Super hurtigt svar på forespørgsel om pris på udskiftning af skærm på I-phone. Fandt en tid til reparation samme dag, til trods for det var søndag. Han var meget behagelig og serviceminded og klart b... Se mere
Phone Emergency fiksede glasset på min datters iPad og satte nyt batteri i min iPhone i samme omgang. Det hele blev lavet på et par timer, og alt fungerer perfekt. Phone Emergency får lov til at lave... Se mere
God service, opgaven var løst perfekt (: Til en god og fair pris.....
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
hurtig + god + effektiv service :)
Fair og dygtig!
Vi har flere gang fået fikset iPhone skærme, og der er aldrig problemer. God hurtig service.
Macbook: 2 eksempler….
1) en knap på min ældstes MacBook Pro havde sat sig fast. Da vi skulle aflevere i Elgiganten angav ekspedienten at vi skulle forberede os på at alle data slettes og at den ville komme tilbage i fabriksindstilling. Med det in mente ville vi gerne prøve anden løsning og tog macbooken med tilbage.
Vi sendte den istedet til Simon som gerne ville prøve at lave den uden at slette nogen data. Den var klar og fikset allerede dagen efter. Og har fungeret perfekt siden.
Eksempel 2:
Nytårsaften havde min datters MacBook Pro et skæbnemøde med en sodavand, hvilket i den grad blev enden på MacBooken. Vi fik svar selv i ferien at vi kunne komme forbi med macbooken og så ville han se om den kunne reddes. Alle mine datters skolenoter frygtede vi døde med macbooken for alt var brændt sammen inden i.
Jeg angav at vi gerne ville have den tilbage så vi senere kunne se om man kunne redde bare lidt data. Vi blev tilbudt at han ville forsøge at redde data, hvilket vi indvilligede i….. selvom jeg havde frygtet havde regningen snart ville ende op i.
Men vi fik en MEGET fair pris! Der knapt kan have betalt den arbejdstid der er brugt i forsøget på at redde macbooken. Alle noter var fint reddet og kom på USB-stik.
Opsummeret:
Vi kommer ikke til at bruge andre til reparation af vores Apple produkter. Han er både dygtig, venlig og hurtig og til rimelige priser!
Virkelig god service
Virkelig god service, fiksede hurtigt min tlf som kunne noget🤦♂️ god service og høflig. Kommer bestemt tilbage
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service, gode priser og kommer bestemt igen
Rigtig god og kompetent service.
Virkelig god og hurtig service 🙏
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Jeg skulle have skiftet tastatur på Mac, hvor der efterfølgende opstod nogle problemer, da jeg så skrev det til ham, var der ingen problemer, han svarede hurtigt og jeg kunne aflevere den allerede næste dag og få den tilbage igen om aftenen i perfekt stand! Jeg er tit bange for at gå til folk med teknik, men her kommer jeg helt sikkert tilbage igen!🙌🏻🙌🏻
Super dygtig og hurtigt rep 👍👍👍 her fra
Hurtigt og professionelt
Phone emergency👍🥳🤩
Phone emergency👍🥳
Effektiv, billig, personlig betjening... Og ikke mindst!!!!! INGEN fake "reservedele".! Kundeservice i topklasse!👍🥳
Anbefales i højeste grad!!!🤩🥳👍🌺
Vi får altid en god service ,også hvis tingen ikke virker optimalt .5 stjerner og ja jeg vil gerne anbefale ham til andre .
Nu det anden gang at geniet i Sorø…
Nu det anden gang at geniet i Sorø fikser en iphone for mig! Og jeg har aldrig været utilfreds. Han er skisme dygtig!
Jeg skulle have fjernet støv fra linsen han gjorde det på 5 minutter kommer helt sikkert igen hvis der er noget
Fantastisk service
Fantastisk service. Og hurtig udførsel.
Vi kommer igen og igen✌🏼