PIGS digitaltrykk Anmeldelser 70

4,8

Kjempegod service! Eg blei veldig fornøgd med printene eg bestilte av forskjellige akvarellmaleri og tegningar. Eg fekk òg god hjelp i å velge rett papirkvalitet til dei ulike bildene samt redigering... Se mere

We've used PIGS for our printing needs in Oslo several times. Paper quality and colour results are always top-notch. They are quick to reply and always deliver super fast. Couldn't ask for better serv... Se mere

1. Digitaltryk
  2. Fotoprinttjeneste

Om PIGS digitaltrykk

PIGS er spesialist på digitale FineArt prints i store (opptil 162 cm i bredde fra rull) og små formater. Våre ansatte setter fokus på service, rådgivning og veiledning slik at våre kunder blir fornøyd med resultatet.

Det er derfor PIGS er et Hahnemühle-sertifisert verksted som betyr for våre kunder at de kan forvente høyest kvalitet for trykkene sine utført av oss.

Hos PIGS finner du smarte print-on-demand løsninger hvor du bestiller akkurat den mengden du trenger mens vi sparer filene for deg til en senere re-print. Alle våre produkter kan sendes direkt til kundene dine i hele verden.

På vårt verksted i Oslo sentrum monterer vi trykk på plater, du kan også scanne dine papirarbeider (opptil 93 cm i bredde), negativer og dia i høyest kvalitet. Vi redigerer og arkiverer bildene dine, både for søknader, konkurranser, til skjermbruk og ikke minst et best mulig trykkresultat.

Og hvis du ønsker bildene dine inn i en ramme så samarbeider vi med en rekke rammeverksteder for å hjelpe deg med det.

PIGS ble startet i 2013 som et kunstnerdrevet billedverksted for digitaltrykk.

Oversikt av våre tjenester

Profesjonelle foto- og FineArt trykk (Giclée) på papir, lerret, folie og mer
Spesialist på storformattrykk opptil 162 cm i bredde Individuelle print-on-demand løsninger
Scanning av papirarbeider opptil 93 cm i bredde, samt negativer og dia i høyest kvalitet
Bildemontering på plater (kapa, iBond, alu, mm)
Bilderedigering, arkivering og optimalisering
Konsulent for utstillingsprosjekter basert på digitaltrykk
Print spesialoppdrag

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Kvalitet og kjapp

Alltid kjapp og dyktig. Kvalitet over hele linja.

27. august 2025

Besvarelse fra PIGS digitaltrykk

Muchas gracias Remi. Deformat is king!

Rask levering

Rask levering, hyggelig betjening, lett tilgjengelig parkering rett utenfor 👌🏻

4. juni 2025

Besvarelse fra PIGS digitaltrykk

Det er menn en fin review! Tusen takk Marius, vi setter pris på det.

Raskt og enkelt + god service

Raskt, hyggelige ansatte. Ble møtt med et engasjement, og fikk svar på det jeg lurte på. Her får vi servicen du betaler for. De har også god kunnskap rundt sine produkter og er veldig behjelpelig.

11. april 2025

Hei David, Tusen takk for fin review. Vi setter pris på det <3

very good service

very good service! Will come back again!

6. januar 2025

Besvarelse fra PIGS digitaltrykk

Thank you Axl for the great review :-)

Veldig godt utvalg og god service. Høy kvalitet på leveransen.

17. december 2024

Besvarelse fra PIGS digitaltrykk

Tusen takk Rebecca for fin review :-)

Jeg er super fornøyd med både service og de ferdige produktene!

Jeg er super fornøyd etter og ha bestilt hos Pigs digitaltrykk! Jeg fikk tilbud om å komme fysisk til dere for å kjenne på papirkvaliteter, så det var veldig bra service. Nå valgte jeg og bare bestille, og det var veldig rask levering og ikke minst er jeg kjempe fornøyd med resultatene! Jeg var i ekstase da jeg pakket de ut! Man kan ikke se at det ikke er originalbildene jeg har tegnet og jeg likte flere av papirene jeg bestilte i, men fant fort en abdolutt favoritt. Så det blir uten tvil ikke siste gang jeg bestiller hos dere!

20. marts 2024

Wow! Tusen takk for fin tilbakemelding <3

Veldig profesjonelt

Veldig profesjonelt, raskt og oversiktlig priset. Alltid superfornøyd med Pigs.

4. marts 2024

Tusen takk William for god tilbakemelding <3