Venlig og imødekommende fotograf
Man føler sig ikke 'dum', når man skal have taget billeder, men oplevelsen er tryg og rar.
Venlig og imødekommende fotograf
Vandt en fotosession til et portrætbillede.
Angelina er super dygtig og professionel. Jeg fik lov at vælge farver og position. Er ikke vant til at blive fotograferet, men fik kyndig vejledning hele vejen.
Endte med et super flot portræt.
Er svært tilfreds med pinkstudio.dk
Mit møde med Angelina starter ved at jeg har glemt min pengepung, og at jeg derfor er nødsaget til først at løbe ned af gaden for at hente min pengepung i bilen, for dernæst at kunne fremvise mit coronapas. Ydermere oplever jeg også tekniske problemer med mit coronapas, der bevirker, at jeg har brugt et kvarter af Angelinas tid – blot med at vente på mig. Det tiltrods er der ingen utålmodighed at spore i Angelinas ansigt. Hun tager det med et smil. Som hun formulerer det, så er hun vant til at arbejde med børn.
Så hvis du vælger at benytte Angelina, næste gang du har brug for en fotograf, så er jeg sikker på, at hun tager den tid der skal til for, at tingene lykkes. Og det er nogen gange blot det, der skal til. Tid. Jeg forlod Pinkstudie med en god oplevelse i baggagen, men ydermere også i bedre humør. Det er generøst.
De bedste anbefalinger herfra. Vi er heldige at have så dygtig en fotograf her lokalt på Skibhusvej. Glæder os til at benytte Pinkstudio til fremtidige fotoopgaver👏🏻
Supergod service - fotografen er imødekommende, smilende og venlig.
Efter to forsøg med flere billeder foran kameraet endte jeg dog stadig med et billede, som jeg desværre ikke er glad for. (Jeg endte med bare at vælge det, fotografen anbefalede, for det kunne åbenbart ikke blive rigtig godt).
Jeg fik taget et CV-portræt, men billedet/lyset fremhæver alle mine 'dårlige' træk, og flere har sagt, at det ikke ligner mig særligt godt. Jeg har slet ikke lyst til at bruge det på mit CV og har faktisk heller ikke lyst til at vise det til andre.
Jeg endte med selv at tage et bedre billede hjemme med min telefon, og sådan burde det vel ikke være, når man går til en professionel fotograf?
Angelina fra Pinkstudio tog billeder til min konfirmation - og det er jeg utrolig glad for, at hun gjorde! Så fantastiske billeder! Ud over det er der fantastisk service hos Pinkstudio, og så er Angelina bare så sød og rar!
"Fotografen" er en selvlært amatør, der har et lokale og et photoshopprogram, som hun endda ikke magter at bruge ordentligt.
Yderst uprofessionel arbejde, dårlige billeder og i det hele taget en dårlig oplevelse.