Aldrig oplevet så dårligt en service og…
Aldrig oplevet så dårligt en service og blevet brændt af to dage i streg til en opgave der hastede han lovede han kunne lave.
ALdrig Aldrig Aldrig brug ham.
ALdrig Aldrig Aldrig brug ham.
Elendig service!
Vi aftale at han skulle ud og se opgaven. Kom flere dage for sent og gad ikke alligevel.
Han svinede mig til og skrev at han synes det var træls at køre 60 km. Mangel på professionalisme skal man lede længe efter..
Jeg fandt Perssons Fugefirma på google, da jeg skulle have en professionel type til at fuge mit køkken. Vi aftalte en pris på 1700 kr. for et helt køkken. Den pris takkede jeg ja til. Og Thomas kunne komme forbi allerede et par dage senere.
Han fuger rundt om bordpladen og et højskab - og italesætter, at han er overrasket over, at der ikke er mere, der skal fuges.
Opgaven tager cirka en halv time for ham at løse. Fugerne er lavet. De er ikke prangende. Men jeg kan leve med dem.
Nu har jeg så modtaget fakturaen, der lyder på over 2800 kr.
Jeg sender ham en besked, hvor jeg er uforstående overfor prisen.
Han skriver tilbage, at prisen er steget og hvis jeg ikke betaler kommer der en rykker.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge dette firma til noget som helst!! Og hvis du alligevel vover at gøre det (DON’T!!) så få en aftale på skrift. Det var jeg så dum, at jeg ikke gjorde!
Vi kan desværre på ingen måder anbefale Thomas fra Persson-fugefirma. Ret skal være ret, vi kan ikke dømme hans fugearbejde, da vi aldrig nåede så langt.
Dog udefra de fejl vi havde på vores gamle fuge, var hans vejledning ikke korrekt, og man ville ikke kunne fuge på det vi havde lavet, uden det blev en rigtig stor lag fuge - fandt vi ud af.
Vi fik besøg af Thomas for 14 dage siden, som skulle give os til tilbud på noget fuge arbejde på vores nye badeværelse.
Desværre vælger Thomas at hoppe op på vores væghængt håndvask/skab, så den flækker bagpå. Og tilbyder 500 kr. I prisnedslag.
Vi troede ikke skaden var så slem.
Men da vi tog skabet ned var det, desværre mere ødelagt end hvad vi havde regnet med.
Lang historie kort. Thomas vil desværre ikke dække denne udgift. Han vil gerne "lappe" det. Men en lappe løsning er kun midlertidig. Og det vil vi selvfølgelig ikke gå med til.
Dette er et nyt møbel. Og vores ønske er et nyt skab og ikke et midlertidigt løsning. Det havde kun været oppe i knap 14 dage.
Vi skriver meget frem og tilbage. Men bliver desværre ikke enig om noget.
Han mener hans kammerat som er tømrer muligvis kan lave det. Vi skulle rykke ham for svar over flere dage. På det her tidspunkt står vi stadig uden nogen håndvask/skab. Vi kan ikke blive ved med at vente, så nu er vi kommet dertil, hvor vi synes det er en princip sag, da det jo et helt nyt møbel.
Vi har har ovenikøbet sagt, vi kan mødes halvvejs. Hvis han betaler for halvdelen, fremfor vi skal kører en forsikringssag eller retssag. Men næ nej. 'Hahahaha' vælger han at skrive. Så bliver det jo bare en sag, han skal have hængende over hovedet.
Vi kan så bare slet ikke se det sjove i det. Men hvis han synes det er sjovt, må han om det.
Derfor vælger vi at fortælle om vores oplevelse i stedet for. Vi ville enlig helst undgå dette for hans egen skyld. Det er aldrig godt med dårlig omtale.