Älskar pluggish! Min dotter släpade efter i matte, och jag tänkte att jag ger Läxhjälpen Pluggish en chans, vart lite orolig, då min dotter är tillbakadragen, men, de kanske ändå kunde stötta henne? O... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Musse har ett superbra tålamod och driver en framåt med massor av peppning, snälla skratt och postitivitet! Man behöver aldrig skämmas för att fråga någonting, delvis eftersom han ju inte är läraren i... Se mere
Innan jag räknade matematik utan Musse så har jag haft det väldigt svårt med matematiken allmänt. På bara en lektion fick jag så mycket gjort och lärde mig många nya saker och det blev en värdefull le... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Välkommen till Läxhjälpen Pluggish– din väg till bättre betyg! 🎯 📚 Vi tror att alla kan lära sig vad som helst. Vårt fokus? Matematik och personlig utveckling – online, flexibelt och anpassat för dig. ⭐️ Inte bara lärare, utan mentorer. Vi lyfter ditt självförtroende och ger dig verktygen för framgång. Med oss förstår du, växer och når din fulla potential. 🌍 För grundskola, högstadiet, gymnasiet och komvux. Vi är här för bättre betyg, starkare självförtroende och en ljusare framtid. Läxhjälpen Pluggish – din partner för skolframgång.
Kontaktoplysninger
Beckombergavägen 15, 168 54, Bromma, Sverige
- 070-715 23 62
- info@pluggish.se
- pluggish.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jättebra läxhjälp
Min son fick fick väldigt bra hjälp i matte. Jag kan varmt rekommendera Musse på Pluggish
Wow! Jättebra läxhjälp!
Wow! Min dotter har fått en suverän hjälp med sina studier! När hon först kom upp på gymnasiet kämpade hon och välmåendet förändrades, vilket vi märkte. Sedan fick vi kontakt med denna läxhjälp och hon började ha lektioner med sin lärare Musse och märktes fort att hon började känna sig säkrare i studierna och även hennes resultat blev mycket bättre! I början av skolåret skrev hon D på sina matteprov men efter privatlektioner lyckades hon få ett B i slutbetyg!
Sonen är jättestolt🥰
Vår son har haft det jättesvårt med matematik i alla år. Sen fick vi kontakt med denna läxhjälp och vår so lyckades få högre betyg!
Nyligen fick han ett B på sitt nationella prov.
Så stolt han var!🥰
Så bra matte hjälp!!
Tack säger jag bara! Såå bra, fick hjälp med min mattematik 2b kurs som jag hade så svårt för. Bokade in en lektion för snabb sammanfattning och hjälp, efter den lektionen bokade jag genast in fler! så bra förklaringar och matte vart faktiskt kul.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.