Petit Paris Vintage Anmeldelser

4,6

Ik winkel graag bij petit paris, prachtige unieke kleding en mooie kwaliteit, in mijn kledingkast hangen vele parels uit de shop ❤️ Dicky en Yvonne, 2 kleurrijke dames die met zoveel liefde petit p... Se mere

Heel dat ook de afmetingen van taille en van oksel tot oksel bij de kleding staat vermeld. Blij met mijn blouse!

Heel mooie zaak met kwaliteits vintage kleding. Je vindt hier echt iets anders dan de doorsnee collectie. Ik heb er een prachtige winterjas gevonden waar ik erg blij mee ben! De dame in de winkel is... Se mere

1. Vintagetøjbutik
  2. Butik med genbrugstøj

Onderscheid jezelf met unieke, kleurrijke vintage kleding rechtstreeks uit Parijs. Zorgvuldig met de hand geselecteerd met oog voor kwaliteit.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Heel blij!

Iedere keer heel erg blij als ik mijn bestelling ontvang. Heel veel plezier van alle mooie parels!

27. marts 2026

Heel mooie zaak met kwaliteits vintage…

Ik heb er een prachtige winterjas gevonden waar ik erg blij mee ben! De dame in de winkel is heel vriendelijk en behulpzaam. Een adres om naar terug te keren.

21. november 2025

Topjurk voor topprioriteit bij topwinkel !

Wat een goede service, en zo persoonlijk als het eruit ziet, met een mooi papier en gezellige groet erbij. De jurk is een maat te klein maar omdat die zo mooi is heb ik m zorgvuldig verbouwd. Als je het niet weet zie je het niet. Een pláàtje gewoon.

17. februar 2025
Petit Paris Vintage-logo

Besvarelse fra Petit Paris Vintage

Dankjewel Grace, voor je warme woorden.
En wat een mooie creatieve oplossing dat je de jurk hebt vermaakt en 'm daardoor toch kan dragen :-)
Dat maakt ons blij! We wensen je heel veel draagplezier.

Unieke kleding en als nieuw!

Duidelijke webshop met foto's. Snelle en goede verzending.
Maar ook de winkel in Burgum is zeer de moeite waard om te bezoeken.
Per toeval ben ik aan dit adresje gekomen, maar heb al meerdere items in mijn kast mogen hangen. En er volgen vast meer.

22. juli 2024

Persoonlijk

Nette en snelle verzending van het pakket. Leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje.
Product is ook zoals beschreven stond en die beschrijving had precies de juiste details.

27. maj 2024

Winkelen een feestje

Bij Petit Paris is winkelen elke keer weer een feestje. De prachtige vintage kleding, met zorg uitgekozen en met liefde en oog voor detail uitgestald. Dicky en Yvonne hebben passie voor hun vak en dat stralen ze uit. Via de webshop besteld en gelijk de volgende dag al binnen. Mooi verpakt in vrolijk vloeipapier. Ik word er blij van 😀

10. februar 2024