FIND EN ANDEN BEHANDLER!!!
Jeg gik igang med et 20-ugers tandretningsforløb tilbage i November 2021, hvor jeg skulle udskifte aligners hver anden uge, i en i alt, 10-trinsbehandling.
Nu står jeg med mit tiende og sidste alignersæt og har ikke opnået det resultat, som Plusdental spåede jeg ville opnå og som herudover også kan ses i simulationen der er udarbejdet på baggrund af den 3D-scanning jeg fik taget i starten af mit forløb og som er til at finde på Plusdentals app.
Jeg har dedikeret de seneste 20 uger af mit liv til denne tandretning. Jeg har omlagt måltider, middage og spisevaner og ofret at drikke andet end vand, eftersom plusdental anbefaler at man har alignersættet på, 22-timer i døgnet, samt at man IKKE må spise og drikke mens man har sættet på, altså at man har 2 timer i døgnet til at mase så meget føde, væske, slik, tyggegummi, tobak, ned i gennem mundkanalen. På trods af alle de behandlingskrav jeg har skullet efterleve, har seks af de 10 tandskinner jeg har anvendt, ikke haft noget virkning i retningen af mine tænder, jeg har sågar ikke mærket noget tryk, ej set nogen visuel ændring på mine tænder under seks af de 10 tandsskinner.
I februar 2022, fik jeg en mail samt en notifikation over plusdentals app, der foreskrev at jeg nærmede mig behandlings afslutning og at det var tid til at bestille såkaldte retainers, der skal opretholde tændernes nye facon, når behandlingen med aligners er færdig. Retainersættet kostede 1.049,00 kr. og skulle bestilles i god tid, sådan at det var mig i hænde, så snart jeg var færdig med mit tiende alignersæt.
Nu er der syv dage tilbage, til at jeg skal modtage mine retainers og når jeg logger ind på min plusdental brugerprofil, står der at jeg skal betale for mine retainers.
Når jeg ringer ind til plusdentals danske telefonnummer efter kl. 15, siger telefonsvaren: “Du har ringet udenfor plusdentals åbningstider, som er fra 9-17” og når jeg ringer inden kl. 15, bliver jeg sat til at “vente på den næste ledige medarbejder”, herefter lukker telefonlinjerne automatisk efter 10 minutters forgæves ventetid. Det samme gør sig gældende ved det tyske telefonnummer. E-mails bliver ikke besvaret selv efter mange uger og selvom man rykker på sine mails. En ellers god kommunikation til at lokke kunder til at starte behandling hos Plusdental, er pludselig ikke-eksisterende når man har betalt og nærmer sig behandlingens afslutning.
Jeg er endnu ikke sikker på om plusdental er en fup virksomhed eller om det blot sejler for virksomheden i det administrative. Men min opfordring er helt klart at man bør få behandling andetsteds, uagtet hvor tiltalende tilbud plusdental lover. De kan nemlig ikke leve op til det alligevel.