Jeg købte en Philips Airfryer hos Skousen 19/5/23. Den har nu to store pletter med rust i bunden og nogle mindre i den ene side. Jeg meldte fejlen hos Skousen, fordi jeg havde købt den på deres... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Køb aldrig Philips elektronik
Vi startede med en Philips lampe med et defekt loft ophæng, som vi kæmpede med i over et år og så kom Coronaen og så stoppede det. Senest begår vi en ny fejl og køber en Philips æggekoger Efter 2,5 måned er skriften på målebægeret væk. Det lykkedes at få kommunikeret med deres support via Whats App men 3 uger senere er der intet sket på trods af opgivelse af adresse. Lektien er. Køb ALDRIG produkter fra dette firma ☹️
Købte 23 Juli 2023 et 48 phillips…
Købte 23 Juli 2023 et 48 phillips Ambilight Oled tv. Fint skal det være, men er det værste ragelse jeg nogensinde har brugt penge på. Hver eller hveranden dag i perioder klokken 20/21/22 ber`det gudhjælpemig om at blive opdateret her NU og at det er vigtigt 😡 Kan godt forstå at denne model er udgået. Phillips burde betale folk deres penge tilbage for dette skidt. Køber ALDRIG mere Phillps produkter. De burde have en meget dårlig smag i munden. Er simpelthen så frustrerende og belastende med et så tyranisk tv.
Har ALDRIG oplevet så dårlig service
Har ALDRIG oplevet så dårlig service. Købte et Philips TV der fryser (op til ca 30 gange indenfor 1 time).
Power sagde at Philips skulle komme ud, da TV’et var 65”.
Men det ville de ikke, og de startede forfra på min claim flere gange.
Så det hele kørte i ring i over 6 måneder. Det endte med at Power (som heller ikke kunne trænge igennem hos Philips) tog mit TV retur - og jeg købte naturligvis et nyt hos dem (men ikke et Philips).
Så min historie endte godt, men godt nok ikke Philips skyld!!!
Hold fingrene væk fra Philips produkter -
er min klare anbefaling.
Komplet ubrugelige brugsanvisning
Har lige købt en Philips luftrenser 3200. Brugsanvisningen er fuldstændig ubrugelig. Den består af en masse små billeder, uden nogen form for tekst og det fremstår som uklart hvad man skal gøre på illustrationerne eller hvad det er man forsøger at opnå med at følge illustrationerne, altså både hvad og hvorfor er uklart. Det fremstår som et forsøg på at prøve at spare penge ved at slippe for at oversætte brugsanvisningen til forskellige sprog. Men det gør produktet svært at bruge, og når det er tale om ret dyre produkter så er det frustrerende.
Købte PHILIPS 55PUS820D9/12 lcd…
Købte PHILIPS 55PUS820D9/12 lcd fjernsyn i Bilka, da vi pakkede det ud indeholdt det ikke fødder til fjernsynet. Det ville de ikke gøre noget ved for som de sagde havde vi ikke pakket det ud inden for rimelig tid. Dårlig service når kasse IKKE indeholde de ting det skal bør det ordnet uden problemer!
Philips Espresso EP544450
EP544450 Philips Espresso
Jeg vil starte med at fortælle at jeg er reparatør inden for diverse hårde hvidevare og mange andre mekaniske og elektriske enheder.
Jeg har haft denne maskine privat i 3år og har altid syntes at den kræver meget rengøring, den har altid spildt en del kaffe pulver inde i maskinen som gjorde den skulle rengøres MEGET tit.
Det sidste år er maskinens mekaniske dele begyndt at fejle.
Først gik kværnen i stykker, der var gået en fli af den keramiske kværn som så ødelagde resten af kværnen, den er så blevet skiftet (udgift 140~165+fragt)
Kort tid efter begyndte kompressoren ikke at pumpe vand (udgift ca 200kr+fragt)
Jeg har løbende smurt gummipakninger og diverse sliddele, og udskiftet dem når de begyndte at vise tegn på slidtage.
Nu er det interne gummi inde i selve de to mekaniske ventiler begyndt at forgå og er ikke længere tætte så maskinen virker ikke rigtig mere , samt gummiet inde i trykventilen er også mør så den virker heller ikke.
Så nu må den dø.
Reservedelene koster følgende
(Boiler ventil 109kr) + (Magnetventil nr1. 305kr) + (magnetventil nr2. 349kr) + fragt
det simpelthen for mange penge i reservedele, tænk hvad det ville have kostet hvis det var et værksted der skulle have lavet alt det på en maskine der ikke er ældre, og så meget kaffe drikker jeg heller ikke:-)
Endvidere kan man ikke engang købe alle reservedelene på deres egen hjemmeside :-(
ADVARSEL! Philips HD9270/70 Airfryer
Jeg købte en Philips Airfryer hos Skousen 19/5/23.
Den har nu to store pletter med rust i bunden og nogle mindre i den ene side.
Jeg meldte fejlen hos Skousen, fordi jeg havde købt den på deres hjemmeside.
Så startede cirkuset med RMA sag.
Jeg skal sende en Airfryer i forsvarlig indpakning! Hvordan gør jeg det uden den flamingo den blev leveret i, det er simpelthen umuligt!
Samtidig er der de sædvanlige trusler, hvis det ikke er gjort rigtigt og korrekt, så kommer jeg til at betale..
Jeg har helt opgivet forehavende og har købt en ny Airfryer et andet mærke i en anden forretning.
Modtog beskidt kaffemaskine
Bestilte kaffemaskine men da der var et lille mærke med nyistandsat, så kom maskine hjem klam og ulækker fordi den havde været brugt og funktionerne med åbne lukke var ødelagt..
Det endte med jeg kan få lov og bøvle med at sende maskinen retur.. de kan ikke give mig en ny fordi de udsolgt..
Køb tingene i butikkerne og ikke stol på Philips hjemmeside, ALT står med småt og du ved aldrig hvad du får
15 år, holder 2 dage
29/1-24 købte jeg en stiftpære, Philips 9290024952, hvor der står 15 år eller 15.000 timers holdbarhed
Den er allerede færdig med den angivne tid. Jeg betalte altså over 40 kr for at få lys i lampen to aftener.
Jeg må i J&F og købe de billige 3 for 30. De holder i det mindste over 1 år tilsammen, men de lover ingenting på emballagen. I hvert fald sidste gang jeg køber Philips stiftpære
Kundeservice philips
Jeg har desværre også haft problemer med et apparat fra philips, som jeg derfor sendte retur. Jeg har forsat forsøgt at få dem tale vedrørende de skader det har lavet, desværre uden held. Deres kundeservice er nærmest ikke eksistrende og der bliver ikke svaret retur på henvendelser. Får følelsen af, at de ignorerer mig indtil jeg giver op. Yderst utilfredsstillende.
Den absolut dårligste service.
Den absolut dårligste service.
Jeg bestilte en pakke med one blade, som aldrig kom.
Da pakken blev afsendt fik jeg et link til Track and trace, hvor jeg kunne se at de havde sat forkert adresse på pakken. Jeg kontakter deres kundeservice, som fortæller at de ikke kan gøre noget ved det, jeg skal selv kontakte fragt firma. Jeg kontakter DHL og postnord, men de kan heller ikke gøre noget, så pakken bliver sendt retur. Hos Philips kundeservice siger de at de går sendt ny pakke, men jeg modtager ingenting, nu har jeg fem gange haft kontakt til dem, for at få mine penge tilbage, de bliver ved med at sige jeg bare skal have tålmodighed, men jeg der sker intet.
Det er virkelig den dårligste service jeg endnu har fået fra et firma, de er fuldstændig ligeglad med deres kunder. Jeg kan på ingen måde anbefale at købe noget her.
Deres pære ødelagde min lampe
Deres nye pære, som de anbefalede, ødelagde vores Philips lampe, men de vil ikke tage ansvar og henholder sig til, at jeg selv skal betale for at få en elektriker til at se på lampen. Virkede med gammel pære model, men ny TL5C har ødelagt lampen, så end ikke min gamle pærer kan bruges i den mere. Der er ingen strøm i lampen efter at jeg prøvede den nye pære.
Hold jer fra Philips
Sover du, sover du!
9. august købte jeg et elektronisk produkt af mærket Philips, og 12. august skrev jeg til deres danske support om et teknisk problem med produktet. Supporten lover i en auto-mail, at man bestræber sig på at give et svar inden for to arbejdsdage, men 16. august var der stadig intet svar. Jeg rykkede derefter skriftligt - stadig uden at få nogen reaktion. I tre gange en halv time ventede jeg derpå forgæves i en telefonkø for at høre, om der var nyt vedr. problemet. I dag prøvede jeg deres chat, som igennem en halv time kun oplyser, at jeg er den næste i køen. Andet sker der ikke. Jeg må konstatere, at det ikke lader sig gøre at opnå nogen form for kontakt med Philips.
Dårlig service
Når ens fjernsyn som er et 1 år gå i stykker. Hver gang man ringer til deres kunde service så få man nået forskelligt at vide
Philips Bluray 7700/12
Efter den 1 februar 2016, er det ikke mere muligt at bruge Nettv delen, da Philips har slukket for serveren man tilgik, ved forespørgsel, er svaret at der nu ikke er garanti mere så de er ikke forpligtiget til at levere Nettv, og da der ikke er garanti, bliver der ikke skrevet ny software, så det bliver muligt at tilgå anden server (Står i Holland ved IBM)
Magen til arrogance skal man lede længe efter, for det gælder også et stort antal Smart TV, der nu ikke er Smarte mere.
Og alle negative omtaler af Philips Net TV på deres produkter Bluray og Smartv, mangler bliver fjernet fra Google søgemaskiner ????, kan det så betale sig at købe Philips mere, for mig var det sidste gang.
Yap
Elendig service
Tænk at man køber et dyrt Ledino produkt, som lover 20.000 timers lys og et utal af tænd-sluk operationer. Og så står en del af det af efter ganske få års brug. Når det så ydermere er et produkt til indbygning, så er det lidt værre.
Hvis det så var man i det mindste kunne få nye spots, men efter at have været efter Philips i et halvt år (ja skrevet frem og tilbage i et halvt år), så meddeler de at produktet er udgået. Det vil sige, at de udfaser et produkt, som de har garanteret så lang levetid på. Og hvad så når det ikke holder og skidtet er indbygget. Det betyder, jeg skal lave hele badeværelsesbelysningen om, fordi Philips ikke kan levere noget til erstatning.
I kommunikationen med dem, var de også ubønhørlige. Deres support site skriver, at hvis man ikke svarer indenfor 21 dage, så lukker de sagen. Men jeg fortalte dem (havde jo aldrig troet det skulle tage mere end et halvt år at få dem til at rykke), at jeg rejste til Himalaya og ville være væk i halvanden måned. Alligevel tillader de sig bare at lukke sagen fordi jeg har været over 21 dage om at svare. Hvad med Philips egen elendige svartid ???
Det er simpelt hen svineri, ikke nok med at jeg nu selv må betale helt nyt lys til badeværelset, og jeg havde netop valgt noget dyrt og holdbart, fordi det skulle indbygges. Men jeg må sandsynligvis rive hele belysningen ned og finde på noget nyt, med tømrerarbejde og malerarbejde oveni fornøjelsen.
Frygter for den dag det tilsvarende arrangement i køkkenet står af :-(
Aldrig Philips igen.
Elendig mp3-spiller
Philips har lavet en mp3-spiller (GoGear RAGA), som har det mest talentløse design og en uduelig brugergrænseflade. Den er måske meget god til musik -- det ved jeg ikke, for jeg hører kun podcast. På overfladen ser den tilforladelig ud, men i praksis er den forfærdelig.
Lydstyrken er sikkert efter EU-standard, og den er så lav, at man af og til dårligt nok kan høre, hvad der siges.
Processoren er så langsom, at man ved betjening ofte tror, at der er noget galt. Man endda nå at blive helt utålmodig.
Den indbyggede radio er heller ikke noget at reklamere for.
Jeg har fået mig en anden mp3-spiller, som på en helt anderledes måde er gennemtænkt. Det kan altså lade sig gøre.
Defekt vare men til gengæld får man ikke pengene retur
Modtog varen som ikke var pakket forsvarligt ind og derfor var ødelagt under transport. Har nu ventet i over tre måneder på at få mine penge retur. Rykket flere gange. Seneste undskyldning er, at de er ved at flytte kontor i Holland !!!?? Tror simpelthen ikke de har styr på noget som helst!
Undgå den danske shop, den er ofte op til 50% dyrere end i tyskland
Jeg har haft kontaktet Philips, da det undrede mig at prisforskellen var så stor på deres Saeco produkter. Svaret var bare at de ikke brugte tid på at kontrollere priserne på de forskellige markeder. Altså er anbefalingen fra Philips at vælge andre mærker i stedet.
Fin handel.
Købte en dampmoppe fra Philips som kun var på lager i Holland, fik den relativ hurtigt og endda med fri fragt.
Dog får i/UPS kun 4 stjerner da i lod naboen modtage pakken helt uden min accept..