Pho Saigon Anmeldelser 23

2,1

Jeg har i flere år købt take away mad hos Pho Saigon, og har været godt tilfreds. I dag har jeg lavet en ny bestilling og har betalt med MobilePay. Nu viser det sig, at restauranten er lukket permanen... Se mere

Rigtig sødt personale. Vi satte os ned udenfor og så kom personalet ud med menukort. Kort efter tog personalet vores ordre, hvorefter vi rykkede indenfor. Vi ventede 5 min. På vores bestilling som var... Se mere

Bestilte to forretter. Fik én efter over 1 times ventetid. Derefter kom hovedretterne, min var kold, min kærestes nogenlunde varm. Hendes nudelsuppe smagte ikke af noget, men stank derimod bare... Se mere

Tak for 💩på min fødselsdag Fik ødelagt hele min aften med familien. Kold mad som ikke smagte af noget, ringe og decideret ubehøvlet service. Monsterkoldt i restauranten fordi døren konstant blev åbn... Se mere

2,1

Under middel

FØJ FOR SATAN!! UHUMSK, ULÆKKERT OG UFORSKAMMET!!!

Min kæreste og jeg fejrede dags dato hendes fødselsdag. Kronen på værket skulle være 4 retter vietnamesisk mad hos Pho Saigon på vesterbrogade i København, men desværre blev det den mest vederstyggelige oplevelse vi nogensinde har været udsat for.

1. ret: suppe med won tons:
Suppen var smagsløg uden skyggen af krydring og won tons var bløde og gennemvædede af suppen. MEGET TYDELIGT at de havde ligger i suppen i flere timer.
2. ret: friske forårsruller:
Igen ret kønsløst på smagsfronten, men ingen mangel på HÅR I MADEN!! - Da dette påtales, få vi bemærkningen "det har vi aldrig oplevet før" - mon dog?!

3. ret: Oksekød i en art sovs med ris:
Vi får begge en samme ret, men undertegnede bemærker IGEN hår i maden!! - Ved påtale komme ejeren selv ned til bordet og bemærker " håret er brunt ikke sort - og vi har alle sort hår" - svagt hentydende til at det brune hår skulle været kommet fra os! Nu er det sådan, at jeg er fra Indien, og derfor mindst lige så sorthåret som vietnameserne i køkkenet, Min kæreste er blondine hvorfor håret ikke kan været kommet fra hende. Ydermere lå håret godt begravet nede i maden. -. MAGE TIL UFORSKAMMETHED SKAL MAN DA LEDE LÆNGE EFTER!!!!
-Man tiLbyder os den samme ret igen, men da den ankommer er den alt alt alt for stærk! faktisk uspiselig. . Min kæreste fik nøjagtig samme ret og hendes var stærk men ikke død og helvede. 1) det er sgu ikke i orden, at der er så stor forskel på to "ens" retter 2) jeg er som sagt fra Indien . og derfor vant til stærk mad. -. det her var USPISELIGT!

4. ret: Dessert
I dyb væmmelse over 2 gange at finde hår i maden, bestemmer vi os for ikke at forsætte i rækken af hårberigede vietnamesiske retter. Efter nogen debat om rimeligheden af madens kvalitet kontra dens pris tilbyder ejeren os -50% på den vin vi har købt, men kun drukket 1/3 af. (vinen var i øvrigt overpriced med ca, 150 %.)
Vi betaler og forlader stedet til fordel for et andet, som rent faktisk kan lave med uden at få behåringen med ud til de betalende gæster.

ALDRIG HAR VI OPLEVET SÅ VAMMELT OG UHUMSK MAD!!
Vover man sig på Pho Saigon, skal man prise sig lykkelig, såfremt man ikke kommer hjem med madforgiftning!
FØJ FOR SATAN!!!

15. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (23 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto