Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een topservice! Ik boekte 10 minuten voor het laatst beschikbare tijdslot nog een afspraak en had eigenlijk niet verwacht dat dit nog ging lukken. Maar de beste man belde me een kwartier later op... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de ochtend mijn telefoon laten vallen en nog diezelfde dag een tijdslot kunnen boeken. Bij mijn bedrijf is het scherm gerepareerd binnen een paar uur. Topservice!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichter mijn scherm van iphone 15 pro max gemaakt en deze is niet goed bevestigd scherm zit halflos etc meteen contact opgenomen binnen 24 uur man beloofd te komen kijken en geef nu geen reactie... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoewel de website te wensen over laat de gok gewaagd omdat ze aan huis komen en de tarieven vast staan. Kort gesprek middels de chatfunctie op hun site gehad en dat gaf wel vertrouwen. De beste man kw... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende service en kwaliteit, snelle reparatie zonder de deur uit te moeten.

Ik nam vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding via whatsapp contact op voor het vervangen van een achterkant en batterij van een iPhone 13 pro. Ik had in 1 minuut een reactie en maakte gelijk een afspraak voor de volgende dag. De reparateur belde keurig optijd aan, nam mijn tel mee zonder dat ik heb hoeven uitloggen en backuppen, en na 1,5u bracht hij hem keurig gemaakt weer terug. Vriendelijk, deskundig en originele onderdelen voor een goede prijs, ik raad hem aan voor alle telefoonreparaties!

23. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichter mijn scherm van iphone 15 pro…

Zeker zijn fout ik zal hierbij ook juridische stappen ondernemen.

Aub niet via hier diensten aannemen van deze man!!

30. august 2024
Phonerepairvan-logo

Besvarelse fra Phonerepairvan

Beste Yasmine,

Je hebt bij de reparatie gekozen voor een A+ scherm in plaats van een origineel scherm. Omdat je niet tevreden was met de kwaliteit hiervan, hebben we het scherm onder garantie vervangen door een nieuw A+ scherm.

Toen je alsnog aangaf liever een origineel scherm te willen, hebben we aangeboden dit te plaatsen tegen betaling van alleen het prijsverschil. Je wilde dit echter zonder extra kosten, wat helaas niet mogelijk is.

Mocht je dit alsnog willen bespreken, neem gerust contact op via info@repairvan.nl – we denken graag met je mee.

Timo – Klantenservice RepairVan

Wat een super service!

Wat een super service!
Mijn zoon had de Iphone van een vriend kapot gemaakt, na een snelle contact via email een mooie prijsopgave ontvangen.
De afspraak verliep als afgesproken.
De telefoon is ook mooi en professioneel gemaakt.
Bedankt Repairvan voor je goede service.

31. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Don't be fooled like me, avoid this company. Very poor customer service.

I advise you to stay away from this company. I went for a back glass change and the service was really professional, nothing to criticise. My phone was returned with plenty of elastics to leave for at least 6 hours. So I was not able to test it upon return.

The following day, I took the elastics off and realised the speakers and the mic were no longer working. I tried everything to fix in the software side but nothing worked. So I got to the conclusion it might have been some physical connection that has been damaged during the fixing.

I tried to contact the company multiple times, through email, phone and WhatsApp. They only picked up once after 5 days trying to reach them and said they would contact other company to see if they could fix the issue (they apparently can not fix this) and they would contact me back to arrange it. This was 10 days ago. Ever since, I sent messages that remained unanswered.

So although they seemed very nice and professional, they clearly don't know what they are doing. They created a problem in my phone (which talks to their phone fixing skills) and not only they are not proactively trying to fix it (as a company with a good customer service would do) but they are avoiding me and giving false expectations that they are going to fix it.

Anyway, if you're thinking about using their service and reading the reviews as I did, don't ignore this bad review and go looking for some other options. It is convenient to have someone coming over to fix your phone but it is not worth it to have your phone damaged in one of the most important functionality and still have to chase them begging to speed up the fix of an issue they created themselves.

25. juni 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

eerst positief nu negatief

Achterkant van 14 pro kapot, snel en goedkoop later vervangen. Echter blijkt dat tijdens de reparatie de batterij is beschadigd waardoor deze is gaan uitzetten. geen garantie meer op telefoon dus uit eigen zak betalen. Ow en ze geven geen factuur dus oppassen.

29. november 2023

Waardeloze service en communicatie

Afspraak ingepland en ik werd op dezelfde dag beeld dat ik buiten de regio viel en dat er extra kosten bij kwamen, ondanks dat dit op de site niet werd vermeld. Omdat hij in de buurt nog een klusje had was het “maar” €15. Prima wilde m’n telefoon toch gemaakt hebben. Service prima verlopen en zou een factuur per mail krijgen. Deze ook gevraagd aangezien ik een bedrijf heb. Na een week niks ontvangen en berichtje gestuurd. Hierop geen reactie. Week later weer een whatsapp en een mail gestuurd. Toen kreeg ik het bericht dat ze achterliepen met de facturen versturen.. ook de vraag gesteld welk materiaal ze gebruiken om de achterplaat van m’n iPhone 14Pro te vervangen aangezien deze binnen een week met alleen stoten alweer defect was. Wederom geen reactie. Nogmaals om een factuur gevraagd en tot op heden geen reactie.. telefoon is op 28-3-24 gerepareerd en tot op heden nog steeds geen factuur voor mijn administratie ontvangen. Waardeloze service en geen degelijke reparatie uitgevoerd voor €195…

Edit: via de chat bericht verstuurd dat ik een 1ster review heb gegeven en toen heb ik een half uur later wel m’n factuur gekregen. Jammer dat er pas iets gedaan wordt nadat je een slechte beoordeling geeft. Dit ook aangegeven te gaan doen bij geen reactie… er is aangeboden de achterkant kosteloos te vervangen. Helaas moet ik m’n toestel dan opsturen of brengen, maar ben de telefoon dan 24 kwijt.. niet echt een oplossing.. plus na deze review heeft de beste man me gerapporteerd ipv het gesprek verder aan te gaan. Had anders het aantal sterren wel aangepast maar nu niet meer..

25. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Iphone10 batterij en connector laten…

Iphone10 batterij en connector laten vervangen. Duurde erg lang , 3 uur . geen contact mogelijk in die tijd .volgens iphone reparatie shop is de connector niet vervangen. Na enkele dagen ging het scherm raar doen. Hierna geen contact meer kunnen krijgen met hun . Niet betrouwbaar dus !! Oplichters!

26. november 2023

Oplichters !!

Oplichters !!! Ze reageren niet op de mail en via de site. Je kan ze ook niet bellen !!
Aangegeven en laten zien dat mijn scherm het niet doet !! Ze nemen geen actie of de verantwoordelijkheid!! Nogmaals oplichterij

Mogen Allah jullie straffen voor het oplichten en stelen !

2. december 2023

OPLICHTERS!!

OPLICHTER!! NEEM GEEN SERVICE AAN VAN DIT BEDRIJF! Komt weer zijn afspraken niet na. Heeft geen schadevergoeding gegeven of de schade gerepareerd. Meneer wordt nu gedagvaard. Vreselijk dat er zulke mensen bestaan. Mensen oplichten en geld aftroggelen.
Mijn scherm laten vervangen van mijn Iphone 12 pro max. Meneer gaf aan 2 jaar garantie te hebben en zou het garantiebewijs en factuur mailen, dit hebben zij nooit opgestuurd. Meteen na reparatie begonnen de gebreken. Mijn telefoon loopt snel leeg en hij wordt ook warm. Ik heb gebeld en gesmst, maar het nummer bestaat niet meer en ze mailen ook niet terug. Dit is gewoon weer een typische oplichting bedrijf. Mijn telefoon is nu slechter als voorheen. Met zo een busje en geen fysieke winkel is oplichten makkelijk, dus pas op mensen! Juridische stappen zijn genomen en zij gaan vervolgd worden.

31. maj 2023

Onbetrouwbaar en amateuristische…

Update:
na plaatsing review heb ik opeens een reactie ontvangen dat ze niet konden reageren omdat ze op vakantie waren. Dikke leugen omdat ik nog wel gewoon een afspraak kon boeken op hun website voor een reparatie. Ze zouden na hun vakantie contact opnemen, maar inmiddels zijn we al maanden verder en ondanks een mail van mij geen reactie:

Onbetrouwbaar en amateuristische partij.

Iphone scherm heb ik laten vervangen, hierna deden mijn voorheen goed functionerende voor en achter cameras het niet meer.

Meerdere mails gestuurd, twee chat berichten gestuurd en paar keer gebeld. Geen enkele reactie ontvangen.

7. juli 2023

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.