Hi, I'm Elizabeth, owner of Pink Flamingo Holdings Ltd. I provide stylish, secure and comfortable properties, welcoming guests travelling for leisure, business and extended stays alike. Every property is personally managed, so you will always deal with a real person who responds quickly and gets things sorted. Book direct for up to 20% off — simply search Pink Flamingo Holdings on Google. We also offer consultancy for those of whom are looking to get into SA, as well as full management packages. We look forward to welcoming you soon!
Storbritannien
- pinkflamingoholdings.co.uk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
An absolute gem!
Elizabeth, the host, literally couldn't have been kinder. Nothing was too much trouble, making a rather boring work stay that much more bearable. Incredibly well presented home from home, impeccably well decorated throughout, everything worked as it should, beautiful, quite location. Definitely on my return list when I'm back up in the area.
Brilliant host
Brilliant host, lovely property. Definitely recommend.
Nothing is too much trouble for Pink…
Nothing is too much trouble for Pink Flamingo Holdings - Elizabeth, we had a great stay a few weeks back, great communication and a seamless check in.
We’ll be back again soon 5*
Liz will go above and beyond to make…
Liz will go above and beyond to make sure everything is meticulously correct for you stay, no matter the duration. A home from home vibe and shes only a phone call away for support or any questions. Turning a husk of a house into a delightful home from home just adds to her repertoire...Great decor all of your amenities, nice and clean.

Besvarelse fra Pinkflamingoholdings
The attention to detail Elizabeth has…
The attention to detail Elizabeth has is second to none.
Pink Flamingo.( Elizabeth) takes complete care of your property from start to finish i haven’t had to deal with guest communication,cleaning, or maintenance. 5/5 star