben geprobeerd op te lossen. Dat ze toen weer niet op voorraad waren, was frustrerend – ook voor ons. Aangezien de hele order is gecanceld bij onze leverancier.

Wat betreft het ontbreken van producten bij je uiteindelijke levering: we hebben dit onderzocht en geprobeerd op te lossen, zelfs door contact op te nemen met andere klanten met vergelijkbare bestellingen. Dat is misschien ongebruikelijk, maar het laat wel zien dat we écht moeite doen.

Dat je pas snel reactie kreeg na je verzoek om terugbetaling, klopt. Toen was er duidelijkheid en konden we gelijk handelen – niet omdat we je eerder bewust negeerden.

We vinden het jammer dat dit je beeld van ons bedrijf zo heeft beïnvloed. We zijn een klein team dat met passie werkt, maar soms gaan dingen mis. We nemen daar verantwoordelijkheid voor en blijven ons verbeteren.

Raphael Wajer

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

aan het lijntje gehouden, slechte communicatie en onprofessioneel

slechte comminucatie en ik wordt aan het lijntje gehouden. ondertussen ook al een melding gemaakt bij consumentenwijzer want dit gaat helemaal nergens meer over. ik wacht al een paar maanden op me bestelling en als ik contact zoek via whatsapp krijg ik te horen dat de beste man aan het sporten is en dat hij gelijk gaat kijken hoe de bestelling ervoor staat als hij thuis is. na 4 dagen nog steeds niks gehoord. het begint een beetje een slecht verhaal te worden zo

7. maj 2025

Beste Rick,

We reageren doorgaans binnen 1-5 werkdagen op mails.

In het weekend en op feestdagen behandelen wij geen mailtjes of chats. U heeft de eerst volgende werkdag bericht gehad.

We hebben het geld van de bestelling voor u terugbetaald.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf is een grote grap

Dit bedrijf is een grote grap. Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar het contact is slecht na een verloren pakket. Geeft aan kopers niet te vertrouwen, maar laat zelf ook niets meer weten. De eigenaar is zelf niet te vertrouwen, neemt geen verantwoordelijkheid en liegt over bestellingen. Lieve verzamelaars, ren snel weg van deze winkel.

10. maj 2025

Beste Agnita,

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over je ervaring. We nemen dit soort berichten serieus en willen graag duidelijkheid geven.

Uit het onderzoek bij DPD is gebleken dat jouw pakket op 11 maart is afgeleverd. De bezorging is bevestigd met een handtekening voor ontvangst en de bijbehorende GPS-coördinaten komen exact overeen met jouw afleveradres. Op basis hiervan is de bestelling volgens DPD correct geleverd.

Mocht je desondanks nog vragen hebben of aanvullende informatie willen, dan staan we uiteraard open om dit verder met je te bespreken.

Jammer van de bestelling

Heb voorheen altijd met veel plezier besteld hier.
Nu met een pre order een aantal maanden bezig geweest om iets geleverd te krijgen.
Dat niet alles geleverd kon worden, snap ik helemaal.
Maar er is 3x iets opgestuurd want er ontbrak steeds iets.
Ook contact krijgen duurde gemiddeld gezien ongeveer 1-2 weken.
Dan kreeg ik reactie en reageerde erop, en dan duurde het weer 1 tot 2 weken.
Inmiddels wel de aangegeven spullen ontvangen, alleen beloofde extraatje zat er niet bij.
Had alleen geen zin meer om hier ook weer een aantal weken mee bezig te zijn.

6. maj 2025

Beste Raphael Wajer

Bedankt voor je uitgebreide feedback en voor je eerdere bestellingen – dat waarderen we.

We begrijpen dat het traject rondom je pre-order niet vlekkeloos is verlopen en dat de communicatie lang heeft geduurd. Dat had inderdaad sneller gekund, en we nemen je opmerkingen daarin zeker mee.

Wat betreft de deelleveringen: je hebt er zelf voor gekozen om op de nalevering van het ontbrekende product te wachten, in plaats van het tussentijds te laten annuleren. Dat hebben we uiteraard gerespecteerd en zo goed mogelijk begeleid.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk alle bestelde items hebt ontvangen. Jammer dat het beloofde extraatje ontbrak – mocht je dat alsnog willen ontvangen, laat het ons gerust weten, dan lossen we dat graag netjes voor je op.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Volgens mij ben jij er een waardoor…

Volgens mij ben jij er een waardoor mijn bestelling niet geleverd kan worden. Ik had bij Pokemongigant.nl een bestelling staan al ruim 2 maanden geleden voor "journey together. Kon niet geleverd worden dankzij mensen zoals jij. Die alles opgekocht hebben en de prijs uitermate verhogen.

Schaam je.

31. marts 2025

Beste Synoctic,

Jammer dat je bestelling is geannuleerd bij een van onze concurrenten.

Ik snap alleen niet hoe wij hier verantwoordelijk voor zijn?

Alsnog een fijne avond gewenst!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is een oplichter besteld maar…

Dit is een oplichter besteld maar helemaal niks gekregen en dan gaat hij straks zeggen je NAAM is niet bekend bij ons in de systeem oplichter!

31. marts 2025

Beste Melanie,

Graag ontvangen we een bestelnummer, indien u echt heeft besteld kunnen we u veder helpen.

Alvast bedankt!

Scalper

Te duur!!!!

1. marts 2025

Beste Michael,

Als je de prijs te duur vind, koop dan elders.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Markt manipulatie door het opkopen van…

Markt manipulatie door het opkopen van voorraad bij concurrenten. (Zie artikel AD)
Lulkoek dat alles via officiele distibuteurs wordt aangekocht. Express
de prijzen opdrijven om de zakken van eindgebruikers leeg te trekken en deze hobby omzeep te helpen. Levert ook geen bestellingen uit wanneer deze onder de marktprijs wordt aangeschaft

28. marts 2025

Beste Wa,

Bedankt voor je review.

Je bent natuurlijk nooit verplicht om producten via onze website te bestellen, als je de prijs te duur vind koop het dan niet. Er zijn genoeg andere TCG-Shops.

Oplichter niks ontvangen

Besteld niks ontvangen. Bestel hier nooit wat

30. marts 2025

Beste Jummy,

We hebben in ons systeem geen bestelling met de naam Jummy. Ook hebben we geen bericht gekregen van u.

Als je voor ons een bestelnummer hebt, kunnen we uw bestelling altijd nogmaals opsturen als blijkt dat deze niet geleverd is.

Niet transparant.

13. februar 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je review, zou je het meer kunnen toelichten voor ons?

Alvast bedankt.

Ongelovelijk…

Geen betaalbare kaarten meer te krijgen mijn zoon van 9 is extreem boos en is reeds in hongerstaking gegaan tot dit probleem is opgelost!!

29. marts 2025

Beste Sjon,

We kopen producten in bij officiële distributeurs, dit heeft dus geen invloed dat de schappen bij de Intertoys leeg zijn.

Dat pokemon populairder dan ooit is, zorgt ervoor dat het lastig te verkrijgen is. En dat de prijs dan stijgt is simpel wel een kwestie van vraag en aanbod.

Scalper

Scalper, levert niet.

12. december 2024

Beste Jasper,

Bedankt voor je review, ik zie echter geen bestelling in ons systeem met jou naam.

Dus ik snap “Levert niet” ook niet echt.

Bedankt en Fijn weekend alsnog!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kocht altijd hier maar voortaan niet…

Kocht altijd hier maar voortaan niet meer. Vond het al gek dat de prijzen absurd hoog waren en begreep het maar niet. Scalper!

29. marts 2025

Beste Tuphlos,

We gaan mee met de huidige marktprijzen.

Als je de prijzen te duur vind, koop dan elders.

Fijn weekend!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.