Photobooths-Huren.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De samenwerking met Photobooths-huren gaat al jaren heel goed. De communicatie verloopt altijd duidelijk en snel. We helpen elkaar en hierdoor kunnen wij onze klanten steeds beter bedienen! We... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Mark en Irene heb ik misschien wel een kwart van al mijn boekingen voldaan! Zo fijn om de agenda wat voller te krijgen en ik heb de samenwerking altijd als super fijn ervaren. Echt een fijne perso... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle communicatie, goede beschikbaarheid en een heel netwerk aan ondernemers met een photobooth. Voor ieder wat wils voor elke prijs! Slim om op tijd een photobooth te huren voor jouw bruiloft, f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds vorig jaar zijn we met uniek partyverhuur aangesloten bij photobooths-huren.nl. Het contact liep vanaf het 1ste moment soepel en wij mogen mooie opdrachten doen met hulp van Mark en Irene. Ik be... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Festudstyrsudlejning
  2. Firmaunderholdning
  3. Udstyrsudlejning
  4. Eventkoordinator
  5. Online markedsplads
  6. Fotoservice

Skrevet af virksomheden

Photobooths-huren.nl is hét platform voor de verhuur van photobooths in Nederland met meer dan 100 verhuurders en 250 verschillende photobooths om te vergelijken. Je kan een photobooth huren in alle soorten en maten: foto, video, gif, 360 graden, hokje, magic mirror (fotospiegel), en zelfs photobooths in een volkswagen busje, caravans, Vespa of tuktuk zijn beschikbaar! We helpen je met het vinden van een photobooth voor je bruiloft, gala, verjaardag, diploma uitreiking, sweet 16, open dag, winkelopening, bedrijfsfeest of ander zakelijke event. Een gratis offerte opvragen is altijd vrijblijvend en garandeert de scherpste prijs. Je krijgt binnen 24 uur reactie door middel van rechtstreeks contact met de verhuurder. Ook kunnen we je helpen met een last-minute photobooth aanvraag!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Last minute nog VW-bus photobooth geregeld!

We hadden last minute bedacht nog een Volkswagen busje photobooth voor ons feest te willen... Dat viel niet mee in juni. Gelukkig kwamen er via Mark snel opties binnen, eerst voor alternatieve oplossingen en toen toch nog voor een busje! Dat was zonder hem niet gelukt. Mark heeft snel en goed geholpen via WhatsApp. Fijn!

8. juni 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Hoi Kim, dit was een lastige, heel blij dat het nog gelukt is, want zoveel VW photobooths busjes zijn er niet in Nederland (in vergelijking met de standaard fotobooths en fotohokje!) - Mark Reijman, Eigenaar & Oprichter

Snel en duidelijk!

Mark van Photoboots-Huren.nl heeft ons enorm geholpen aan het vinden van een photobooth voor ons huwelijk. We hadden een aanvraag voor offerte bij een bedrijf die op de desbetreffende dag niets voor ons kon betekenen. Waardoor er direct actie werd ondernomen om andere bedrijven voor ons te vinden en binnen een dag hadden we diverse offertes waaruit wij konden kiezen. Super fijn!!

De mail was duidelijk en volledig. zeer fijne service, dank hiervoor.

18. april 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Graag gedaan! (Mark Reijman)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke site en behulpzame eigenaren!

Ik geef photobooths-huren.nl een dikke 5-sterren!

Namens photobooths-huren heeft ons bedrijf een groeiende start kunnen maken in het verhuren van onze prachtige photobooth!

Van bruiloften tot personeelsfeesten krijgen we aanvragen binnen via photobooths-huren.

De eigenaar was heel behulpzaam en ook naar de klanten is de site heel duidelijk.

alles in 1 klap!

Nogmaals bedankt photobooths-huren.nl!

16. april 2023

Dank je wel voor je 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie, behulpzaam en super vriendelijk!

Ik had een Photobooth nodig binnen 24 uur. Via de site heb ik contact opgenomen met Mark. Een ontzettend snelle reactie gekregen, enorm vriendelijk en ik ben super goed geholpen. Meerdere opties doorgekregen waar ik mee aan de slag kon. Mark denkt echt met je mee en probeert je zo goed mogelijk te helpen met wat je nodig hebt. Een echte aanrader!

14. april 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Dank je wel Isa, graag gedaan (Mark Reijman)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Excellent communication and service!

We use photobooths-huren.nl to list our photobooth services for private and corporate clients in the Netherlands. Our communication with Mark has been great. He has always been very helpful and we are happy with our cooperation with his company.

12. april 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Hi Evgeny, you're welcome, happy to collaborate!

Erg prettig!

Als klant van photobooths-huren.nl ben ik erg tevreden. Mark reageert lekker snel op mailtjes, is vriendelijk, etc. Ga vooral zo door!

12. april 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Wederzijds, Erik! (Mark Reijman)

Fijne communicatie!

Dankzij een samenwerking met Photobooths-huren.nl maakte ik een vliegende start bij het verhuren van mijn photobooth. Ze denken goed met je mee, houden van persoonlijk contact en sturen goede leads. Blij mee!

11. april 2023

Dank je!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Last minuut op zoek naar fotobelevenis

Last minuut op zoek naar een fotobelevenis. Ze hebben mij geheel belangeloos geholpen aan een ondernemer die wel beschikbaar was. Bedankt voor jullie inspanning!

30. marts 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Graag gedaan, vraag en aanbod samenbrengen is precies wat we doen :-) (Mark Reijman, oprichter van Photobooths-huren.nl)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn contact gehad met het bedrijf

Fijn contact gehad met het bedrijf. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en de ondernemer kwam pro-actief over. Vergeleken met andere bedrijven lijken zij inderdaad de goedkoopste te zijn!

29. marts 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Dank je wel, Gella, Graag gedaan! :-)

Super goede service

Super goede service. Fijne plek om meerdere aanbieders bij elkaar te zien. Contact via whatsapp gehad en de volgende dag al offerte in mijn mailbox ontvangen.

26. marts 2023

Altijd goed bereikbaar via WhartsApp, ook buiten 'kantooruren' 😃😃

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superveel mogelijkheden en prima service op deze site

Superveel mogelijkheden op deze site! Fotohokjes, magic mirror, greenscreen... veelzijdiger dan ik eerst dacht. Laat je inspireren zou ik zeggn...Mijn vragen werden snel en vriendelijk door de eigenaar beantwoord. Zoals beloofd daarna snel een offerte. De foto caravan op ons familiefeest was helemaal naar wens! ( gelukkig hadden we mooi weer) Aanrader

19. marts 2023

Dank je! Party on! 🪇

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige site is dit

Wat een geweldige site is dit! Overzichtelijk, helder en altijd een photobooth naar wens! Het contact is snel en duidelijk! Raad iedereen aan de photobooths te huren via deze site!

4. marts 2023

Gracias!

Topservice!

Hele fijne en vooral overzichtelijke website met (o.a.) vele soorten photobooths en videobooths.
Dankzij het zeer ruime aanbod is er voor nagenoeg elke prijsklasse wel iets te vinden. De service vanuit dit bedrijf hebben wij als zeer prettig ervaren en je ontvangt snel de offerte van jouw gewenste Photobooth. Dankzij het ruime aanbod hadden wij de Photobooth die voldeed aan onze wensen snel gevonden en was alles op ons event tot in de puntjes geregeld.
Graag tot ons volgende event!

18. marts 2023

Dank je wel Tim

Betrouwbaar en goed bedrijf

Wij van foto op elk feest zijn sinds 2020 klant van Marc. Photobooths-huren is voor ons zeer waardevol mede omdat ze altijd snel bereikbaar zijn en met je meedenken. Betrouwbaar en vriendelijk. Wij hopen nog jaren lang van zijn diensten gebruik te mogen maken. Een aanrader in alle betekenissen.

20. marts 2023

Besvarelse fra Photobooths-Huren.nl

Thanks Bert! (Mark Reijman)