Tagudskiftning med mange fejl
Tagudskiftning med mange fejl – PGJ Byg Sunds ApS kan ikke anbefales
Vi har fået skiftet tag af PGJ Byg Sunds ApS. Arbejdet varede over 12 uger (marts-juni 2026) og var præget af den ene fejl efter den anden – både undervejs og ved aflevering. Vi måtte selv opdage og påpege alle fejl. PGJ Byg fandt ikke selv fejl og orienterede os ikke om problemerne.
Der er lavet en rapport af en byggesagkyndig efter aflevering, som PGJ Byg ikke har forholdt sig til. I stedet kræver de fuld betaling og varsler med inkasso.
Fejl undervejs:
Alle lægter blev lagt forkert pga. fejl i opmåling og blev forsøgt forhøjet med forskallingsbrædder så undertagsstrammere blev ødelagt (efter vores indsigelse måtte alle lægter flyttes). Undertag flere steder lagt forkert og måtte laves om. Undertag flere steder ført under skotrender i stedet for over. Overgang mellem undertag og alle skotrender kun med UV-tape - vi måtte sende en montagevejledning og kræve arbejdet som minimum levede op til denne. Skotrender der ledte vand direkte ud via undertaget - forsøgt rettet samme dag tegl skulle lægges. Efter teglene var lagt (mod vores indsigelse, da skotrenderne allerede var konstateret udført forkert) måtte PGJ Byg fjerne tegl ved alle skotrender for at forsøge at rette fejl. Fire gange indtrængende regnvand. Forkerte tegl der måtte genbestilles. Fejl i opmåling af dækbredde, så et skur måtte forlænges samme dag tegl skulle lægges.
Fejl ved aflevering:
Regnvand løber ud via undertag. Regnvand løber ned i underbeklædning. Manglende gavlafslutninger med huller ind til loft. Synligt træ i alle skotrender som påvirkes af fugt. Huller i skotrender fra søm/skruer. Gummifuger i skotrender der ikke holder. Manglende undertagsstrammere. Synligt affald ovenpå undertaget. Tegl der ikke er lagt korrekt og gaber flere steder.
På baggrund af det dokumenterede forløb med de mange fejl samt fravær af egenkontrol, kan vi ikke anbefale PGJ Byg Sunds ApS.