2,6

Under middel

Et firma jeg aldrig kommer til at bruge igen

Fik for 3 år siden opsat et lydhegn til 350.000kr. allerede dengang var der flere problemer med, at monteringen var for dårlig og de måtte ud og ligge indkørsel om. Det blev dog løst. Et år efter havde vi problemer med porten, men de ville ikke komme forbi på garantien, ikke fordi de vidste om det var dækket, men fordi de altid tager 2000kr. For at sende en tekniker, også selvom der ikke er problemer.
De sidste to år, er hegnet blevet tiltagende buet og der er nu huller mellem, så lyddæmpning er der ikke meget af.
De svarer så heller ikke på vores mails.

19. maj 2025

En meget tilfreds kunde.

Jeg har fået utrolig god service af Pithegn,de har overholdt alle aftaler,god kontakt og meget flot opsætning af mit hestehegn.
Tog mit gammel hegn ned,lagde det pænt i bunke og ryddet pænt op efter dem.

2. maj 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, fair priser og utrolig dygtige montører som ved hvad de laver.
De har nok Danmarks største udvalg, både til private og erhverv, dækker hele Dk og står inde for deres gode kvalitet af alle varer.

21. marts 2024

Skriver til Pithegn og spørger om de…

Skriver til Pithegn og spørger om de kan komme og lave et service på vores Skydeport/låge som er af mærket Wisniowski som de selv forhandler, de skriver til os at det kan de ikke da de Kun servicere porte/låger de selv har monteret det synes vi er meget dårlig service da vi mener at de skal være glade for at de får en kunde som vil betale for en gang service... Så dårlig service fra Pithegn side... Det er ikke et firma som vi vil anbefale.

18. december 2023

Kunne man give dem nul stjerner burde…

Kunne man give dem nul stjerner burde man det.
Har købt ny port til 160.000 kr som var sat forket op , ruster og automatikken fejler konstant , inden for de første 6 md er de ude og lave rep mere end 14 gange og tit 2-3 dage om at dukke op
Derefter Beder jeg dem fjerne deres automatik da den ikke lever op til det aftalte , en løsning som jeg tilbyder bare for at få problemet væk. De vil så kun refundere 50% den pris jeg har betalt , hvilket naturligvis ikke er ok og det meddeler jeg dem samtidig med jeg sender fotos af hvorfor den er rusten og fyldt med vand= fejl montage
Herefter har der været helt umuligt at få svar elller kontakt til dem …. Og det port firma jeg nu har fået til at udskifte viste mig samtidig 3 andre grove fejl ved montagen.
Så hold jer væk de er så utroværdige og bliver nu sendt til advokat for sølle 14.500 kr som jeg har måtte betale andet firma for reparation af deres port og fejl

7. april 2022

Hold jer væk fra Pithegn!

Vores andelsforening skulle have en ny port som skulle være automatisk og støjfri, og vi lavede en aftale med Pithegn som skulle installere den.

Inden installationen var der allerede advarselslamper som burde have fået os til at aflyse. Mangelfuld inspektion (som vi også selv skulle betale for!) resulterede i af vi havde planlagt at få installeret underjordisk motor som så ikke kunne lade sig gøre alligevel.

Efter installation viste det sig hurtigt at den motor som Pithegn havde valgt, larmede enormt meget og generede beboerne i de omkringliggende lejligheder. Ved henvendelse til Pithegn insisterede de på at motoren var den mest støjsvage på markedet (selvom det demonstrativt ikke er tilfældet). Der findes adskillige portsystemer bare i vores nærmeste nabolag som er langt mere støjsvage. Når vi henvendte os til dem med forslag til løsninger blev vi kun mødt af afvisninger og nægten på samarbejde. Tilmed fik vi at vide at hvis vi ville lave modifikationer på installationen for at reducere støjen, så ville garantien bortfalde. Samtidigt lod de forstå at de selvfølgelig IKKE ville hjælpe os med at rette op på problemet.

Det var desuden tydeligt at de to sider af porten ikke var installeret i samme højde, og den ene side sad ikke helt fast i muren. Vores henvendelser på dette blev mødt med ligegyldighed, og det blev ikke udbedret.

Efter ca. 1 uger begyndte porten lukke med større og større afvigelse mellem de to portlåger. Vi henvendte os til Pithegn som ikke reagerede på vores henvendelse. Efter ca. 1 uge mere lukkede porten så meget at den aktiverede proximity-sensorne, hvilket resulterede i at portene åbnede og lukkede i en uendelighed. Efter en meget tung dialog med Pithegn, valgte de endeligt at sende en mand ud og fikse det. Det viste sig at være en 'stopklods' i motoren som var knækket. Reperatøren udskiftede stopklodsen, men omprogrammerede også porthastigheden fra 10 sekunder til 17 sekunder (uden aftale med os, samt uden at informere os). Det betyder at porten ny åbner meget langsom og man skal især vente lang tid hvis man skal have en cykel med ud. Desuden er larmen fra motoren også blevet forlænget. Yderligere kontakt til Pithegn vedrørende det nye problem de har forårsaget blev endnu engang mødt af ligegyldighed og uvilje til at løse problemet.

Mit bedste råd: Hold jer væk fra Pithegn!

24. februar 2022

Har købt og selv monteret 30 meter…

Har købt og selv monteret 30 meter Wisniowski jern hegn , 100% super kvalitet , og prisen var overraskende billig taget i betragtning at det er lavet på mål.
minus 1 stjerne da der var en lille misforståelse ifm. opmåling , men fik efterfølgende meget fin service fra hovedkontoret og vi fandt en løsning.

14. oktober 2020

Urimelig stor regning for en halv times arbejde

Jeg har for 3 år siden fået lavet et større hegn hos virksomheden, og her var alt ok, men vi havde så I år problemer med at der ikke var strøm på længere, jeg ringer til dem og hør, og de tilbyder at sende en mand ud, men det kunne ikke blive med det samme ... for som de sagde - så var der ikke nogen der kørte i området, jeg måtte derfor vente en lille uge og lukke dyrene ind imens.
En venlig mand kom, var her ca 30 minutter, og jeg får en regning på knap 2700 kroner, hvilket jeg ikke forstår.
PIT hegn forklarer det med kørsel og timer brugt på dette, men hvorfor skulle jeg så vente på at de fik en tæt på ? Hvis alle kunder får fuld skrald på både kørsel og tid, har de da lavet en fantastisk forretning.
Men det jeg er sur over og føler mig snydt over er, at de ikke een eneste gang har sagt de skal køre fra Ringe og jeg skal betale hele gildet, for så havde jeg da ringet til vores huselektriker.
Jeg fik en syg sang fra de varme lande da jeg kontaktede dem.
Og helt ærligt, de komme aldrig til at arbejde her mere.
Føler mig virkelig snydt og taget ved næsen.

21. juni 2019

Fantastik Service

Vi har fået en helt fantastisk service. Købt låger og fjernbetjening og havde problemer med at få det til at virke. PITHEGN har været så tålmodige, serviceminded og søde hele vejen igennem, Det virker nu og er bare så flot ! Tusind tak for jeres måde at være på

18. januar 2017

Er dette din virksomhed?