Ik heb de gekantelde kattenbakjes gekocht. Op zich heel tevreden mee, maar persoonlijk vind ik het onhandig om als waterbak te gebruiken omdat er maar heel weinig water in kan zonder te knoeien. Dit z... Se mere
Hele fijne klantenservice. Had een waterfontein gekocht voor mijn poes (Roos) duurde vrij lang voordat ik de fontein in huis had. Natuurlijk ook gedacht aan de aflevering bij het bedrijf. Appje festuu... Se mere
Ik heb deze etensbak besteld voor onze 18 jarige kat, zij heeft artrose in haar rug en kan niet goed voorover buigen om te eten. Deze bak staat licht voorover op een hoge, buigzame standaard waardoor... Se mere
Pluizenleven is een vooraanstaand huisdiermerk dat een brede catalogus van must-have huisdierproducten aanbiedt.
Holland
- pluizenleven.nl
Prima fontein
Prima fontein, helaas is het fout geadverteerd dat de filters om de 8 weken moeten vervangen worden. Maximaal 14 dagen, anders begint het water te stinken ondanks regelmatig bijvullen. Voor de rest in orde!
Als er een probleem is proberen ze het…
Als er een probleem is proberen ze het zovlug mogelijk op te lossen , altijd heel vriendelijk en behulpzaam ...ben zeer tevreden , pluizeleven is TOP , dank jullie wel
Waterbakje lis lastig eruit halen.
Snelle levering
Snelle levering, product voldoet naar verwachting. ( katten blij😁)
Mooie fijne bakjes
Voor onze kat 2 verhoogde bakjes van keramiek besteld en heel blij mee! De bakjes zelf passen mooi in ons interieur, zijn stevig, en onze poes lijkt ze ook fijn te vinden (snorharen raken de rand niet meer, ze zit rechterop en eet rustiger), waardoor brokjes overgeven ook haast verleden tijd is. Bestelling duurde even voordat deze geleverd was (dit was bekend), maar was goed te volgen en alles zat goed beschermd ingepakt.
Alles goed afgeleverd
Correcte levering en goede producten
Correcte levering en goede producten. Het enige jammere is de toch wel lange levertijd. Bij de kommen heb ik gelukkig wel een compensatie gekregen op de volgende bestelling wat een fijne geste was!
Zeer lang moeten wachten op bestelling…
Zeer lang moeten wachten op bestelling , een hele hoop mails en problemen met douanekosten enzovoort . Ze hebben het uiteindelijk wel opgelost maar bestel er NOOIT meer !!

Besvarelse fra pluizenleven.nl
Goede prijs kwaliteitsverhouding en…
Goede prijs kwaliteitsverhouding en dito traceability
Mooi en degelijk produkt
Mooi en degelijk produkt. Tommie is er blij mee. Levering ook heel netjes.
Aanrader.
Hier gaan we vaker bestellen.
Duidelijke website, goede communicatie omtrent bezorging. Niks op aan te merken! Onze kat is erg blij met zijn nieuwe speel tunnel en drink fontein en dat is wat telt. Jullie hebben er een klant bij!
Nooit meer……….
Het duurde erg lang voordat de bakjes kwamen vervolgens was er een bakje kapot. Dat kon ook bijna niet anders als je zag op welke slecht verpakte manier de bakjes waren verzonden. Een paar weken geleden de bakjes retour gestuurd en nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks dat het bakje kapot was nog bijna 8 euro verzendkosten moeten betalen. Hier bestel ik dus nooit meer.

Alles prima
Besteld en ontvangen. Alles verliep prima.
Gekochte items van goede kwaliteit en leuk om te zien.
Die Lieferung kam sehr schnell und der…
Die Lieferung kam sehr schnell und der Service war top!
ik ben erg tevreden over het voerbakje
mijn oude poes Queeny at er meteen uit en dat doet ze nog steeds.
Het enige nadeel is dat de bezorging zo lang duurde, dat is jammer.
Ik had het bakje eigenlijk met spoed nodig voor mijn andere kat die het helaas niet gered heeft en heel ziek was :(
Het bakje is dus voor de andere poes ook handig
Ideaal item
Ik ben héél blij met het item die me toegestuurd werd. Perfect op tijd , handig , goed verpakt ,echt ideaal. Ik vertel het verder aan ieder die het horen wil. Dikke merci
namaak spul vanuit china
namaak spul vanuit china en waarschijnlijk nog van aliexpress zo te zien aan het pakket hoe het is ingepakt . gewoon oplichterij pluizenleven !! mensen ,koop er niks van want ze lichten je op en liegen er nog staalhard over !!!