Piercingskolan Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande från både elev och lärare. Jag är nöjd med allt från konsultation till den slutliga piercingen. Jag kommer gärna tillbaka för framtida piercingar! 🩷

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gick utbildningen med min mamma för ett tag sedan och vi är mycket nöjda, har haft kontakt med läraren i efterhand och får alltid bra och hjälpsamma svar. Valde att gå som modell på en utbildning för... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk lärare & elev. Otroligt noggranna och tog sig tiden att diskutera & prata med en om piercingarna som skulle göras. Kände verkligen att jag var i trygga händer, så nöjd! 🙏🏼 Älskar der... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Piercingsalon
  2. Kosmetologskole
  3. Tatoverings- og piercingsalon

Skrevet af virksomheden

Välkommen till enda piercingskolan i Sverige, vi håller utbildningar runt om i landet och även i danmark & norge. Utöver utbildningarna vi har så piercar vi även privatperson mån av tid, man kan alltid boka upp oss på vår bokadirekt. Vår bas är i Göteborg. För utbildning kan man alltid boka med kortvarsel i Göteborg behöver vi åka ut så måste vi utgå ifrån tider vi lagt ut på hemsidan & sociala medier.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Tråkig upplevelse

Fina lokaler. Jag gjorde navelpiercing, som som inte gav gott resultat. Staven som lades var för kort vilket medfört att jag behövt gå till annan piercare och betala för att få hjälp med det så att den ska läka rätt och ordentligt. Så minuset är att man inte kan få hjälp om man inte befinner sig i Göteborg. Tyvärr har detta medfört extra kostnader för mig eftersom rätt stav inte lades in från början. Blev rekommenderad att byta själv vilket inte kändes optimalt eller säkert med en så pass ny piercing eller ta ut den för att låta den läka ihop. Alla seriösa piercingstudion avrråder starkt från att göra sådant på egen hand. Dom tar inget ansvar för felaktig utförd behandling vilket i sig visar hur seriös man är. Riktigt tråkigt att dom skyller ifrån sig och inte är behjälpliga varse sig med återbetalning eller hjälp. Tråkig attityd och bemötande. Svarar inte heller på min begäran av återbetalning.

30. august 2026

Proffsigt utförande

Jag kommer gärna tillbaka för framtida piercingar! 🩷

30. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Om ni vill ha en bra utbildning till…

Om ni vill ha en bra utbildning till ett rimligt pris med en helt fantastisk utbildare så ska ni definitivt gå denna kurs! Helt otroligt så pedagogisk och trevlig hon var! Det kändes som att umgås med en vän.

22. februar 2026

Rekommenderar varmt

Superbra kursupplägg! Uppskattade att teori och praktisk träning var uppdelat på olika dagar, det gav chansen att komma på fler frågor!
Väldigt bra kommunikation och vägledning både före under och efter kursen!

25. oktober 2025

Nöjd!!!

Jag är väldigt nöjd med helix och conch! Allt gick väldigt smidigt, de var duktiga och professionella! De var också väldigt trevliga!!!

20. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag bokade den här kursen dagen innan

Jag bokade den här kursen dagen innan, vilket redan kändes stressigt, men det som följde var ännu värre. Kursen var fullständigt värdelös. Istället för att ge en seriös och professionell utbildning fick vi öva på kökssvampar – helt orealistiskt och obekvämt som inlärningsmetod.

Läraren presenterade sig inte ens, och vi fick aldrig veta hennes namn. Det skapade en distanserad och oprofessionell känsla genom hela dagen. Kursen var extremt stökig, särskilt när det gällde modeller. Teorin var i princip obefintlig, och hygien, som är helt avgörande inom piercing, nämndes knappt. Det fanns ingen ordentlig genomgång av sterilisering eller hur man förebygger blodsmitta, vilket är oerhört riskabelt.

Efter kursen fick jag kämpa för att ens få startkit. Det krävdes upprepade meddelanden innan något hände, och jag tröttnade till slut på att vänta och klaga. Jag blev erbjuden att göra om kursen men det var inget att ta då det skulle vara slöseri med tid. Jag begärde pengarna tillbaka, vilket säger mycket om hur missnöjd jag var.

Den här kursen är inget annat än slöseri med tid och pengar. Man lär sig ingenting på en dag, särskilt inte under de här förhållandena. Jag rekommenderar starkt att ni söker en annan utbildare om ni vill lära er piercing på ett säkert och professionellt sätt. Snälla, gör inte samma misstag som jag.

24. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig, kort och dyr utbildning! Spara dina pengar!

Inget jag rekommenderar alls och jag gick tyvärr som elev! Ett slöseri på mycket pengar och aldrig att kan man lära sig allt det viktiga inom piercing på 1 dag. Snälla försök hitta plats som lärling på en respekterad piercingstudio om piercing är något du bryr dig om!

Kursen var som sagt alldeles för kort men även riktigt dålig när det kommer till hygien och säkerhet. Samma nål användes flera gånger på samma person, även under utförandet av industrial. Mycket fel uppstår på kunder eftersom elever får börja pierca alldeles för tidigt, även fult och för ytligt gjorda piercingar var ett stort problem.

Jag rekommenderar absolut inte denna kurs, spara dina pengar! Lägg det istället på en lärlingsutbildning på en bra piercingstudio om det behövs!

20. juli 2024

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.