Restaurant Pintxos & Tapas Bar Anmeldelser 3

3,6

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. En trendy restaurant med hyggelige sofahjørner og små og store rum, der skaber de ideelle rammer for netop dit selskab. Bagtil har vi f.eks. vores meget populære, åbne lokale med plads til 30-40 perso...

• Nansensgade 63, 1366, København, Danmark

• pintxos.dk

3,6

Middel

Turistfælde

Vi skulle fejre en fødselsdag og havde vores 3 årige med. Vi sad og gården og det var virkeligt skønt. Det første vi oplever, er en tjener der forsøger at presse os til at tage en menu - det var mindende lidt om en turistfælde i udlandet. Vi holdt dog fast ved at vi blot skulle have en par tapasretter a la carte. Skuffelsen stod malet i tjenerens ansigt, især da vi heller ikke skulle bestille vin, men blot 2 af os bestilte øl. Det var tydeligt at han skulle have os til at bruge penge - det handlede ikke så meget om at vi skulle have en god oplevelse.
Tjeneren var dog meget charmerende og brugte tid på at være sød ved vores barn. Da vores søn skulle spise var han ikke helt begejstret og tjenere siger derfor til ham: "Hvis du spiser op, får du en is". Barnet er som sagt bare 3 år og bliver meget ivrig og spiser derfor retten. Da han har spist op forsøger han at få fat på tjeneren og gør opmærksom på at han har spist op. Forgæves et par gange.... Vi rækker til sidst hånden op efter at han har ignorere barnet adskillige gange. "Nej, nej - din far spiste dit ret" siger tjeneren så. Vi er noget overraskede. Det er rigtigt - min mand smagte på hans mad, han smagte også på vores - sådan spiser vi nu engang når vi er ude. Vi ville ikke gå ind i en diskussion og derfor ender vi med at bestille en is til ham og kaffe til os. Og vi betaler for den is - det fremgår af regningen. Det syns jeg er virkelig dårlig stil. Mets fordi han gjorde et 3 årigt barn forlegent ved at love ham en is og så bagefter snyde ham - det kan man simpelthen ikke være bekendt.

Og maden - hvis du er til "dansker-tapas" hvor de fleste af retterne kommer fra frost, så vil du syntes om det. Hvis du er til turistfælder med tjenere der er ude på at du bruger en masse penge og de ikke lægger skjul på det, så vil du elske det. Ellers - hold dig væk.
Vi kommer aldrig aldrig igen. Mest fordi maden ikke smager særligt godt. Men personalet er smilende og gården er fabelagtig på en sommeraften. For det får de 3 stjerner.

10. juli 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto