Banner for Pin High Golftravel

Pin High Golftravel Anmeldelser

4,8

Een mooi gelegen hotel in de Franse Jura, waar ik met mijn broer voor het 9e opvolgende jaar vier nachten heb doorgebracht met vier greenfees. Het hotel begint wat licht onderhouds achtestand te vert... Se mere

Mine journey was all good so no extra Communication needed. I prefer to have an option for carpooling. Just an e-mail in the group to offer such an opportunity.

PinHigh has organised many golf trips for me, both individually and for groups of my club. NEVER has there been a problem, an issue, an error. Plus: PinHigh is helpful and flexible when it comes to la... Se mere

Van begin tot eind een prima communicatie omtrent de golftrip naar het Teutoburgerwald. Ik wist direct waar ik aan toe was, vooral gezien het feit dat ik alleen reisde. Dit laat veelal bij andere reis... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør
  3. Rejsesøgemaskine

Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw golfvakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al sinds 1989 dé nummer 1 in golfreizen in Nederland en Vlaanderen. Deze positie hebben wij slechts kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie wij elk jaar weer een golfreis mogen verzorgen. Onbezorgd genieten van je golfvakantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Pin High Golftravel - de nummer 1 in golfreizen!

Pin High werkt voortdurend aan kwaliteitsverbetering en vindt het van groot belang om juist van u, als klant, uw ervaringen te vernemen.

Laagste prijsgarantie

Voordelige golfvakantie

Wij garanderen dat welke golfreis je ook bij ons boekt, je nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht je een lagere prijs zien, vertel het ons dan. Wij passen de prijs van jouw golfvakantie aan en betalen je het verschil terug plus 10% over het prijsverschil.

4,8

The combination made it our perfect journey!

The combination made it our perfect 3-weeks trip!
Flight, top Avis rental car (just one class higher up would make it TipTop!), driving from hotel Estepona Malaga along the coast to Denia La Sella apartments, with our golf bags in the trunk. Great first (golf holiday) experience with Pin High! For sure not the last time!

25. marts 2024

(Pin) Highly recommended trip to Marrakech

Pin High arranged a really last minute golf-trip to Morocco, Marrakech. It was just great! Everything in order, pick-ups, courses, etc. No hassle at all for us! Just relax and play in nice weather on 4 beautiful courses. Unexpected pleasure to book this trip with Pin High. (Pin) Highly recommended. You'll see us again for our trips.

10. marts 2024

Argentina

Great care-free trip to Argentina due to Pin High staff traveling with us and they took care of everything! Pre trip nice get-to-know-your-fellow-traveler dinner in a very nice Argentinian restaurant. During the trip everything excellently arranged (golf, food, culture, hotels, transfers), very attentive and caring. Also an invite for a reunion of the trip, compliments to Pin High!

12. februar 2024

wil reis met mijn vrouw maken

wil reis met mijn vrouw maken. ik golf, zij niet. kan dus helaas niet als je in een hotel wilt zitten aan de golfbaan. zonde, ga het nu gewoon zelf wel regelen.

22. januar 2024
Pin High Golftravel-logo

Besvarelse fra Pin High Golftravel

Beste Rene,

Uiteraard is het mogelijk om als niet golfer te boeken. Geen enkel probleem, dat kan bij iedere accommodatie die we aanbieden. Wel is het zo dat enkele hotels de golfbaan zien als het zwembad en dat er geen korting geldt als je niet zwemt of niet golft. Maar dat zijn echt uitzonderingen.

Met vriendelijke groet,
Pin High Golftravel

14 dagen op La Sella golf in Spanje

We waren dit jaar 14 dagen op La Sella golf in Spanje de eerste 2 weken van december. Prachtig golfweer .Een mooie 3 x 9 baan. Het was ook niet te druk dus starturen konden nog aangepast worden in samenspraak met de Marshall. Ook mogelijkheid om de eerste 9 s’ochtends te spelen en eventueel de volgende later op de dag. Wij hebben ze steeds zonder buggy gedaan,vrij vlak terrein.
Appartementen liggen naast de golfbaan en op het complex van het Marriott hotel. We verbleven in een appartement, deze zijn zeer ruim en praktisch ingericht. We hadden ook zicht op het zwembad vanaf het ruime terras.
Je hebt wel een auto nodig als je naar Denia wil.
Kortom het was een mooie vakantie voor herhaling vatbaar

1. december 2023

top reis weer!

top reis weer. Tweede keer super enthousiast over Pin High! Nu nog Nigel Henderson (Pin High golfpro) naar Agadir krijgen. Gaan we meteen boeken😉

10. november 2023