Tidligere problemer for Pizza Town i…
Vores Just Eat-ordre gik endnu engang helt galt hos Pizza Town – og det er desværre langt fra første gang.
Vi har gentagne gange oplevet dårlig service, og det virker som et gennemgående problem. Der har tidligere været kritik, blandt andet i form af en sur smiley fra Fødevarestyrelsen, og vores egne oplevelser bekræfter desværre det billede.
Leveringen fungerer simpelthen ikke. Pizza Town bruger egne bude, som igen og igen ikke kan finde adressen. Det samme hører vi fra venner og familie – det er ikke et enkeltstående tilfælde.
Når de ringer, er tonen ofte direkte ubehagelig, og i stedet for at løse problemet forventer de, at vi som kunder selv skal ud og finde deres bud et tilfældigt sted i byen. Det er helt uacceptabelt.
Når vi gør opmærksom på problemet, bliver ordren i stedet bare annulleret med det samme – uden forsøg på at finde en løsning.
Vi er færdige med Pizza Town i Horsens. Og ærligt talt også tæt på at være færdige med Just Eat, hvis der ikke bliver taget kundernes oplevelser alvorligt.
Virkelig trist 😔