Pikuseru er et firma af format!
Pikuseru er et firma af format, viden og kvalitet!
Jeg er vild med det! :)
Hos Pikuseru er vi specialister i hjemmesider, webshops og online markedsføring - Vi ved hvad der virker!
Jacob Petersens Vej 11, 9240, Nibe, Danmark
Pikuseru er et firma af format, viden og kvalitet!
Jeg er vild med det! :)
Michael er virkelig dygtig til at rådgive om Facebook-annoncering, som vi har brugt ham til. Han er en god sparringspartner, og vi kan helt sikkert stå inde for hans arbejde. Han ved generelt meget om digitale medier og er altid opdateret med den nyeste viden. De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har flere gange brugt Pikuseru bla. til min virksomheds hjemmeside og til rådgivning generelt indenfor digitaliserings strategier. De er yderst kompetente og professionelle. De varmeste anbefalinger herfra.
Kan varmt anbefales. God og kompetent rådgivning.
Meget troværdig, og god til komme med tiltag, inden for et erhverv som jeg ikke selv kender.
Servicen er i top og Pikuseru bestræber sig på at være opdateret på nyeste viden inden for Sociale Medier og Wordpress. Bedste anbefalinger herfra.
Jeg har brugt Pikuseru gennem flere år og til flere forskellige projekter.
Senest har Pikuseru lavet nyt site til Bizz Up og står på sidelinjen til rådgivning inden for Wordpress og sociale medier.
En af de primære årsager til at jeg vælger Pikuseru er den gode service, hurtige svartider og den lette tilgængelighed. De er altid til at få fat på og løser opgaver og svare på spørgsmål meget hurtigt. Jeg vil til enhver tid anbefale Pikuseru til virksomheder, som har brug for hjælp til online markedsføring.
Fast-Forward har brugt Pikuseru og Michael til at få styr på hele vores online platform, dette er alt lige fra opbygning af hjemmeside til webshop.
Pikuseru har desuden lavet vores partner shop som er med til at vi kan opretholde et højt niveau overfor vores kunder.
Efter færdiggørelse af hjemmeside/shop forsætter vi desuden med Pikuseru da vi skal have kigget på alle de andre online løsninger der findes.
Vores bedste anbefalinger til Michael og Pikuseru.
Mvh Morten Kanstrup , ejer Fast-forward.
Vi har fået hjælp til opsætning af Facebook annoncerings konto og andre smarte værktøjer til vores hjemmeside.
Michael har givet sig god tid til, at sætte os ind hvordan man burger de forskellige værktøjer..
Det er ikke sidste gang vi ringer efter hjælp hos Pikuseru...
Vi driver en mindre virksomhed med tilhørende hjemmeside, webshop og har både fået udviklet hjemmeside, facebook kampagne, facebook konkurrence hos Pikuseru i Aalborg.
Rigtig dejligt vi selv kan rette og tilføje artikler og sider!
Prisen også helt i orden kontra lignende løsninger!
Varm anbefaling herfra!