Pizza Asbendos Anmeldelser 6

3,6

3,6

Middel

Koldings bedste durum!

Jeg bestilte en durum via Just Eat. Da den ankom, var brødet fuldstændig krakeleret og indholdet væltede ud af den. Så ringede jeg ned til pizzariet, og fik med det samme lov til at komme og hente en ny en efterfulgt af mange beklagelser fra deres side af.
Sikke fantastisk service! Jeg blev mødt med sympati og god- og imødekommende attitude.
Efter min mening, laver Asbendos Koldings bedste durum, og det står jeg fast ved.
Som en bonus fik jeg også lov til at beholde min gamle durum.
Alt i alt fortjener det 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. januar 2026

Grillkylling.

Jeg bestiller af og til 1 Grillkylling m/pommes. Det er altid perfekt tilberedt, og smager dejligt. Sidste gang var jeg uheldig, og ringede dertil. Det var fordi det var nogle andre kyllinger, end de plejer at bruge. Han kontaktede WOLT og straks fik jeg refunderet pengene. Så nu glæder jeg mig til at de kommer med 1 ny portion. Det er sgu da SERVICE. Tak hilsen Vivi

4. december 2025

Bestilte pizza med specielle ønsker… de…

Bestilte pizza med specielle ønsker… de blev leveret uden disse ønsker.. efter en ventetid på 1,5 time var tålmodigheden lidt brugt… ringede og klagede og Asbendos valgte så at ligge røret på… det var helt klart sidste gang jeg brugte dem…

4. december 2025

Det dårligste jeg nogensinde har…

Det dårligste jeg nogensinde har oplevet. jeg venter 1,5 time...ringer to gange og får at vide at vores bud er lidt langsom. Jeg kan på ingen måde anbefale andre at bestille mad fra dette sted. Sådan noget svineri.....
Undgå dette sted. 10 min efter denne anmendelse banker det på døren....en lunken pizza til 125 kr.
Hold jer fra dette sted

3. august 2024

Ringede efter at have ventet 1 time

Ringede efter at have ventet 1 time,hvor jeg fik afvide at jeg selv måtte komme og hente det fordi de ikke kunne levere, da jeg så bad ham annullere min ordre, sagde han at det kunne de ikke nu.
Jeg er af den holdning, at han kan se jeg har betalt for levering, hvis han så ikke kan levere alligevel, så må han jo ringe og informere om det efter som jeg har betalt for levering, men den information for jeg først da jeg selv ringer, da jeg beklagede mig over det, fik jeg af vide at han ikke gad at høre på mig.

Amatør biks, betalte 253kr som jeg ikke regner med at se noget til.
Så mit råd er hold dig langt væk fra dette sted.

20. oktober 2023

Er dette din virksomhed?