Pierre Robert Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ullklærne har elendig kvalitet. Tåler svært lite. Vasket den tynne ullgenseren fra Pierre Robert x Janka Polliani, og den fikk 3 store hull etter første vask (vasket korrekt). Har tidligere sendt kla... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag tycker om kläderna som finns hos Pierre Robert, dock är kvaliteten skör och det blir lätt hål i deras kläder med merinoull. Man får dock med tråd så plaggen kan lagas. Något som verkligen inte f... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Velg blant treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kv

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte og betalte for to, fikk bare en

Jeg bestilte to pakker av en vare og betalte med Vipps. Da pakken kom i posten manglet den ene varen. Sendte mld til kundeservice om dette for en uke siden, men ikke fått svar. Har til og med sendt en mail til, men fortsatt ikke noe svar. Så de har i praksis tatt dobbel pris for en vare, og nekter å svare. Veldig skuffende.

11. september 2026

Sämre kvalitet

Det är inte alls underligt att folk är förbannade. Heller inte att detta märke nu dyker upp hos ställen som Matsmart. Kvaliteten har sjunkit något otroligt bara de senaste 2 åren. Jag köpte en underställströja i merinoull och tensel. Efter första tvätten uppstod två små hål, efter andra tvätten flera hål till både fram på tröjan och på ärmarna. En klar reklamation.

6. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vad har hänt med Pierre Robert!

Vad har hänt med Pierre Robert!
Har köpt deras kalsonger i så många år..
Senaste omgångarna så krullar sig resårbandet så fort man bockar på sig. vilket gör att de näst inpå åker ner.
Även sömmarna spricker väldigt lätt i dessa senaste omgångarna.

12. juni 2025

Dårlig kvalitet og kundeservice

Kjøpte svarte strømper til 17. Mai og de endte med å smitte av svart farge på den hvite bunadsskjorten min. Sendte dem mail, men får ikke noe svar fra kundeservice. Siste gang jeg handler strømper fra Pierre Robert.

17. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

PIERRE ROBERT TIGHTS

PIERRE ROBERT TIGHTS
Kjøpte PR tights fra dagligvarebutikk.
Fantastisk kvalitet og utrolig god å ha på.
Ekstra sterk hold på den øvre delen av tightsen. Materialet er tykt, men ikke for tykt. Noe som gjør at de er slitesterke.
Bruker kun de og har vel 7-8 av de i skapet.

25. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp inte trosor från pierre robert

Köp inte trosor från pierre robert! Köpte sju par samtidigt eftersom jag tidigare varit nöjd kund. Samtliga trasiga på flera ställen efter några veckors användning! Vad har hänt med företaget??

20. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte underställ i merinoull när det…

Köpte underställ i merinoull när det var halva priset i somras, var en födelsedagspresent som inte gavs bort förrän 5 månader senare. Då såg vi att det var hål överallt på plaggen, och retur och reklamation är aldeles för sent att göra. Otroligt missnöjd och en ledsen systerdotter som fick trasiga kläder i present

20. februar 2025

Varning!

Varning!

Märkbar försämrad kvalitet på deras strumpbyxor. Jag har köpt de under många år då de varit de enda som varit bekväma och hållt hur bra som helst.

För något år sedan började förstärkningsdelen över lår och midja få en grövre struktur, vilket gör att jag upplever obehag. Jag har dock fortfarande använt dem.

För två veckor sedan köpte jag mig flera par nya. Döm om min förvåning när det första paret jag tar på mig har en maska efter ett par min.

Det andra paret som jag använt hade massor av hål under båda fötterna efter ett par timmar.

Resten av de 4 paren har jag inte vågat
använda. Har kontaktar Pierre Robert via mail för en vecka sedan, men inte fått svar.

Skrev ytterligare ett mail för två dagar sedan men inte fått något svar på det heller.

Jag lämnade ett omdöme på deras hemsida angående strumpbyxorna, men även om jag bekräftat min e-postadress har de valt att inte publicera.

30. december 2024

Dårlig kvalitet

Forventet mye mer av Pierre Robert sine produkter. Kjøpte to strømpebukser, begge raknet i tårene etter ett bruk. Kjøpte også en ullgenser til 1600kr som jeg hadde trodd skulle være av god kvalitet, men den har blitt super nuppete etter 3 måneder.

5. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Usel kvalité o passform!!

Vad har hänt med era TIDIGARE så bra trosor? De har ju öht ingen passform längre!! Kasar ju ner över halva rumpan innan man rört sig, o över andra halvan efter 2 steg....
&sedan kvaliteten på dem..... Tunna o sladdriga, går sönder direkt! Det gäller BÅDE hipster invisible microfiber o boxer organic cotton. Både mamma o 2 kompisar upplever exakt samma, såå det är inte min rumpa som är felformad.

28. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pierre Robert har tatt betaling for…

Pierre Robert har tatt betaling for samme vare to ganger! Har betalt produktet med bankkort, men de har allikevel sendt faktura via Klarna. Dvs se at de har fått betalt to ganger for en vare. De er elendig på kundeservice og bruker lang tid på å svare! De henviser meg til Klarna når det er de som må ordne opp og kansellere bestillingen i Klarna-systemet, samt betale tilbake det de har fått utbetalt fra klarna. Dette oppleves som veldig uprofesjonelt og useriøst i mine øyne.

16. oktober 2024

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Svarer verken på telefon eller mail.
I nettbutikken opplyses det om at varene sendes til hjemmeadresse med HeltHjem. 3 dager senere får man hentemelding til utleveringssted ca 3 mil fra hjemmeadresse. Kontakter HeltHjem som opplyser at de ikke leverer til angitte adresse.

29. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rot med retur og elendig kundeservice

Varen jeg bestilte var ikke som på bildene. Skuffende, så jeg returnerte den. Vanskelig returordning, jeg endte opp med å sende pakken med Helt hjem og betalte selv 80 kr for frakten. Pierre Robert svarte med å kreve meg 59 kroner for returfrakt, og da jeg poengterte at jeg hadde betalt frakten selv, så fikk jeg bare frekke svar fra kundeservice hos dem og beskjed om å betale frakten en gang til.

12. februar 2024

Dårlig kvalitet

Har tidligere sendt klager på flere plagg som har blitt ødelagt fort, nupper enormt og mister fasong. Ingen kompensasjon, refusjon eller rabattkoder, bare en tilbakemelding om at "sånn kan skje dessverre". Handler nok ikke derfra mer.

1. december 2023

JUST AVOID

Half an hour after I made my order on the internet, I sent them a message requesting a change of size. They declined, on the grounds that this would "slow" the delivery process. Today, it has been 1 week, 1 bloody week, and my order has still not been sent. Look, the order is even not in the cargo... it is YET TO BE SENT. This is a terrible company which doesn't care about customer satisfaction at all. Plus, they don't send the orders and keep your money. Thieves. Just avoid.

29. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Boxer trusene er ikke boxer lenger.

Boxer trusene har gått fra å være boxer til å bli høyt liv truser med tilhørende høyt snitt i passformen, en ser det på bildene også. Boxer kjøper jeg for å dekke rumpe og litt lår, dette er tatt bort. Kjøpte en 3 pack, og disse har gått i søpla da de ikke har noe elastan, som medfører at trusen i løpet av natten ligger som et skjerf rundt underlivet når jeg våkner. Det var mitt siste kjøp basert på alle endringer disse trusene har gjennomgått de siste år. Har et eldre par som er perfekt som boxer. De som selges nå ligner ikke i det hele tatt og er som all ny mote dratt langt oppover navlen og rumpen. I beste fall hipster/high waiste. Trist at kvaliteten har blitt så dårlig.

1. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Etter flere år som trofast…

Etter flere år som trofast undertøyskunde er jeg veldig skuffa. De nye dameboxerne er av latterlig dårlig kvalitet og sklir ned bare du går noen få skritt. Gikk ned en størrelse, slik det ble anbefalt på nettsiden, men de sklir ned likevel. Bortkasta penger.

21. juni 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.