Jeg har altid købt mine smykker i PI-CPH Har aldrig haft en dårlig oplevelse Personalet er imødekommende og smilende og dygtige til at hjælpe og guide en.
Butik og Webshop med de kendte mærkevarer indenfor Smykker og Accessories. Altid de sidste nyheder. Gratis forsendelse i Danmark. Hurtig levering.
Lyngby Storcenter 1, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Vælger altid at tage forbi Pi-Cph når jeg skal købe smykker og accessories til mig selv eller som gave. De har mange forskellige brands og et stort udvalg. Pigerne i butikken er altid smilende, hjælpsomme og imødekomne også når der er travlt.

Besvarelse fra Pi-CPH
Jeg har altid købt mine smykker i
PI-CPH
Har aldrig haft en dårlig oplevelse
Personalet er imødekommende og smilende og dygtige til at hjælpe og guide en.

Besvarelse fra Pi-CPH
Jeg købte for få dage siden, to øreringe fra Maria Black, hos PI. Da jeg kom hjem og ville prøve dem på, konstaterede jeg at den ene ørering var løs i låsen. Jeg tog den derfor ikke i øret. Den var altså ikke brugt da jeg tog til butikken i lyngby i dag for at reklamere/bytte den til en ny. Vi havde både bon, byttemærke og en ørering som aldrig var blevet brugt, alligevel sagde ekspedienten at det ikke var deres ansvar, men mariablacks..? Da vi selv arbejder i samme branche kender vi til reklamationsret og i og med øreringen var ubrugt, er det ikke en selvforskyldt skade, men en fabriksfejl. Dette fortalte vi til ekspedienten som var en ung lyshåret pige, hvor hun hertil svarer “fint, så får i en ny, hvis i skal stå og brokke jer sådan!”. Jeg har aldrig oplevet en ekspedient tænde af så hurtigt. En forfærdelig attitude. Det var en super ubehagelig tone at blive mødt med, når man som kunde forsøger at finde en løsning. Ekspedienten kom herefter retur med en ny ørering og pakkede den hurtigt ind hvorefter hun råber “god dag!” i hoved på os. En ubehagelig måde at bliver behandlet på, som gør at vi ikke kommer tilbage til den forretning og opfordre PI til at tage kontakt til ekspedienten. Vi ville ikke have lyst til at kunder skulle mødes af ansatte med sådan en attitude.
Øv, desværre en rigtig dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Pi-CPH
En skøn butik med et lækkert og inspirerende udvalg af både smykker og accessories. Absolut mit favoritsted til selvforkælelse. Personalet er både smilende og kompetente - og virkelig gode til at komme med gaveideer.
Altid sødt, serviceminded og kompetent personale i butikken, når man kommer ned efter et smykke til sin kvinde. Der er et stort udvalg i alle prisklasser.
Jeg kan varmt anbefale Pi CPH i Lyngby Storcenter
Altid god service i pi-cph! Medarbejderne er meget hjælpsomme med at finde de helt rette smykker for en, så man altid går der fra og er glad.
Der er et stort udvalg af brands, så man kan altid finde noget godt!
Jeg har simpelthen fået så god service og behandling i Pi cph butikken i Lyngby, som transkønnet person kan der ofte være blikke fra både andre kunder og personale i diverse butikker. Det er IKKE tilfældet i Pi, altid bliver jeg mødt med at smil, service og gode svar på spørgsmål. Tusind tak for at være mangfoldige og søde. Det gør selvfølgelig heller ikke noget med lækre smykker.
KH
Katrine
God service og fede smykker! Altid klar til at hjælpe
Pi-cph er en fornøjelse at shoppe hos! Hurtig levering og super god kundeservice. De er nemme at komme i kontakt med og gode til at hjælpe.
Bestiller helt klart igen:)
Fantastisk service, får hurtigt den bestilt varer.
Har aldrig, oplevet problemer med at returnere en vare.
Har en enkel gang været fysisk i butikken , ekspedienten var smilende og vidste hvad hun havde med at gøre. Kanon god service
Vil til enhver tid anbefale at handle hos Jer.
Jeg har været i kontakt med direktøren i firmaet og de sender en gratis gls labelt så varen kan sendes retur.
Jeg ville mene at det skulle medfølge at man kan sende varen retur med det samme hvis man ikke kan lide den alligevel og synes også at det er det mindste man kan gøre for en kunde.
Direktøren vil gerne have at min anden anmeldelse skal fjernes pga det kan eventuel have en form for skadelig betydning for deres forretning, men andre folk skal have af vide hvordan firmaet handler på ting når det går dårligt og dermed bliver anmeldelsen stående til eventuelle nye kunder.
Det virker lidt som om at de kun tænker på deres omdømme og ikke på deres kunder. Ihvertfald i dette tilfælde.
Noget godt omkring firmaet så er leveringen hurtig, og det er også det.

Besvarelse fra Pi-CPH
Lynhurtig levering! Jeg bestilte et par solbriller fra pi-cph en fredag og allerede tirsdag morgen blev de leveret til min dør. Pakken var ret stor taget i betragtning af, at det kun var solbriller - men det viste sig at de havde pakket den så fint ind for at beskytte den! Virkelig dejligt!
Alt i alt nem og hurtig levering = Glade kunder, bestemt i Corona tiden
Jeg har for 2 uger siden bestilt en taske hjem, taskens levering blev udskudt en uge, hvilket var lige til at overkomme. Da den ikke var kommet efter den ekstra uge, skrev jeg til pi-cph, hvor de så udskød det en uge mere. Jeg syntes ikke det er den samme levering som der stod på hjemme siden......

Super dårlig service.
Jeg fik nogen øreringe i gave, men den ene ørering var løs da jeg fik den. Derfor tog jeg bussen hele vejen til butikken for at bytte den til et nyt par. Men De havde ikke flere par tilbage. Da øreringene snart ikke længere kunne byttes ville jeg så gerne have pengene tilbage, da jeg ellers gå gå derfra med et par ødelagte øreringe. Det kunne jeg ikke uden bon. Men hey Pi-CPH det er jer der har lavet et produkt der ikke virker. Men straks smider i problemet over på mig. Det mindste i kunne gøre for alt det besvær var at give mig de penge tilbage. Derudover virkede ekspedienten fuldstændig ligeglad :( øv

Hej Pi-CPH
Tak for en fantastisk service og hurtig og venlig betjening i jeres butik.
Skønt at få en del af min julegave shopping klaret hos jer!
Glædelig jul til alle jeres søde medarbejdere.
Bedste hilsner
Karen
Handlede for første gang hos Pi-Cph i deres butik i Lyngby storcenter den anden dag, da jeg skulle købe julegaver. De havde et stort udvalg af forskellige smykker til gode priser. De havde endda ting jeg har haft efterspurgt mange andre steder, hvor der ellers har været udsolgt, og derfor næsten havde opgivet al håb om at finde. Til trods for den ekstremt lange kø blev jeg ekspederet hurtigt, og pigerne bag kassen var søde og servicemindede. De tog sig god tid til kunderne, og kom med gode råd og vejledning til trods for den enorme travlhed. Absolut ikke sidste gang jeg køber gaver her.
Jeg har handlet i denne butik i rigtig mange år. Jeg har altid været super tilfreds med servicen :) ekspedienterne er altid super hjælpsomme og de gange jeg har bestilt varer hjem er de kommet rigtigt hurtigt.
Virkelig ringe bytteservice, så du skal være sikker i dine indkøb når du handler i PI-CHP.
Jeg købte en ring af mærket Pernille Coridon på Black Friday med 25% rabat og spurgte til om der var mulighed for at bytte ringen. Jeg fik oplyst at dette ikke var noget problem. da jeg to dage senere ønskede at bytte ringen til en anden type Pernille Coridon ring, opkrævende butikken den fulde pris, med henvisning til at det jo var et helt andet produkt jeg ville have. Det var kun hvis jeg skulle have en anden størrelse af den samme ringe at det ikke kostede ekstra. Jeg henviste til, at det var samme ringe blot med et andet mønstre, men det blev afvis både i butik og efterfølgende per mail.
Syntes det er virklig dårlig kundeservice og svarer til at en butik ikke at ville bytte samme trøje fordi den har en anden farven

Besvarelse fra Pi-CPH
Lynhurtig shipping, og SUPER kundeservice.
Det er første gang jeg har handlet hos denne webshop, men kommer helt sikkert tilbage.