Viuwbug bekymring
Der er en del bekymring omkring Vuiwbug og om det er et scam .
Jeg har været på siden i 1 år .. Jeg har vundet en konkurrence hvor gevinsten var et Canon 70D eller et Nikon D7200 .
Det tog ret lang tid før min gevinst var ekspederet ,- men bedre sendt end aldrig .. Jeg fik penge udbetalt i stedet for kameraet ,- da der var shipping problemer .. Sikkert derfor det gik lidt langsomt .
Men det er jeg ret forstående overfor .
Og det er da fantastisk at vinde sådan en stor præmie og at siden Viuwbug har gjort dette muligt .. Det er jeg meget glad for .. !
De bekymringer jeg har er at der ikke er noget kontrol med siden og at der er let at snyde ,- derfor er mange nok lidt bange for om siden er et scam ..
Dertil kan jeg sige at jeg bekymrer mig omkring de store konkurrencer ,- f.eks når præmierne er et Canon 5Dmklll .. Visse vinder foto har underlige profiler .. der er ingen profilfoto og det kan virke på mig som en falsk profil ,- da der ikke følger med data med profilen .. Der er meget få foto uploaded og alle billeder er meget høj kvalitet ,- som ville kunne vinde forskellige konkurrencer .. Altså - det er jo let at regulere så der kommer kommer for penge ud af virksomheden ved at lave falske profiler som vinder engang imellem ...
Men dette har jeg ingen beviser for ... - Måske mere en følelse at om dette virkelig kan være sandt ,- også selvom jeg har vundet faktisk ..
Og jeg har umiddelbart intet at klage over.
Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at undersøge visse profiler som vinder de store præmier ..
Mistroisk er man vel altid lidt ,- men det er sund mistro .. :)
Men alt i alt tror jeg stadig på Viuwbug ,- jeg har ingen grund til at tro andet .
Ellers handler siden mest om konkurrence ,- og det er jo meget fint hvis man har lyst til det .. Som Socialt netværk fungerer det ikke ,- der er meget lidt beskeder og chat mellem medlemmer.