Pieters Interieur Anmeldelser

3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Indretningsarkitektkontor

Skrevet af virksomheden

Meer dan 25 jaar ervaring Met mijn jarenlange ervaring in de meubelbranche en een diepgewortelde passie voor stijl en sfeer, help ik mijn klanten om van hun huis een plek te maken waar alles klopt. Waar mijn familie Pieters 90 jaar geleden begon als een traditionele woonwinkel aan de markt in Zevenbergen, is het vandaag de dag veel meer dan dat. Pieters is getransformeerd naar een verfijnd styling- en adviesbureau, waar persoonlijkheid, sfeer en interieur samenkomen. Dankzij mijn uitgebreide kennis, een zorgvuldig opgebouwd netwerk van vakmensen en de vele trouwe klanten die steeds weer terugkeren, kan ik steeds opnieuw interieurs creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook écht passen bij de mensen die erin leven. Mijn werkwijze Elke opdracht begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek; dit is het moment om elkaar beter te leren kennen en jouw vraagstuk en woonsituatie in beeld te brengen. Als expert in het begeleiden naar een interieur dat bij de klant past, ga ik met jou in gesprek over je persoonlijke voorkeuren, je stijl en de manier waarop je je ruimtes wilt ervaren. Ik bekijk niet alleen de esthetiek, maar ook hoe je de ruimte gebruikt en welke sfeer je wilt creëren. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, en ik sta open voor al je vragen over mijn werkwijze, het proces of andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Wanneer er een klik is en we samen verder willen, ontvang je van mij een op maat gemaakte offerte. Deze offerte is gebaseerd op de omvang van de werkzaamheden en de tijd die nodig is om jouw ideale interieur te realiseren. Na de goedkeuring van de offerte plannen we een intake op locatie in, waarbij ik je woning in detail bekijk en alles tot in de puntjes met je bespreek.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend blij met en trots op…

We zijn ontzettend blij met en trots op het eindresultaat van onze benedenverdieping.
We misten warmte, gezelligheid en sfeer. Hellen heeft n.a.v. onze wensen voor ons een interieurplan gemaakt en ons van begin tot eind meegenomen in de keuzes die gemaakt moesten worden. Dit was altijd heel deskundig en vrijblijvend. Ze voelde precies onze smaak en wensen aan, waardoor wij heel goed de keuzes hebben kunnen maken.
Hellen heeft goede contacten met leveranciers en interieurbouwers, waardoor alles heel vlekkeloos is verlopen.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, maar ook het hele traject om tot een resultaat te komen was fijn.

26. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat ik zelf als heel fijn heb ervaren…

Wat ik zelf als heel fijn heb ervaren is dat Hellen goed snapte wat wij bedoelde en ze eerlijk is in haar mening en niet alleen maar aan het “ verkopen” is maar ook naar bestaande meubels/accessoires kijkt om te combineren.
Heel fijn adres ben blij dat wij daar goed geslaagd zijn.

26. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe woonkamer, excellente service.

We hebben onze hele woonkamer vernieuwd en laten restylen door Helen. Excellente service en flexibiliteit icm de mooie meubels en finishing touch van Helen maakt dat we superblij zijn met het eindresultaat en we weer vele jaren van ons nieuwe interieur kunnen genieten. Kortom ben je toe aan een nieuw interieur of interieuradvies ben je hier echt aan het juiste adres.

9. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal blij en tevreden :-)

We zijn ontzettend blij met de service van Pieters Interieur! Hellen heeft ons van begin tot eind geweldig geholpen met de make-over van onze woonkamer. Ze gaf deskundig advies en heeft samen met ons alles uitgezocht: van behang en verf tot
gordijnen. Ook houdt zij rekening met onze wensen. Dankzij haar oog voor styling en de samenwerking met de
interieur bouwer is het resultaat
precies zoals we hoopten. We zijn
super tevreden en raden deze winkel
zeker aan!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. februar 2025

Nieuw zitgedeelte

Hellen is bij ons thuis geweest omdat wij ons zitgedeelte wilden aanpakken maar niet precies wisten waar te beginnen. Hellen neemt de tijd voor je om te luisteren naar je wensen en denkt hier samen over met je. Na de levering van de nieuwe meubels kunnen wij niet anders zeggen dat we elke dag genieten van al het moois. Hellen, bedankt voor de super leuke samenwerking en je enthousiasme en creativiteit. Super mooie spullen, kortom zeker een aanrader!!!!!

14. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het eindresultaat is verbluffend en verrassend mooi

Wij hebben Hellen gevraagd om ons te adviseren bij de styling van onze nieuwe woning omdat we even niet meer wisten waar we moesten beginnen. Hellen heeft ons geholpen om de juiste meubels te kiezen en de goede kleur op de wanden te bepalen. De accessoires maken het geheel af en ons huis is balans en het eindresultaat is verbluffend en verrassend mooi, dank je wel Hellen!

11. februar 2025

Fijne samenwerking, prachtig eindresultaat

We hebben Hellen van Pieters Interieur gevraagd om ons te helpen met nieuwe meubels en het sfeervol inrichten en decoreren van onze woonkamer en keuken. We hebben onze wensen en ideeën met haar besproken en het eindresultaat is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee! Een fijne, warme, sfeervolle plaats in ons huis. Hellen neemt de tijd voor je, is kundig en creatief, luistert, maar probeert ook 'out of the box' te denken waardoor je soms tot hele andere ideeën en inzichten komt. Dat heeft ons ontzettend geholpen!

23. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pieters Interieur creëert met een verrassend resultaat.

Pieters Interieur heeft onze wensen uitgewerkt en een verrassend resultaat neergelegd. Zowel de begeleiding en uitvoering ervan werd tot in de puntjes verzorgd. Wij genieten dagelijks van onze nieuw gecreëerde woonomgeving. Wij bevelen Pieters Interieur van harte aan om zo van je huis een persoonlijk thuis te maken.

7. januar 2025

Inrichting appartement

Ik heb Helen benaderd om mijn appartement opnieuw in te richten met wat nieuwe, maar ook oude meubels. Helen heeft mij erg goed geadviseerd, kwam met hele goede, creatieve ideeën en nam ook keer op keer alle tijd om mij uit leggen wat ze van plan was. De mensen die Helen heeft ingeschakeld (o.a. schilder, klusjesman) waren allemaal zeer professioneel. Ik ben heel erg gelukkig met het eindresultaat!

9. december 2024

Een warme samenwerking!

Enkele maanden geleden zijn wij in contact gekomen met Hellen van Pieters Interieur, omdat we op zoek waren naar een compleet nieuwe inrichting van onze woonkamer. Hellen heeft samen met ons gekeken en goed geluisterd naar onze wensen. In het gehele proces hebben we hele korte lijntjes gehad en klopte de planning perfect, wat het voor ons erg prettig maakte. Hellen is hartelijk, open, eerlijk, flexibel, creatief en een super professional!! We hebben heel erg fijn met Hellen samengewerkt!! Het eindresultaat mag er echt zijn, we zijn er heel blij mee!! ❤️🙏🏻

3. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geef kleur aan je huiselijk gevoel

Goed beeld geschetst van de mogelijkheden in de ruimtes, die we wilden aanpakken, met oog voor onze wensen.
Daarbij ook overtuigend, dat onze gedachte van ‘groter’ niet altijd mooier is.
Naast kennis van inrichting en (leveranciers van) spullen een fantastisch gevoel voor kleuren.
Ontzorgen tot kunst verheven.

8. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.