Banner for Pinkcube - Online promotieartikelen

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb pennen uitgezocht en laten bedrukken met tekst. Ik kreeg heel snel, binnen t halve uur, al een voorbeeld van het ontwerp toegestuurd. Dit was naar tevredenheid. Eenmaal de bestelling def... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring met Pinkcube, heb hier zonnebrillen en sleutelhangers laten bedrukken met mijn bedrijfsnaam Vet Werck, klassieke autotechniek. Goed kunnen overleggen, je kunt gewoon bellen met e... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ben tevreden met het artikel. Het materiaal van het tasje zelf had wat steviger gekund. Inloggen op de website is moeilijk, aangezien je een code krijgt die he dan binnen 29 seconden moet invoeren.... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op het nippertje de bestelling nog doorgegeven (laatste 15 minuten van de laatst mogelijke besteldag), had ik met de medewerker een zeer constructief contact bij het ontwerpen. Er volgde een snelle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Reklameartikelbutik
  2. Udbyder af e-handelsløsninger
  3. Leverandør af reklamemateriale

Skrevet af virksomheden

Moeiteloos het mooiste resultaat Jij wilt: je medewerkers, klanten of relaties verrassen met wat leuks. Je surft rond op internet, maar komt er niet helemaal uit, vindt niet precies wat je zoekt, ziet door de bomen het bos niet meer of twijfelt na het lezen van enkele reviews. En dan komt Pinkcube in beeld. En is het bestellen van promotieartikelen en relatiegeschenken ineens een fluitje van een cent. Terug in de tijd Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Om precies te zijn onze eigen frustratie. Vóór het Pinkcube-tijdperk hadden wij een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilden bestellen merkten we hoe enorm tijdrovend en frustrerend dat was. Er waren ontzettend veel aanbieders met stuk voor stuk een groot en ondoorzichtig assortiment. Er was veel verschil in kwaliteit, wat we helaas vaak pas achteraf merkten. Op rekeningen stonden onvoorziene kosten, zoals instelkosten en inpakkosten. Of er een accountmanager langs mocht komen om wat te laten zien? Eh, nee, liever niet, dat ging ons echt te ver. En tot slot moesten we ook nog eens lang wachten op de levering en pakten we producten uit waar we niet altijd bijster vrolijk van werden.Lang verhaal kort: dat kon en moest beter. Wij bekeken het proces van A tot Z en verbeterden het op alle punten. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij: de klant Het moet snel, gemakkelijk en goed. Zo ontstond Pinkcube. Moeiteloos het mooiste resultaat De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen gaat bij ons super gemakkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut en een gratis digitaal ontwerp binnen 30 minuten. Wij weten van aanpakken. En we weten wat werkt, dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, met logo’s die er perfect op staan. En de bezorging? Die is razendsnel. Snel wat bijbestellen? Dat is zo gepiept in een eigen klantaccount, met ruimte voor bedrijfslogo, slogans en andere visuals. Wij weten als geen ander hoe prettig het is als het bestellen van promoartikelen en relatiegeschenken lekker snel gaat. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. De toekomst is roze Als pionier in een conservatieve markt kozen we nooit voor de gemakkelijkste weg. En dat we tegenwoordig vaak gekopieerd worden, zien we als een compliment. We blijven groeien en innoveren voor onze klanten, die ondertussen lekker focussen op hun eigen business. De wereld ligt aan onze voeten, we kleuren ‘m Pinkcube-roze.

Pinkcube, moeiteloos het mooiste resultaat

Skrevet af virksomheden

Fluitend online je promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube.
Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 30 minuten, een snelle levering en kwalitatieve producten, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Pinkcube weet wat werkt, geeft advies en vindt persoonlijk contact essentieel. We groeien, innoveren en breiden uit, met lanceringen in Spanje en Frankrijk. De wereld kleurt roze. Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Pinkcube - Online promotieartikelen

Moeiteloos het mooiste resultaat

Perfect bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen

4,6

1 stjerne

Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit en de bedrukking is…

Mooie kwaliteit en de bedrukking is netjes

9. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de kwaliteit als mooi ervaart en dat de bedrukking netjes is uitgevoerd. We besteden veel zorg aan een strakke afwerking, zodat het product direct een goede indruk maakt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte en tijdige levering van de bestelling

Vlotte, tijdige levering van de bestelling.

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Dankjewel voor je review! Goed om te lezen dat je bestelling soepel is verlopen en precies op het juiste moment is geleverd.

Mooi product

Mooi product, geleverd binnen de afgesproken tijd

8. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product en dat de levering netjes binnen de afgesproken tijd was. We doen ons best om kwaliteit en betrouwbaarheid te combineren, zodat je precies krijgt wat je verwacht. Heb je nog vragen of plannen voor een volgende bestelling, dan helpen we je graag verder!

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de pennen snel geleverd zijn en dat alles naar wens was. We zorgen graag dat bestellingen vlot en netjes aankomen, zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het contact was fijn

Het contact was fijn, soms lastig om elkaar te bereiken. Ik ben goed geholpen om een alternatief te vinden voor een pen, die elders niet meer in assortiment was. De afbeelding is ook snel aangepast naar gewenste uitstraling.

28. januar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te lezen dat het contact prettig was en dat je goed bent geholpen bij het vinden van een passend alternatief voor de pen. Mooi dat de afbeelding snel is aangepast naar de uitstraling die je zocht. We nemen je punt over de bereikbaarheid mee, zodat we dat blijven verbeteren. Dank voor het vertrouwen en neem gerust weer contact op als we je kunnen helpen!

Pennen besteld.

Pennen besteld.
Ze schrijven lekker.
Alleen het logo was kwa kleur veel lichter gedrukt dan is aangeleverd. Pinkcube heeft het heel netjes opgelost door ze opnieuw te drukken. Heel blij met de goede service.

5. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Hi Helene, Goed dat we elkaar net spraken. We zoeken voor je uit of er een drukfout is gemaakt en of we deze voor je kunnen herstellen. We lossen dit hoe dan ook samen op! Groetjes Corine

Snel en goede service

Snelle en goede service, heel tevreden.

29. januar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Mooi dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor.

Kopjes Voets en Verduyn

Kopjes Voets en Verduyn

Zeer geduldig en professioneel werk geleverd. We zijn hier erg tevreden.

29. januar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze werkwijze als geduldig en professioneel hebt ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en samen tot een goed resultaat te komen. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn. Heb je in de toekomst weer iets nodig, dan denken we graag met je mee!

Fijne oplossing samen gezocht

De levering kwam te laat terwijl we wel hadden afgesproken dat het eerder zou zijn. Dus 2 dagen na de opening de pennen pas ontvangen helaas.
Bleek een foutje te zijn, gelukkig kwamen ze met een fijne oplossing

5. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Hi Auke, Bedankt voor je review en fijn dat we elkaar net even spraken. Enorm vervelend dat de pennen te laat kwamen voor je event. Dat kunnen we niet helemaal meer goedmaken. Gelukkig kan je de pennen nog gebruiken en hebben we samen een andere passende compensatie voor je gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Corine

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor. Mocht je nog vragen hebben of iets nieuws willen bestellen, je weet ons te vinden. We helpen je graag verder!

Top ondersteuning!

Prima hulp met het maken van de gratis opdruk!

3. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het maken van de gratis opdruk. We vinden het belangrijk dat je snel en prettig wordt begeleid, zodat het ontwerp helemaal past bij wat je voor ogen hebt. Heb je nog vragen of plannen voor een volgende bestelling, dan denken we graag met je mee!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Balpen met papierengrip

Dit keer had ik een andere pen met logo besteld, namelijk een pen van karton. Ik ben tevreden over de levering, maar ik vind de pen tegenvallen. Op de website kun je de kleur niet goed zien. Ik dacht dat de pen een soort houtlook zou hebben, maar het karton ziet er gelig uit.

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt dat je deze ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Jammer dat de pen zelf niet helemaal aansluit bij je verwachting. Ik snap goed dat je uitging van een meer houtachtige uitstraling en dat de gelige kleur van het karton dan tegenvalt.

We hebben je geprobeerd te bellen om dit samen te bespreken, alleen kregen we je nog niet te pakken. Zou je ons willen terugbellen? Dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzonder snel en professioneel.

Bijzonder snel en professioneel.

3. februar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en professioneel hebt ervaren. We doen ons best om elke bestelling met aandacht en vaart te verzorgen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan denken we graag met je mee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reacties en afwikkeling van de bestelling

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je onze snelle reacties en de vlotte afwikkeling van je bestelling waardeert.

Bedankt voor je vertrouwen in Pinkcube. We helpen je graag weer verder bij een volgende bestelling.

Perfecte service!

snelle levering, goede kwaliteit en mooie bedrukking. Perfecte service!

26. januar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review!
Goed om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de bedrukking.

Bedankt voor je vertrouwen en compliment over onze service. We staan graag weer voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs / kwaliteit en op tijd…

Goede prijs / kwaliteit en op tijd geleverd

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat alles netjes op tijd is geleverd. Dat vinden we belangrijk.

Bedankt voor je vertrouwen in Pinkcube. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Super snelle levering.

Super snelle levering.

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de levering zo snel was. We doen ons best om bestellingen vlot en zorgvuldig te verzenden.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levering telaat en geen vriendelijke klantenservice

Levering twee weken later dan aangegeven, klantenservice is niet vooruit denkend om toch mee te denken over een oplossing. Heel jammer hoe dit is verlopen.

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Hi Marleen, wat jammer om te horen dat de levering later is aangekomen en dat je het contact met onze klantenservice als onprettig hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We hebben geprobeerd je te bereiken en zien dat de bestelling inmiddels is geleverd. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je dit nog verder willen bespreken, dan kun je contact met ons opnemen.

Bedrukte pennen

Snelle levering, mooie pennen zoals verwacht, makkelijk te bestellen. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review!
Mooi dat de pennen aan je verwachtingen voldoen, de levering snel was en bestellen soepel ging. Daar doen we het voor.

Bedankt voor je aanrader en je vertrouwen in Pinkcube. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De pennen zijn mooi bedrukt en waren…

De pennen zijn mooi bedrukt en waren heel snel geleverd. Dankjewel

22. januar 2026

Besvarelse fra Pinkcube - Online promotieartikelen

Wat fijn dat je tevreden bent! Goed om te horen dat de pennen mooi bedrukt zijn en snel geleverd werden. Dankjewel voor je vertrouwen. We staan graag weer voor je klaar!

Aniek - Team Pinkcube

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.