Virksomheden har svaret
Άμεση παράδοση των προϊόντων που παρέλαβα, σε εξαιρετικές τιμές. Κάποια διευκρίνηση που χρειάστηκα, τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο με εξυπηρέτησαν και φάνηκε η γνώση για το αντικείμενο τους! Συγχαρητ... Se mere
Virksomheden har svaret
Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!... Se mere
Virksomheden har svaret
Τα καλύτερα προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση πελατών !!!

Besvarelse fra pethellas.gr
Εξαιρετικό προσωπικο,εξαιρετικό περιβάλλον. Σπουδαία επιχείρηση!!!

Besvarelse fra pethellas.gr
Πολύ εξυπηρετικοι με βοηθησαν σε ότι κι αν χρειάστηκα
Ευγενεστατοι και πολύ φιλικοι
Μεγάλη ποικιλία

Besvarelse fra pethellas.gr
Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πάρα πολύ καλές τιμές κ καταπληκτική εξυπηρέτηση που δείχνει επαγγελματισμό.

Besvarelse fra pethellas.gr
Βρήκα αυτό που ήθελα για το ζωάκι μου!
Άψογη εξυπηρέτηση και ποικιλία. Μπράβο παιδιά.

Besvarelse fra pethellas.gr
Υπέροχο κατάστημα! Το προσωπικό ειναι πολυ βοηθητικό και ευγενικό!

Besvarelse fra pethellas.gr
Το αγαπημένο μου pet shop ! Μου έχει γίνει συνήθεια πλέον να επισκέπτομαι το μαγαζί αυτό ! Το προσωπικό είναι πάντα με πλατύ χαμόγελο και η εξυπηρέτηση τους πάντα γίνεται καλύτερη! Έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη και έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις όταν μου προτείνουν οτιδήποτε για τα κατοικίδια μου! Το μοναδικό μαγαζί με τέτοια εξυπηρέτηση!

Besvarelse fra pethellas.gr
Επισκέφτηκα αυτό το pet shop και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Ο χώρος είναι απίστευτα καθαρός και προσεγμένος, κάτι που δείχνει την αγάπη και τον επαγγελματισμό των ιδιοκτητών. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε τροφές για κάθε είδος κατοικιδίου—από γάτες και σκύλους μέχρι ψάρια, πουλιά, ερπετά και τρωκτικά.
Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι η έκθεση των ζώων! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να δεις από κοντά—όμορφα ψάρια, εξωτικά πουλιά, χαριτωμένα τρωκτικά και εντυπωσιακά ερπετά! Όλα φαίνονται υγιή και καλοφροντισμένα, κάτι που κάνει τη διαφορά.
Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να δώσει συμβουλές για τη σωστή φροντίδα του κάθε κατοικιδίου. Σίγουρα θα ξαναέρθω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε φιλόζωο!

Besvarelse fra pethellas.gr
Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!!!

Besvarelse fra pethellas.gr
Άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πολύ καλές τιμές! Δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!

Besvarelse fra pethellas.gr
Άψογη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία και εξειδίκευση.

Great prices
Fast delivery
Variety of products
Well done #PetHellasTeam

Besvarelse fra pethellas.gr
Αντιμετώπιζα προβλήματα με το σκυλάκι μου, απευθύνθηκα σε αρκετούς κτηνιάτρους για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω αλλά δεν είχα καταφέρει να βρω λύση. Μετά από μία συζήτηση που είχα με τον υπεύθυνο διατροφής σκυλιών στην PETHELLAS ακολούθησα τις συμβουλές του και το πρόβλημα το οποίο αποδείχτηκε οτι ηταν διατροφικό, λύθηκε 100% απλα ακολουθώντας τη διατροφή που μου συνεστησαν. Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για το ζώο μου είναι πολύ καλύτερα τώρα πια και σας εύχομαι να έχετε δύναμη να μπορείτε να βοηθάτε τους ανθρώπους και τα κατοικίδια τους. Καλή επιτυχία σε όλη την προσπάθεια που κάνετε!!!
Το ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε φαίνεται πραγματικά!

Απλά επαγγελματιες....
Απόλυτη γνώση του αντικειμένου τους με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Besvarelse fra pethellas.gr
Τα πιο καταπληκτικά παιδιά με της καλύτερες παροχές και προϊόντα για τα παιδιά μάς!!!! Ποικιλία και πολύ καλές τιμές!!!! Εννοείται πως προτείνεται γιατί πραγματικά θα λυθούν τα χέρια σάς!!!!

Great products & great service,
Thank you 🙏

Besvarelse fra pethellas.gr
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση ,
Με καταπληκτικές τιμές για τους ομορφότερους φίλους μας , 🐾🐾

Besvarelse fra pethellas.gr
Ποιοτητα Αμεση αποστολή και εξυπηρετηση σε όλες μου τις ερωτησεις

Besvarelse fra pethellas.gr
το προιόν που αγόρασα εις τριπλούν έφτασε πολύ γρήγορα στα χέρια μου αλλά δεν έκανε τίποτα για την δουλειά που το χρειαζόμουν, σκότωνε ψήλλους της στιγμής αλλά λίγο αργότερα κυκλοφορούσαν νέοι ψήλλοι, σαν να ήταν το φαρμακο φαγητό για εκείνους

Besvarelse fra pethellas.gr
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.