Pind & Partnere Anmeldelser 27

3,4

Jeg kan desværre ikke anbefale Ulrikke Oxholm. Vi oplevede flere gange at hun ikke havde forberedt sig inden møder, der var en gennemgående ugidelighed og fornemmelse af at hun ikke havde tid eller ov... Se mere

Pind & Partnere får vores varmeste anbefalinger. De har arbejdet hurtigt og effektivt med vores skimmelsag. Deres arbejde i sagen har bidraget til fremdrift i sagen og klarlægning af, at skaden ska... Se mere

Ulrikke Oxbjørn har netop bistået mig i et desværre lidt kringlet boligkøb. Ulrikke havde gennem hele forløbet det kølige overblik og guidede mig dygtigt og trygt igennem alle detaljer, krav og deadl... Se mere

Kan på ingen måde anbefale at benytte Pind & Partnere til forældrekøb lejligheder. Vi har oplevet en meget mangelfuld rådgivning og ingen reel hjælp til at kunne vurdere faldgruber og risici i en ko... Se mere

1. Sagfører
  2. Advokat med speciale i ejendomshandel
  3. Advokatfirma
  4. Juridisk rådgivning
  5. Boligadvokat

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Specialister indenfor fast ejendom, byggeri og forsikring med stort fokus på at løse klienternes udfordringer – hurtigt og effektivt.

3,4

Middel

Vi vil gerne anbefale Pind og Partnere…

Vi vil gerne anbefale Pind og Partnere til ejendomshandler. De er yderst kompetente, grundige og giver en værdifuld rådgivning, således at man som førstegangskøber af hus kan forstå hvad man køber og hvad en ejerskifteforsikring dækker og hvad den ikke dækker. De forstår sig godt på alle byggetekniske elementer af en ejendom, hvilket er en klar fordel, så det ikke kun handler om jura, men også om hvorvidt man køber et ordentligt hus.

5. april 2020

Ulrikke fra Pind og Partnere

Ulrikke fra Pind og Partnere har fra første telefonsamtale været utrolig professionel, ærlig og meget ligefrem i sin kommunikation med os, men det er efter mødet på ejendommen, at vi har haft brug for at give udtryk for, hvor stor en forskel hun har gjort for os: Hun er skarp, professionel og har styr på tingene - det viste hun fra starten af, hvor hun styrede mødet med de forskellige parter med hård, men kærlig hånd. Der var ingen tvivl om, hvem der havde det store overblik og alligevel formåede hun at servere det hele med smil og godt humør, så det blev et behageligt møde for os alle. Hun viste også et overskud, ved at være opmærksom på at alle oplysninger blev taget til efterretning, så der ikke var nogen tvivl om vores aftaler.

Derudover var hun god til at tale vores sag, vi mærkede fra starten af, at hun var på vores side og vi følte os trygge hele vejen igennem.

24. marts 2020

Pind & Partnere får vores varmeste…

Deres arbejde i sagen har bidraget til fremdrift i sagen og klarlægning af, at skaden skal dækkes af vores forsikringsselskab. Vi har fået god rådgivning under hele forløbet og følt os i de bedste hænder. Vi vil anbefale dette firma til alle, der står i samme situation som os.
Mvh. Peter & Sabrina Paulmann

20. marts 2020

Herved gives min bedste anbefaling af…

Herved gives min bedste anbefaling af Pind og Partnere. De har en stor faglig viden omkring projektudvikling og øje for at se, hvilke parter der sammen kan skabe en projektudviklingscase. Det er advokater der bringer parter sammen, og de har stor indsigt i løsningsmuligheder til gavn for en succesfuld gennemførelse af ejendomstransaktioner. Udover deres dygtige medarbejdere, er de en del af et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan løse selv de mest komplicerede sager.

28. oktober 2019

Rigtig dårlig oplevelse

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med Advokat Marie-Louise Pind fra Pind & Partnere, som virker mere interesseret i hvordan de kan fakturere deres klienter mest muligt, frem for at hjælpe dem bedst muligt. Vi vil aldrig bruge Pind og Partnere igen og ville heller aldrig anbefale dem til andre

3. juni 2018

Tak til Marie-Louise Pind for hjælpen!

Jeg havde brug for et råd vedr. skimmelsvamp og lovgivning omkring sælgeransvar. Jeg skrev kl 17 og fik kyndigt og fyldestgørende svar 5 timer efter. Så bliver det ikke meget bedre!
- Også selvom svaret ikke var så godt som jeg håbede, men det videre forløb er nu afklaret.
Tak til Marie-Louise Pind for hjælpen!

4. december 2017

Er dette din virksomhed?