Havde bestilt noget tøj som nærmest var presset ned i en for lille pose. Der var 3 stykker tøj i, hvoraf jeg beholdt det ene og sendte de 2 andre tilbage. Der gik noget tid og dette undrede... Se mere
Plustrend er hurtige til at afsende, varen svarer helt til forventningerne. Dao var alt for længe om at levere, men Plustrend gjorde bestemt, hvad de kunne for at speede op. Handler gerne der igen �... Se mere
Jeg er vild med jeres tøj, men det er sindssygt dyrt og en skam at bare fordi man er lidt stor, så kan man næsten ikke finde tøj som ikke er dyrt 😊
Fik desværre de forkerte bukser tilsendt. Men de kom og hentede dem personligt, efter vi havde skrevet frem og tilbage, da dem jeg skulle have haft åbenbart ikke kunne skaffes. Så det må man sige er g... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Plustrend forhandler mange styles fra Zizzi, ligesom Plustrend også forhandler tøj fra mærkerne Zoey, Junarose, Zhenzi, og Merrytime. Storpigetøj findes i alle afskygninger hos Plustrend, der kommer mere og mere fokus på plus size tøj, og der produceres fra de fleste brands kollektioner i storpigetøj og plus size
Storegade 15A, 6230, Aabenraa, Danmark
- +4574628090
- kundeservice@plustrend.dk
- plustrend.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Anbefales
Plustrend er hurtige til at afsende, varen svarer helt til forventningerne.
Handler gerne der igen 😊
Meget fin service
Meget fin service. Søde til at svare på spørgsmål og mål på tøjet. Super hurtig levering
Hurtig og præcis levering
Altid søde og hjælpsomme
Altid søde og hjælpsomme, nem brug af webshop, tøj af god kvalitet og hurtig levering. De får min varmeste anbefaling.
Altid en super dejlig service
Altid en super dejlig service , gode varer og sødt personale
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Købte online, men Kjolen passede ikke helt , men blev byttet med et smil i fysisk butik. Kan kun komme med den bedste anbefaling
Hurtig og korrekt aflevering
Hurtig og korrekt aflevering. Alt passede fint. Og til en god pris🌸
Helt sikkert ikke sidste gang at jeg købe hos jer.
Mvh
Birgitte andersson
Jeg er vild med jeres tøj men meget dyrt
Super fin handel og hurtig levering
Hurtig levering og lækkert tøj
Super butik og nethandel
Super butik og nethandel. Fantastisk god service
God service fra medarbejderne og god kvalitet på tøjet
Hurtig levering.
Lækkert tøj
Søde personale
Kan kun anbefalede det.
Rigtig dejligt sted at handle og…
Rigtig dejligt sted at handle og varerne sendes hurtigt ❤️❤️