Pernillekjaerulff Anmeldelser 1

3,7

1. Hypnoseterapi

Hypnoterapi mod stress, angst, søvnproblemer, fortid, vægtkontrol, rygestop, vaner, tankemylder. For børn og voksen. Lydfiler til daglig brug - for at fremme din mentale sundhed (mindsker stress, skaber gode vilkår for søvn og fokus på sunde vaner). Du finder flere oplysninger, kan booke tid, købe lydfiler på: www.pernillekjaerulff.dk eller tlf 20634191

3,7

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Her er du i trygge hænder

♥️
Jeg er lige startet op hos dig Hypnoterapi ved Pernille Kjærulff igen efter 1,5 år, jeg nyder at være tilbage, det hele giver mening. Og du er med til at jeg kan opsatte mit vægttab hos dig, få ro på tankerne og generelt gøre noget rigtig godt for mig selv. Samtalerne og hypnosen med Pernille, giver mig et sted hvor jeg kan åbne mig op 100% og føle mig tryg, jeg har tidligere tabt 25 kg hos Pernille og den rejse vil jeg gerne fortsætte, derfor er jeg tilbage igen ♥️
Jeg bruger lydfilerne 1-3 gange om dagen, primært om aftenen, enten stressfri zone eller vægtkontrol - jeg nyder dem og de giver mig ro på ☀️

20. august 2022
Pernillekjaerulff-logo

Besvarelse fra Pernillekjaerulff

Kære Karina. Tusind tak for at dele din oplevelse og anbefaling. Det er skønt, at du fortsætter rejsen - og aktivt understøtter din proces ved daglig brug af lydfilerne. Jeg glæder mig over at være med på din rejse. TAK.
De kærligste hilsner
Pernille