Playmobilbutikken Anmeldelser 618

4,4

Bestilte vare sent onsdag aften d. 30 nov. og modtog det bestilte fredag d. 2. dec. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos Playmobilbutikken - kan kun give firmaet den bedste anbefaling. Keld Ande... Se mere

Playmobilbutikken kan varmt anbefales. Jeg har været sent ude med julegaverne i år, og Playmobilbutikken stod med alt jeg manglede. Jeg kontaktede Tina og spurgte om det var muligt at afhente var... Se mere

Jeg har bestilt en julegave fra Playmobilbutikken. Jeg tænkte at det nok kunne tage et stykke tid inden den nåede frem, med alle de pakker der skal fragtes i juletiden. Men det gik ikke ret mange dage... Se mere

4,4

Stadig ikke modtaget mine vare

Jeg bestilte noget legetøj d. 01.12.19 jeg har forgæves forsøgt telefonisk kontakt uden held bliver smidt af når jeg har siddet i kø i 15 min. Jeg har skrevet nogle mails, hvor jeg fik svar på den ene at det ville blive sendt sidste uge. Jeg har stadig ikke fået nogen besked om at det er sendt. Og min sidste mail er der ikke svaret på. Min søn har fødselsdag på søndag!! Skidt skidt skidt.

17. december 2019

Har altid kun haft gode oplevelser med…

Har altid kun haft gode oplevelser med hurtig levering osv. Lige denne gang kan det kun blive til fire stjerner, fordi pakken blev leveret i gennemsigtig boble-plast, og min datter så sin fødselsdagsgave 2 uger før tid. Guuud mor! Har du købt havfrue playmobil til mig??? ...ups :) Det må I godt lige få lavet om.

13. juni 2019
Playmobilbutikken-logo

Besvarelse fra Playmobilbutikken

Hej Louise :)
Det er vi godt nok kede af - det er ikke gennemtænkt da denne er blevet pakket og det beklager vi.
Håber i alligevel får en dejlig fødselsdag og så må i have lidt rabat hos os tilgode :)

/Playmobilbutikken

Modtager ikke sine vare

Høre intet ang. ordren, det skal man, når det er oplyst at den er på lager.
Når den så ikke er på lager alligevel, bør kunderne få det af vide.
Det er helt ok, at der kan ske fejl, men når man ikke høre noget, det er ikke godt.

13. august 2018
Playmobilbutikken-logo

Besvarelse fra Playmobilbutikken

Hej Kenneth,
Jeg har rodet lidt i hvad pokker der kunne være sket efter vi har mailet med hinanden.Din kritik er helt berettiget!
Vi havde desværre en fejl i webshoppen som gjorde at denne vare stod som fejl. Dvs. den både stod som værende ikke på lager, men samtidig at den kunne sendes samme dag som du lagde bestillingen. Dette er nu rettet.
Jeg beklager mange gange de gener det har forvoldt.

Martin / Playmobilbutikken.dk

Rigtig fin service

Rigtig fin service ! Jeg havde bestilt noget, som viste sig at være udsolgt, men så fik jeg noget bedre i stedet , som endda var dyrere uden at skulle betale ekstra.

26. maj 2018

God service, men plads til forbedring. Bestilte 3 julegaver, men hørte ikke mere. Sendte selv en mail, og fik at vide, at den ene varer var udsolgt. Det ville jeg gerne have haft en mail om. Men de sendte de 2 andre, og alt var fint.

29. december 2017