1. Tandklinik
  2. Tandlæge

For nu, har vi ingen virksomhed i Danmark. Derfor har vi deværre begrænsede ressourcer til at håndtere din påskønnet feedback. Vi takker meget for din forståelse.

3,0

Middel

FIND EN ANDEN BEHANDLER!!!

Jeg gik igang med et 20-ugers tandretningsforløb tilbage i November 2021, hvor jeg skulle udskifte aligners hver anden uge, i en i alt, 10-trinsbehandling.

Nu står jeg med mit tiende og sidste alignersæt og har ikke opnået det resultat, som Plusdental spåede jeg ville opnå og som herudover også kan ses i simulationen der er udarbejdet på baggrund af den 3D-scanning jeg fik taget i starten af mit forløb og som er til at finde på Plusdentals app.

Jeg har dedikeret de seneste 20 uger af mit liv til denne tandretning. Jeg har omlagt måltider, middage og spisevaner og ofret at drikke andet end vand, eftersom plusdental anbefaler at man har alignersættet på, 22-timer i døgnet, samt at man IKKE må spise og drikke mens man har sættet på, altså at man har 2 timer i døgnet til at mase så meget føde, væske, slik, tyggegummi, tobak, ned i gennem mundkanalen. På trods af alle de behandlingskrav jeg har skullet efterleve, har seks af de 10 tandskinner jeg har anvendt, ikke haft noget virkning i retningen af mine tænder, jeg har sågar ikke mærket noget tryk, ej set nogen visuel ændring på mine tænder under seks af de 10 tandsskinner.

I februar 2022, fik jeg en mail samt en notifikation over plusdentals app, der foreskrev at jeg nærmede mig behandlings afslutning og at det var tid til at bestille såkaldte retainers, der skal opretholde tændernes nye facon, når behandlingen med aligners er færdig. Retainersættet kostede 1.049,00 kr. og skulle bestilles i god tid, sådan at det var mig i hænde, så snart jeg var færdig med mit tiende alignersæt.

Nu er der syv dage tilbage, til at jeg skal modtage mine retainers og når jeg logger ind på min plusdental brugerprofil, står der at jeg skal betale for mine retainers.

Når jeg ringer ind til plusdentals danske telefonnummer efter kl. 15, siger telefonsvaren: “Du har ringet udenfor plusdentals åbningstider, som er fra 9-17” og når jeg ringer inden kl. 15, bliver jeg sat til at “vente på den næste ledige medarbejder”, herefter lukker telefonlinjerne automatisk efter 10 minutters forgæves ventetid. Det samme gør sig gældende ved det tyske telefonnummer. E-mails bliver ikke besvaret selv efter mange uger og selvom man rykker på sine mails. En ellers god kommunikation til at lokke kunder til at starte behandling hos Plusdental, er pludselig ikke-eksisterende når man har betalt og nærmer sig behandlingens afslutning.

Jeg er endnu ikke sikker på om plusdental er en fup virksomhed eller om det blot sejler for virksomheden i det administrative. Men min opfordring er helt klart at man bør få behandling andetsteds, uagtet hvor tiltalende tilbud plusdental lover. De kan nemlig ikke leve op til det alligevel.

12. april 2022

Umuligt at komme i kontakt

Ingen kommunikation bliver besvaret. Telefon linjerne lukker automatisk efter 10 minutter - forgæves - opkald. E-mails bliver ikke besvaret, selv efter mange uger.

Du bliver lovet ting af sælgerne! Men vær opmærksom på, at ifølge kontrakten, der udformes - har sælgerne ingen garanti eller forpligtelser. Sælgerne kan altså med andre ord sige hvad de vil, for at lokke dig. Herefter er der ingen garanti for de løfter der er blevet givet.

11. januar 2022

1 måneds ventetid stadig intet respons på 3d scanningen

Jeg har nu ventet 1 måned på bare at få et tilbud ud fra et 3D print jeg fik tilbage i August. Oppe på klinikken havde de heller ikke styr på noget som helst. Det tog mig 2 timer at få scannet mine tænder. Kan ikke anbefale dette sted til nogen. De svare dig heller ikke på deres mail. Vitterligt ingen kundekontakt.

8. september 2021
Plusdental-logo

Besvarelse fra Plusdental

Hej Daniel.
Vi er kede af, at vi ikke har været hurtigere til at vende tilbage til dig.

Din feedback er meget vigtig for os, så vi løbende kan forbedre vores service for dig og for fremtidige patienter.

Vi er meget kede af, at du ikke havde en tilfredsstillende oplevelse hos os. Vi vil meget gerne kontakte dig, så vi sammen kan finde en løsning og sikre, at der ydes den samme høje medicinske kvalitet og venlige service for alle vores patienter.

Med venlig hilsen,
Dit PlusDental Team

Vis anmeldelser på alle sprog. (5 anmeldelser)