Hos Pointe Studio kombinerer vi stil, komfort og funktionalitet i vores produkter. Perfekte til yoga, pilates, barre og hverdagskomfort. Vores sokker er skabt til kvinder, af kvinder, og tilbyder gribesikre såler og støttende materialer. Uanset om du vælger farverige designs eller neutrale stilarter, sikrer vores sokker stabilitet og selvtillid i enhver bevægelse.
Danmark
- pointestudio.dk
Hurtig levering. Virkelig fine gribsokker- er sikker på de bliver et kæmpe hit i mit Reformer Studie.
Lynhurtig levering og varen er ad…
Lynhurtig levering og varen er ad virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet. Har brugt sokkerne i et par måneder, og grip’en holder rigtig godt.
Lækre produkter og virkelig hurtig…
Lækre produkter og virkelig hurtig levering. Jeg bestiller gerne derfra igen😊
Høj kvalitet og hurtig levering
Hurtigt levering og produktet et virkelig lækkert, faktisk meget mere end forventet. Har ikke prøvet dem til træning endnu, men glæder mig! Bunden gør meget for at man ikke glider, og det kan faktisk være svært at glide ned i sine sko med dem på 😂
Alt er godt
Mange grip sokker at vælge mellem, hurtig levering. God kvalitet. Jeg er meget tilfreds.
Virkelig god kundeservice og kvalitet
Bestile 5 par strømper hos PointeStudio. De kom hurtigt frem, men der manglede desværre et par. Skrev til kundeservice som beklagede og sendte det manglende par + et ekstra par som undskyldning. Virkelig god kundeservice og kvalitet på sokkerne :)
Vil helt sikkert købe herfra igen.