Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättebra service, snälla och trevlig personal samt bra varor/produkter; bra kvalitet och en snabb leverans. Ett pålitligt och bra firma. Har beställt flera gånger och upplever plingon som ett väldig... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leveransen var supersnabb och i tid, och varorna var felfria. Jag var särskilt nöjd med den fina förpackningen och de personliga hälsningarna. Tack så mycket Sarah 😊

Virksomhedsoplysninger

1. Kunstnerartikelbutik
  2. Hobbyforretning

Skrevet af virksomheden

Hos Plingon hittar du materialet du behöver för att förverkliga dina kreativa idéer, främst inom måleri. Förutom försäljning via webben så finns en fysisk butik lokaliserad i Ludvika. Plingon ägs av Sara Larsson, som värnar om en god personlig service och att tillhandahålla kvalitativa produkter till rimliga priser. I varje beställning medföljer ett handgjort TACK-kort.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snabb leverence

Snabb leverence, bra priser och personlig service

7. april 2026

Besvarelse fra Plingon

Stort tack för det fina omdömet! Varmt välkommen åter =)

Bra personal

Bra personal, snabb leverans, varorna kom som beräknat och allt var i sin ordning. Kommer handla igen. Rekommenderar

4. marts 2026

Besvarelse fra Plingon

Varmt tack för att du tog dig tid att skriva den fina recensionen! Ha en fin dag och hjärtligt välkommen åter!

Snabbt och bra

Det gick jätte snabbt och fick produkten jag beställde så jag är jätte nöjd.

1. april 2026

Besvarelse fra Plingon

Stort tack för omdömet. Härligt att du känner dig nöjd =)

Fantastisk service!

Så oerhört snabb service! Rekommenderas varmt!

1. april 2026

Besvarelse fra Plingon

Ååh vad jag blir glad, tack för det fina omdömet!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min andra beställning och lika nöjd nu…

Min andra beställning och lika nöjd nu som första gången... Fick snabbt svar på mina frågor och det är alltid ett plus! 🌟🌟🌟🌟🌟

31. marts 2026

Besvarelse fra Plingon

Supertack till dig med för att du väljer att fortsätta beställa från Plingon! 🌷😊

Bästa konstnärs butiken

Bästa konstnärs butiken , alltid bra priset , fin fin service, snabb leverans, jag är super nöjd//Carin

6. april 2026

Besvarelse fra Plingon

Det gör mig så glad att höra 😊🌷
Stort tack för det fina omdömet och för att du väljer att beställa av mig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid bra och snabb service

Alltid bra och snabb service och varorna är så fint förpackade med ett egenhändigt gjort tack-kort!

5. april 2026

Besvarelse fra Plingon

Varmt tack för det fina omdömet 🌷😊 Det glädjer mig att korten uppskattas! Jag älskar att göra dom!

Bra utbud

Bra utbud, bra priser och mycket snabb leverans.

17. marts 2026

Hjärtligt tack för det fina omdömet Annika! 🌷😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Plingon är en supertrevlig tjej

Plingon är en supertrevlig tjej. Hon är alltid hjälpsam och svarar på alla frågor man har. Hon är billig och man behöver inte vänta länge på sitt paket 📦 Jättebra ställe att handla på

11. marts 2026

Besvarelse fra Plingon

Varmt och hjärtligt tack till den fina recensionen!
Det gjorde mig superglad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har handlat på Plingon sedan start

Har handlat på Plingon sedan start. I den lilla fysiska shopen ryms förvånansvärt många artiklar. Alla håller hög kvalitet. Produkterna levereras snabbt och det personligt målade Tack-kortet är uppskattat. Man känner sig omhändertagen och upplägget är mycket trevligt. Rekommenderas starkt!

28. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Plingon

Varmt och hjärtligt tack för denna fina recension! Det gör mig så glad att du känner dig nöjd!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.