Et fantastisk værktøj, til at udvikle sig selv og bruge til ledelses værktøj. Let og enkelt at anvende testen.
Play Your Talent er et forskningsbaseret værktøj der kan udvikle din organisation, dine teams og dig selv som menneske. Du får via en APP et overblik over dine ti ud af 34 største talenter og inspira... Se mere
Play your talent train the trainer uddannelsen vil jeg varmt anbefale til alle der skal arbejde med menneskers udvikling og samarbejde. Værktøjet giver dig mulighed for at afdække ens talenter og derv... Se mere
En rigtig god oplevelse at kigge nærmere på sine talenter. Følte at resultatet var retvisende, selvom jeg ville ønske at det var nemmere at svare på de forskellige spørgsmål ved hjælp af en skala fra... Se mere
Play Your Talent er et innovativt softwaresystem udtænkt til nemt og effektivt at arbejde med talentudvikling til brug af virksomheder såvel som privatpersoner.
Firskovvej 36, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Et fantastisk værktøj, til at udvikle sig selv og bruge til ledelses værktøj.
Let og enkelt at anvende testen.

Besvarelse fra Play Your Talent
Godt produkt og med de mest fantastiske mennesker.
Play Your Talent har givet mig et klart sprog for noget, jeg længe har gjort intuitivt – og vist mig, at det faktisk er talenter med reel værdi. Iris er en levende, nærværende og ekstremt engageret underviser og founder, hvis energi, humør og positivitet smitter og skaber et trygt og motiverende læringsrum.
Uddannelsen har givet mig et enkelt, men stærkt værktøj til at forstå både mine egne og andres styrker og blinde vinkler – og til at sammensætte teams og samarbejder, hvor man ikke forsøger at “rette” hinanden, men i stedet bygger rammer, der gør folk mere proaktive og mindre frustrerede.
Play Your Talent adskiller sig markant fra mange andre personligheds- og talentværktøjer ved at være meget tilgængeligt, praksisnært og anvendeligt i hverdagen. Det skaber hurtigt et fælles sprog og reel gensidig forståelse – ikke bare indsigt på papiret. Appen gør samtidig værktøjet meget anvendelsesorienteret og let at bruge i praksis.
Dette er det mest simple og effektive måde at få overblik over sine talenter. Der er mange aha information, og det er super fint visuel at bruge dialog med kollegaer mm KÆMPE ANBEFALING

Tak Tak Tak :-)
Iris Du er fantastisk og det her værktøj der afdækker vores talenter er genialt :-)

Besvarelse fra Play Your Talent
Play your Talent er et fantastisk værktøj til hurtig assesment af personlige egenskaber og efterfølgende udvikling.

Besvarelse fra Play Your Talent
Det var nemt at finde rundt i og min overlevering blev formidlet på en forståelig og meget brugbar måde.
Det er nemt at bruge, at finde sine talenter og se på sin virksomheds talenter, hvordan sætter man dem i spil. super intuitivt og flot grafisk opsat
Jeg blev certificeret hos Play Your Talents nye online basisuddannelse med Iris Engelund. Som udgangspunkt er jeg ofte skeptisk over for online uddannelser, men Iris formår virkelig at skabe et engagerende univers, der udnytter de muligheder, online formater kan tilbyde.
Det var en kæmpe fordel, at jeg kunne tage uddannelsen sideløbende med mit fuldtidsarbejde. Iris havde struktureret platformen med en god blanding af længere og kortere videolektioner, som altid var tilgængelige for genafspilning. Det gav en enorm fleksibilitet, og jeg følte aldrig, at jeg manglede vigtig viden om de forskellige talenter eller deres anvendelse.
Jeg vil gerne rose Iris for hendes vision og for at have skabt Play Your Talent. Denne uddannelse giver et dybt indblik i betydningen af at kende og aktivere sine egne talenter – en indsigt, som er afgørende både for personlig vækst og for at hjælpe andre med at realisere deres potentiale.
Jeg vil varmt anbefale denne uddannelse til alle, der er nysgerrige på at lære sig selv bedre at kende. Den er særligt oplagt for dig, der ønsker at hjælpe andre med at forløse deres potentiale. En af de vigtigste grundsten i det er netop at sætte talenterne i spil så meget som muligt.
Kæmpe anbefaling herfra!
Efter første test, blev jeg klar over at der skulle ændres drastisk på opgaverne, det har resulteret i en fusion og vi står nu stærkere og bundlinjen er løftet enormt
Al ros herfra
Rene - Vinhandel.dk

Besvarelse fra Play Your Talent
Jeg har for nylig afsluttet Play Your Talent basisuddannelsen. Jeg har lært utrolig meget om mig selv – mine styrker, svagheder og muligheder for vækst. Programmet har ikke blot givet mig værktøjer til at forbedre mine færdigheder, men også en dybere forståelse af, hvordan jeg kan anvende disse i mit daglige arbejde som mentaltræner. Jeg har fået et kompetenceløft og har allerede kunnet mærke værdien i at kunne kommunikere mere effektivt med mine klienter og rådgive dem om fx karrierer ud fra deres talenttest.
Jeg vil varmt anbefale Play Your Talent-programmet til alle, der ønsker at udvikle sig både personligt og professionelt.
Tusind tak til Iris for en fremragende formidling samt hendes dedikation og støtte.

Besvarelse fra Play Your Talent
Mega fed app som er virkelig nem at betjene og så giver den god indsigt i dine talenter og en fantastisk forklaring/uddybking.
JEG ER FAN!

Besvarelse fra Play Your Talent
Det virker godt og man får sine styrker belyst og beskrevet. Både i styrker og svagheder

Besvarelse fra Play Your Talent
Det er præsenteret og udlevet skarpt via Iris, som sætter scenen for brugen af værktøjet og vigtigheden af dialogen omkring talenter og blind spots.