Undgå for enhver pris
Undgå for enhver pris. Kan på ingen måde anbefale dette sted, og må samstemme med øvrige anmeldere her og på Google Reviews. Uforståelig i telefonen, kommer så derned, og de har ikke styr på deres betalingsterminal, som ikke virker med trådløs betaling. Man skal have det fysiske kort med, og derudover tager de kun mod Dankort. Jeg spurgte til MobilePay, og det accepterer de heller ikke. Derudover aldeles ubehøvlet og råber af sine kunder. Fik at vide, at det har været sådan de seneste 30 år. NÅ! Det er første gang, jeg handler der (og også den sidste). Det er, i sidste ende, ikke mit ansvar som kunde, at en forretningsdrivende ikke tager mod almindelige betalingsformer i dagens Danmark. Så må man jo finde andre steder at handle. Hvis det så var en forstående person, der stod bag disken, men nej, det er en meget højlydt og ubehagelig person, som følger med mig ud på gaden, tager fat og holder fast i mig, da jeg går i vrede. Jeg ville da gerne have gjort en indsats, cyklet hjem, fundet mit kort begravet i en dyb skuffe og hævet penge ved banken, hvis jeg ikke blev affejet eller hvis man havde vist noget medvilje. Men nej. God kundepleje og lyst til at handle det pågældende sted går hånd i hånd.