Se, hvad kunderne siger
Product zoals afgebeeld en omschreven. Ziet er aantrekkelijk uit om te gebruiken, ook met handige tips om het plannen nog beter te laten verlopen. Enige minpunt wel dat er een snelle verzending be... Se mere
Fijn met to do puntjes. Minpunten: De aantekeningen pagina's voelen een beetje random geplaatst waardoor je je aantekeningen verliest. Ik zou het eerste deel van de planner gebruiken voor een ag... Se mere
Virksomheden har svaret
Planable, Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij bieden de perfecte planner voor scholieren, studenten, werkenden & mensen die op zoek zijn naar een ongedateerde weekplanner.
Kontaktoplysninger
Holland
- planable.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Topproduct!
Via Snapchat kwam ik uit bij de planner van planable. Lang getwijfeld welke ik wilde bestellen, en uiteindelijk per ongeluk de verkeerde besteld. Contact via klantenservice was prima, retourzending op eigen kosten aangemaakt. Uiteindelijk ook direct de juiste planner (de V2) besteld.
Werkt prima, goede kwaliteit. Enige nadeel is dat ik soms toch net wat te weinig ruimte heb om mijn "dagtaken" op te kunnen schrijven. Maar qua formaat is de premium weer wat onhandiger. Zou deze planner zeker aanraden
Fijne planner
Lang getwijfeld voor welke planner ik zou gaan de V2 of premium. Uiteindelijk voor de premium gegaan en super blij mee net even wat meer ruimte
Heel mooi product, perfect voor de feestdagen!
Na een foute levering hebben ze heel snel een nieuwe planner verstuurd.
Heel mooi product, perfect voor de feestdagen!
Snel geleverd en goede kwaliteit…
Snel geleverd en goede kwaliteit planner, heel blij mee!!
Goede klantenservice, goed product
Paar problemen gehad met de bestelling, maar snelle reactie van de klantenservice. Ook een goede oplossing voor gekomen. Super fijn product!
Hele fijne planner!!!
Hele fijne planner!!!
Enigste jammer is dat hij in je tas snel beschadigd en het lintje wat erin zit snel los raakt.
Top!
Makkelijke website, met duidelijke informatie. Het product is van goede kwaliteit en ook de levering was goed!
wel betaald, maar niks ontvangen
Jullie vragen mij om een review te schrijven maar mijn bestelling is nog niet eens verstuurd. Een week geleden vragen jullie mij mijn adres te bevestigen, wat ik heb gedaan en vervolgens blijft het stil. Ondertussen heb ik al wel betaald maar niks ontvangen!!

Besvarelse fra planable.nl
Perfect voor mensen die alles duidelijk willen hebben
Ik zoek al heel lang een planner die goed bij mij past en deze is echt perfect. Bovenin zet je gewoon de hoofdpunten van de week per dag en dan kan de rest gebruikt worden voor de details. Echt top dat dat niet meer door elkaar staat
Top service & product
Planner in eerste instantie niet geleverd door bezorger. Na goed mailcontact een nieuwe opgestuurd gekregen. Kwaliteit van papier en indeling van planner zijn super.
Slechte klantenservice
Het versturen van het pakket ging super snel. Echter had ik zelf een fout gemaakt door de verkeerde postcode door te geven dus hebben andere mensen het pakket terug gestuurd. Dit is al 3 weken later en ik heb hier niets van gehoord. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice. Na een week kreeg ik reactie dat er een fout was in de mail. Hier heb ik op gereageerd en nu is het alweer 8 dagen later en heb nog steeds geen reactie. Hier baal ik enorm van.

Besvarelse fra planable.nl
Fijne planner en snelle levering
Makkelijk te bestellen en snel binnengekomen, erg fijne planner!
Geweldig!
Hele fijne en overzichtelijke planner! Meteen een stuk makkelijker om te plannen.
Top!
Super fijn dat er een aparte ruimte is voor de agenda en de to do list. En genoeg schrijfruimte voor mijn grote handschrift ;)
Na een week nog niets ontvangen!
Inmiddels een week geleden besteld, op het moment dat ik bestelde stond er levertijd 1-2 werkdagen.
Nu precies een week verder, en nog steeds niks ontvangen. Bericht op Instagram en per mail gestuurd maar ook geen reactie. Erg jammer, gezien het een cadeau was!!!
Uiteindelijk na een week netjes opgelost door de Quin. Wegens een fout bij hun hadden zij mijn mail nooit ontvangen, en daarom heb ik geen reactie gehad. Inmiddels heb ik mijn geld terug en voor het ongemak alsnog vandaag een gratis planner ontvangen. Top!

Besvarelse fra planable.nl
Fijne planner voor studie!
Dit is mijn tweede planner die ik bij jullie haal, dit keer de nieuwe versie en blijf het super fijn vinden om mijn studie mee te plannen.
de agenda was best veel beschadigd toen…
de agenda was best veel beschadigd toen wij deze binnen krijgen.